dil bölümü sectim fakat hocam çok zor bi bölüm falan dedi eşit ağırlığa mi geçsem ama matematigimde iyi değil ne yapicam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, ben dil bölümü mezunuyum ve genelde bizim alanı matematiği yapamayanlar veya matematik dersi zayıf olanlar seçerdi. Benim de matematiğim zayıftı ama dil bölümünde matematik yok diye seçmedim şahsen. Dili gerçekten seviyordum o zamanlar ve o yüzden seçtim. Dolayısıyla sizin hayalinizdeki meslek eğer eşit ağırlıksa eşit ağırlığa geçmenizi öneririm ama eğer dilden de ilerleyebileceğinizi düşünüyorsanız tabii ki dilde kalmanız daha mantıklı bir karar olacaktır. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılDil evet zor. Dil çıkışlıyım ve tekrar etmezsen hepsi unutuluyor. Hayatının bir parçası olmalı gideceksen
03 Yorumla
Soran+1 yılSiz benim yerimde olsanız ne yapardınız ya benim. dile ilgim var hani evet o kdr iyi değilim ama konuları anlıyorum ingilizce müzikler falan da dinliyorum seviyorum ingilizceyi eşit ağırlığı da hani para bakımından hukuk okur para bakımından dedim ama blm ya
Cevap sahibi+1 yılBen Tm deydim ilk. Hayalim Hukuktu. Ardından vazgeçtim heryer Avukat bürosu ve bu strese girmek istemedim. Turist rehberi olmaya karar verdim ve dile geçtim. Canıma okudular resmen ben aşırı yatkın değilim ama bölümü çok seviyorum. Bu dönem bitecek inşallah ardından kursa gidicem yeniden. İlgin varsa geç dile ben yabancı dizi falanda hiç sevmezdim sen daha yatkın duruyorsun.
Soran+1 yılEvet teşekkür ederim desteğiniz icn
+1 yılO bölumü seviyorsan vazgeçme
04 Yorumla
Soran+1 yılSiz benim yerimde olsanız ne yapardınız ya benim. dile ilgim var hani evet o kdr iyi değilim ama konuları anlıyorum ingilizce müzikler falan da dinliyorum seviyorum ingilizceyi eşit ağırlığı da hani para bakımından hukuk okur para bakımından dedim ama blm ya
- +1 yıl
Dili secerdim. Secmemekle büyuk hata yaptim zaten. İlgin ve yeteneğin varsa seç o bölümü
Soran+1 yılTsk ederimm
- +1 yıl
Rica ederim:)
+1 yılilgin varsa dilde kal boşver zorluğu
02 Yorumla
- +1 yıl
İlgim varsa kalırdım tabi ki. Her bölümün zorluğu var :)
+1 yılDil o. kadar da zor değil yapabiliyorsan
07 Yorumla- +1 yıl
Ayn
- +1 yıl
Hukukta o kadar para yok ben olsam dil seçerdim çünkü mattan anlamıyorsan yazık edersin dili kullanabilirsin en azından iş olanağı çok
Soran+1 yılNe iş yapabilirim peki biliyorum ne meslekler var ama yani malum hangisinde para çok ise onu seçmem herek
- +1 yıl
Ben ea olduğum. icin pek bilmiyorum ama kesinlikle çok fonksiyonlu bir bölüm en kötü çevirmen olursun on da da bayağı para var diye biliyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim desteğiniz icin
- +1 yıl
Ne demek ❤
dile ilgin varsa zor degil ben bitirdim
06 Yorumla
Soran+1 yılNe iş yapabilirim. pemi biliyorum. meslekleri ama malum. devir para devri
Soran+1 yılTeşekkür ederim desteğiniz için
+1 yılBenim de matematiğim iyi değil ama eşit ağırlığım
03 Yorumla
- +1 yıl
Yani yapabilirim diyorsan gir ama dilin zor olduğunu duydum haftada 20 25 ders ingilizce dayanabilecek misin
Soran+1 yılŞöyle bisi var ben hangi bölüme gitsem yine aynı 10 saat dil ya da sayısal secsem. yine 10 saat mat falan mecbur dayanicaz
Sözel seç
01 Yorumla
Soran+1 yılSözel olmaz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası