Üniversite sınavıma 2 hafta kaldı Yıllardır ilahiyat veya İslami ilimler bölümü okumak istiyorum tesettürlü olmayıp İlahiyat bölümü okuyanlar var mı bildiğiniz. ?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba.
Hayır. Tabiki şart değil. Genel anlamda İslam dini üzerine kurulu konular anlatılan bir fakülte olduğu doğru ama hocalar derste kendi bildiklerini temel kaynaklar üzerinden aktarırlar. Sonrası senin kendi tercihin. Hatta başka dine mensup kişilerinde ilahiyat fakültesi okuduğu gözlemlenmekte. Eğer, o yönde yetenek ya da ilgin varsa bence kendini koşullandırarak bu bölümden vazgeçmemelisin.
Bu bölüm hakkında aklına takılan her şeyi bana sorabilirsin. Cevaplamaya çalışırım. Hakkında hayırlısı olsun. 🌟01 Yorumla- +1 yıl
Peki özelden yazıyorum o zaman hemen çok teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
+1 yılGit adam akıllı bir bölüm oku çünkü yakında siyasal islamcılardan ötürü islamı benimseyen herkese lanet gözüyle bakacak millet foyalar ortaya çıktığı için...
Sende kaynarsın ara da ondan diyorum burası islam ülkesi falan değil...018 Yorumla- +1 yıl
@UDixon Yakın da görürsün kardeşim siyasetçiler iyice çirkinleşince.
- +1 yıl
@UDixon Sen mevzuyu anla sonra yazarsın :D
- +1 yıl
@UDixon Banane chpden kardeşim ben chpliyim mi dedim bura da :D islami ele ayağa düşürenlerden bahsettim sana sen bana parti falan diyorsun :D cidden komik ya ciddiye alamıyorum sizi.
- +1 yıl
@UDixon İlla birini seçecez size göre yani :D ben dünyacıyım kardeşim.. İyiyi kötüyü dıştan ayırt edip size acıyarak bakan kişiyim :D
- +1 yıl
@UDixon Ondan mı ülke bu halde çok mükemmel olduğunuz için mi bu kadar çalkantı var? :D la cidden çok komik yaratıklarsınız siz de chpliler de :D
- +1 yıl
@UDixon O zaman oy verenler senin gibi farkındaysa islam bunun neresin de :D
- +1 yıl
@UDixon Çare halkın kendi beyni derim ben de...
- +1 yıl
@UDixon Tamam kardeşim öyledir kesin.
Okuyup da nasıl bir gelecek kuracaksın kendine? Ne faydası olacak sana bundan sonraki hayatında?
14 YorumlaNe oldu ne karar verdin istediğin gibi oldu mu her şey acaba cevap verirsen sevinirim ☺️
00 Yorumla
+1 yılHayır ama sen böyle bi ihtiyaç duyarsin
02 Yorumla- +1 yıl
Etraftaki herkes öyle olduğu için ve kendilerince tavsiye verip kapamaya calisiyorlat
ilahiyat okumak için kapanmak şart değildir
00 YorumlaŞart tabii
02 Yorumla
+1 yılŞart tatlım
01 YorumlaSanırım şart
00 Yorumla
+1 yılŞart değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İslami ilimler veya ilahiyat okumak için kapanmak şart mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat