Kamu alımlarında aöf veya örgün mezunu olmak fark etmiyor. Eğer kamuya girmek istiyorsan sana tavsiyem lisans değil önlisans işletme oku. Önlisans kpss ile atanmak daha kolay bence.
2 üniversite her zaman faydalıdır sen oku zararını görmezsin ama önceliğin bilgisayar mühenidsliğini bitirmek olsun bu arada bilg. müh. hangi üniversite?
Eger kendini gelistirmek istiyorsan master'ini iyi bir okulda yaparsin isletmeden. Bilgi, koc, cv'ne katki saglayacaktir. Acikogretim isletme sana bisey katmaz.
Bunun yerine çift anadal yapmayı dene, yazılım veya ağ gibi konularda uzmanlaşmayı dene, yüksek lisans düşün. İşletme hiçbir işine yaramaz. Ben de Bilg. Mühendisliği okuyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
Kamu alımlarında aöf veya örgün mezunu olmak fark etmiyor. Eğer kamuya girmek istiyorsan sana tavsiyem lisans değil önlisans işletme oku. Önlisans kpss ile atanmak daha kolay bence.
önce bir kod yazmayı öğren de... bölümün % 30 u birinci sınıftan sonra bırakıyo haberin var mı?
sana bağlı bı durum ne kadar geliştirebilirseniz kendinizi o kadar iyi
Okumqnda fayda olabilir gelir bakımından daha bir çok şeyden
Yarar sağlar tabiki. Hem açıköğretim okuduğun için ana üniversiteni aksatmazsın
ek olarak bol bol kitap bitirsen daha faydali olur. arada da isletme oku tabi zarar gelmez
Elinde dursun ama ortalık işsiz işletme mezunu kaynıyor bundan da haberin olsun.. Kafiye yaptım bak senin için , kankanla beraber yeni rakı için..
2 üniversite her zaman faydalıdır sen oku zararını görmezsin ama önceliğin bilgisayar mühenidsliğini bitirmek olsun bu arada bilg. müh. hangi üniversite?
2. üniversiteyi bırak okul hayatın boyunca aldığın sertifikaların bile sana yararı olucaktır
Bölümdaşız :) Yapmayı düşündüğün şeyi yapan arkadaşlarım var ve bencede faydası olur yap derim
o dudaklar seninse hemen okulu bırak müdür. yazık etme kendine
Fazla mal göz çıkarmaz ;) ama zor olur senin için... Ama zoru başarmak önemli olan ;)
Devlette pc müh. hep açıkta özel düşünüyorsan bitir kesinlikle.
Ne olursa okumanın zararı olmaz. O senin cebinde bulunsun. Zamanı geldiğinde çıkarır koyarsın önlerine.
bence sağlamaz işletme okumak sıradanlaştı artık bilgisayar mühendisliğinde master yap en baba işe girersin bir de yabancı dilin olsun
hiçbir faydası olmaz aof diploması hiçbir işe yaramıyor kimse bakmıyor bile. ancak MBA (işletma mastırı) yaparsan senin işine yarayacaktır.
Eger kendini gelistirmek istiyorsan master'ini iyi bir okulda yaparsin isletmeden. Bilgi, koc, cv'ne katki saglayacaktir. Acikogretim isletme sana bisey katmaz.
sağlamaz. bir sen eksiksin zaten gidip bölümünde yukselsene
Bende öyle yapcam 2. sinif oldm ama anca dank etti cok mantıklı :)
Bana kalırsa işletmeye hiç bulaşma, bende işletme mezunuyum ama hiç bir işe yaramıyo
bence ek ıs olarak eskortluk yap cok para var ıı kazanıyorum
İşletme yerine daha farklı, on plana cikabileceğin bir bolum tavsiye ederim. Bende mühendisim işletme yönetimi okuyorum.
Benim düşündugum seyi yapicaksin bende yapicam yap bence
işletmenin hicbir faydası olmaz kpss lısans ve a grubu kadrolara hazırlık yapmayacak isen
ne işletmeymiş yahu bizim mahalle bakkalı bile bitirdi :D
Ankarada mı okuyorsun yoksa sen ayrıca muğlada mı yaşıyorsun
belki sağlar ama daha çok ne kadar donanımlı olduğun önemlidir
ikinci üniversite olması ve işletme olması bence bir mühendis için çok faydalı olur
eğer memur olacaksan sağlamaz ama ben bitirmen taraftarıyım okumanın hiçbir zaararı olmaz
sadece müh bölümünü zorlarsın. sınavları aynı günlere denk geliyor. kasma hiç
açıktan okumak ve okumamak arasında hiçbir fark yok. okuyabiliyorsan hatrı sayılır bir üniversitede oku ki anlamı olsun.
Açık öğretim işletme, işletmeden kpss düşünmüyosan (ki onun içinde iyice üzerine düşmen lazım) sana bir artı getirmeyecektir.
Cif diploma tekten her zaman iyidir. Fazla diploma goz cikarmaz :)
yani tbiyki her zaman fayda sağlar açıkta kalmazsın
Hayır 3 kisiden biri isletme mezunu zaten hic ugrasmana degmez
Sirketler is tecrubesine bakiyor bir an evvel ise basla isletme ile vakit kaybedersin
işletmeden kim ne yarar sağlamış ki sen sağlayacaksın
Aöf işletmeden adamlar milletvekili olup ülke yönetiyor. Siz bu zihniyetle daha çok kaybedersiniz.
iyi bildiğini yap o zaman ben de kaybetmeye devam edeym aöf :D
işletme değilde daha cazip bölümlere baksan daha iyi olur. mesela iletişim falan
asdsadsa
6 sene önce unv bitirmiş biri olarak cevap vereyim.. kesinlikle faydası olur..
Çok okuyanmi bilir çok gezenmi sorusu tam bunun icin
ege üniv. işl. okudm bir yararını göremedim boş dolanıyorm ama sen bilirsin
Doğru bir düşünce yapın var lakin okulunu bitirdikten sonra MBA yapsan daha faydalı olur.
MBA?
The Master of Business Administration (MBA or M. B. A.)
Türkçeside İş idaresi veya yönetim yüksek lisansı
iyi şirketlerde ceo olacağın varsa yönetim bölümünde görev alabilirsin
Bilgisayar mühendisiliğin zaten boş, işletmenin bir faydası olmaz boşa masraf etme git memur ol :)
kendini düşünen insanın bir sike yararı olmz
mesajım bulunsun okuyacağım bende cevapları.)
Kesinlikle çok doğru bir karar bence
onu okuyana kadar isg oku
Halkla iliskiler daha iyi olabilir bence
bir faydasi olur mutlaka okumaktan zarar gelmez
Pek bir maaş farkı olmaz sanırım
okumanın zararını görmezsin bitir bence
yüksek lisans yap, işletme üzerinden.
okursan cok faydası olur elbet...
İşine yaramaz, okuma.
Bunun yerine çift anadal yapmayı dene, yazılım veya ağ gibi konularda uzmanlaşmayı dene, yüksek lisans düşün. İşletme hiçbir işine yaramaz. Ben de Bilg. Mühendisliği okuyorum.
Saglamayacagini düşünüyorum
Ne gerek var mühendis ol işte ^^
bu soruyu daha öncede görmüştüm sanki ))
mastır yapmalısın bence
İşletme masteri yapsan daha iyi olur bence.