Kendinizi anlatır mısınız?
Sizi neden ise alalım?
İlerde kendinizi nerede görüyorsunuz?
Neden bizi seçtiniz?
Vs vs
Sizi neden ise alalım?
İlerde kendinizi nerede görüyorsunuz?
Neden bizi seçtiniz?
Vs vs
A101'i bilmem ama, bi tanıdığımız Bim'e başvuru yapmıştı, mülakatta alakasız şeyler sormuşlar mesela ona tarih sormuşlar birde Atatürk deyince aklına ne geliyor falan tarzı şu an bölge sorumlusu tabii, genelde saçma sapan sorular soruyorlar alakasız doğaçlama takil kendini kasma o an sordukları soruya göre aklina ilk gelen cevabi yapistir, umarim iş gorusmen güzel geçer, şimdiden basarilar😊
Ay ne kadar saçma
Teşekkürler
Cevap
2Cevap
çok kasma rahat ol işe ihtiyacın olduğunu belirt doğaçlama cevaplar ver kasarsan kendini zora girersin
Alt tarafı a101 ama mülakatta sorulan sorular sanki yönetici aliyo gibi hiç bilmiyorum ne dicem mulaktta
sana sorulan sorulara rahat cevaplar ver bu standart bir şeydir üniye başlamadan bende bir kaç kahve firmasında çalıştım starbucks kahve dünyası vs vs oralarda da oluyordu yani çogu yer yapıyor artık relax takılacaksın aklına takılan varsa sor söyleyeyim iş görüşmelerimden çoğu olumlu geçmiştir yardımcı olurum elimden geldiğince
Seni neden ise alalım? Neden bizi seçtin? Önceki işinden neden ayrıldın? Boş zamanlarında ne yaparsın? İlerde kendini nerede goruyirsun? Klasik sorular işte
5 yıl sonra kendimi kıdemli kasiyer görüyorum
sizi neden işe alalım çünkü işsizim
kendimi anlatıyım kısmı zaten belli
Sence işsizim doğru bu cevap mi
Ok
Nasil başvuru yaptin
A101 in sitesonden