+1 yılBen bitircem 1 senem kaldı. Valla iyiki secmisim bu bolumu matematik, sayısal yok sadece sözel derslerin %50si cok kolay. Ayrica liseysen lise 3de hukuk sekreterligi, yonetici sekreterligi vb dallari mevcut. Sozel bir bolum oldugu icin bu kadar seviyorum.
44 Yorumla- +1 yıl
Merhaba bende 2 yıllık büro yönetimi okumayı düşünüyorum acaba iş bulma açısından kolay mı bilgi verebilir misinizz
- +1 yıl
Merhaba ben aof ten büro yönetimi düşünüyorum ama sozelim sayisi değilim bu bolumu yapabilir miyim staj var mı açıktan okuduğumuzda yoksa halkla ilişkiler seçmeyi düşünüyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılben okuyorum bu bölümü. Dersleri Tm bölümü gibi. Ekonomi, işletme, ticari matematik, yönetici asistanlığı, türk dili, ingilizce, inkilap, protokol ve sosyal davranış kuralları, temel hukuk, klavye teknikleri, beden eğitimi. Bu dönem bu dersleri aldık işte ilk senem benimde. Ben çalışmadığım için kaldım bu dönem, hiç çalışmadım ama çalışırsan yapılabilecek bir bölüm. Çalışmazsan benim gibi okul uzatırsın işte. Çıkıncada iş imkanları bir erkek için özel sektörde kısıtlı kpss'den atanabilirsin. Önlisans bölümleri içinde ataması olan bir bölüm diğer bölümlere kıyasla. ( sağlık hariç ) Benim tercih sebebim dikey geçiş imkanları iyidi o yüzden tercih etmiştim. Halkla ilişkilere geçiş yapmayı düşünüyorum, şu dönem Allah'ın izniyle çalışıcam, anca kafama dank etti.
31 Yorumla- +1 yıl
merhaba üniversite derslerini araştırıyordum da ticari matematik dersi zor mu nasıl?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılOkudum bitirdim. Dersleri ne zor ne kolay normal yani. Ama çok da birşey olmuyorsun açıkcası bu bölümden. Ben kimseye önermiyorum bölümümü.
03 Yorumla- +1 yıl
Geçen sene kpssye girmedim ki zaten geçen sene önlisans yoktu bu sene önlisans sınavı var bu sene gireceğim. Çok fazla ataması yok diye biliyorum sadece şansımı deniycem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılİyi günler küçük bi soru soracaktım bileniniz var mı kpss den 80 filan alsam katip olmak istiyodum hocam bu bölümü okuyip kendimi daha cok geliştireceğimi söyledi hem katip hemde üni okusam olurmu kpss puanımı iki yönde kullana bilir miyim kpss ile geçiş yapa bilirmiyim bide üniye
10 YorumlaBüro yönetimi ve yönetici sekreterliği 2 yıllık okuyan arkadaşlar, bu bölümde matemetik dersi var mı acaba çok bakındım lakin net bir sonuç alamadım bilgilendirseniz çok sevinirim.
10 YorumlaBu dunyada bilmedigim daha kac degisik bolum var allah bilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Yeni bir bölüm bile değil yahu bu. ben 2006da lisede bu bölümü okudum yani :D
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar