Parabol dediğin olay ikinci dereceden bir bilinmeyenli denklemin analitik düzleme dökülmesi değil midir? Kısaca ikinci dereceden fonksiyondur. Ikinci dereceden bir bilinmeyenli denklemleri de formüllerini bil fonksiyonu bil bir de parabolun çoğu sorusunu halledersin.
Kardeşim parabolden bir iki soru anca çıkar belki çıkmaz bile. Gerçi türevin içinde de parabol var ama her neyse. Fonksiyonun mantığını anlaman lazım. Logaritma, diziler, parabol, polinom bunların hepsi fonksiyonun alt dalı. Bilmen lazım yani anlatabiliyor muyum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Parabol dediğin olay ikinci dereceden bir bilinmeyenli denklemin analitik düzleme dökülmesi değil midir? Kısaca ikinci dereceden fonksiyondur. Ikinci dereceden bir bilinmeyenli denklemleri de formüllerini bil fonksiyonu bil bir de parabolun çoğu sorusunu halledersin.
az daha konuşursan düşcem, matematik seven kadınlara zaafım var.
Ahahahah matematik candır ya
polar koordinatlarla tanımlanmış kardioid eğrisinin alanı hakkında konuşabileceğim bir sevgilim olsa keşke : (
Inşallah bir gün olur 🌺 ama zıt kutuplar birbirini çekiyor. Yani matematigi sevmeyen biriyle sevgili olursun yazıyorum buraya 😂
zaten hiç hoşuma gitmedin götüm gibisin
Ahahahahs teşekkür ederim
aslında ilgisiz gibi davranıp seni düşürmeye çalıştım, hep tutar bu taktik.
mesaj kutumu kontrol edeyim bakim
Sevgilim var 😂 matematikten nefret eder o yüzden zıt kutuplar birbirini çekiyor dedim. Ama taktiğin güzelmiş
arkadaş babında da konuşabilirdik halbuki
teşekkürler
Fonksiyonu bitirirsen parabol ile ilgili kolay soruları yapabilirsin bu yüzden fonk
fonksiyon çok uzun konu ya
parabol de bir fonksiyon kankam bu nasıl soru
yani parabol çalışıyım fonksiyonu boşver
Kardeşim parabolden bir iki soru anca çıkar belki çıkmaz bile. Gerçi türevin içinde de parabol var ama her neyse. Fonksiyonun mantığını anlaman lazım. Logaritma, diziler, parabol, polinom bunların hepsi fonksiyonun alt dalı. Bilmen lazım yani anlatabiliyor muyum