Ben iş arkadaslarımla anlaşamıyorum market sektöründe çalışıyorum gerçekten zehir ettiker o işi bana sürekli arkamdan konusuyolar sürekli birbirimize bağırıyoruz işi seyviyorum şartları parası iyi gittim en üst görevliyle konuştum normalde istifamı vermiştim ama kabul etmedi gidip dayanıcaksın dedi ama hiç mutlu değilim artık ne yapıcam motive eder misiniz beni :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende işe başlayalı daha 1 ay oldu salağın biri 2 yıldır orda çalışıyor diye bana patronluk taslıyordu herkese dedikodumu yapıyordu bütün işleri ben yapıyordum kendisi sabahtan akşama kadar dedikodu yapıp hiç bişey yapmamasına rağmen tam tersiymiş gibi göstermeye çalıştı müdürlere de kötülemiş beni onun yüzünden müdürlerin gözünden düştüm çok dolmuştum artık dayanamadım gittim müdüre anlattım böyle böyle diye ama o da gidip kızı korudu benide işten kovdu benim emeklerim görmezden gelindi hayatımın en büyük haksızlıklarından biriydi hakkımı helal etmiyorum ne diyim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba,
İlk olarak onların gözünden yani empati kurarak neden senin istemediğin davranışlarda bulunduklarını anlamalısın ve iletişim kurarken buna göre konuşmalısın.
Eğer hala rahatsız olduğun durumlar devam ediyorsa iletişimini en aza indirmek için çabala. Ve çok fazla olumsuz şeyleri düşünmek yerine işine odaklan ve enerjik olmayı dene. Kişi kendisinin doktorudur. Sen kendin için ne kadar güzel karelerden bakmayı denersen o kadar olumsuzluklardan kurtulmuş olursun. Ve işininde istifa konusunda resmiyette bir şey yoksa bu durumu halledebilirsin. Varsa da bir süre idare edip sonrasında çıkış yaparsın.12 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yorumda bulundun teşekkürler ❤️❤️
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 401 cevap paylaştı. Haklıysan. Kendini ezdirmeden ve haksız konuma düşünmeden devam edeceksin. ya da konuşulanlara kulak tıkayıp onları kaale almadan en büyük dersi verip çalışacaksın
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
9Cevap
Aslinda bir meslegi sevmeni ya da nefret etmeni saglyan ilk sey ekip arkdslarin.. bn ambulsnta calisyorm.. d kafanin uyusmadi insanlarla olmuyor beendnd
10 Yorumla
+1 yılAyrıl. Mutlu olmadığınız işlerde çalışmayın hayatınızda mutsuz olur ve bunun bedeli parayla ölçülemez.
10 Yorumla
+1 yılOnlarla gerekmediği sürece konuşmayın, takmayı onları. Sonra bakın nasıl kuduracaklar.
10 Yorumla
+1 yılBence konuş iş arkadaşlarınla durumu belirt kendini de ezdirme sen uzaklaştıkça onlardan seni ezik görecekler daha fazla böyle yapacaklar
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınnn
- +1 yıl
😊👍🏻
+1 yılBende böyleyim demekki bi bende yokmuş bu sorun. İnsanı işten soğutuyolar resmen
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya vallaha
+1 yılDerdine derman olmaya geldim
11 Yorumla
Soran+1 yılHoşgeldinn ❤️
Böyle toksik insanlar her yerde , ilgilenme onlarla
10 Yorumlatakma konuşup konuşup dursunlar sen işinle ilgilen bir süre sonra birakicaklar arkandan konuşmayi
10 Yorumla
+1 yılBunlara dayanamazsan yükselemezsin işinde, muhatap olma herkes işini yapsın de geç
10 Yorumlabende tiksiniyorum ama mecbuum
11 Yorumla
Soran+1 yıl:(
+1 yılNe kadar oldu başlayalı?
03 Yorumla
Soran+1 yıl1.5 ay
- +1 yıl
Çok yenisin daha...
Biraz sabret derim, herkes başlarda zorlanır. Gittigin her yerde illa sevmeyeceğin birileri çıkar, her sevmediğin insan içinde işten ayrılamazsın
Baş etmeyi öğrenmen gerekiyor
Soran+1 yılKesinlikle haklısın sabır edicem
Gizli Üye(30-35)+1 yılmotive
12 Yorumla
Soran+1 yılOha sağoll 😃
Cevap sahibi+1 yıl😂önemsüz🤣
+1 yılMuhatap olma isinle ilgilen
10 Yorumla
+1 yılKimseye sırrımı verme kimse ile samimi olma
10 Yorumlaİşten çık
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında