Msü de hava astsubay okumak ister miydiniz?
Günümüzde iş bulmak zor iş garantisi varken okunmalı mı?
Günümüzde iş bulmak zor iş garantisi varken okunmalı mı?
Merhabalar,
Her mesleğin kendine göre zor ya da kolay yönleri vardır. Ancak önemli olan nokta : severek yapabileceğiniz bir mesleği seçebilmektir. Eğer bir mesleğe karşı bir beğeni ve isteğiniz varsa bu insanı o işte çalıştığı müddetçe kendi seçimleri ile işini yürüttüğü için mutlu eder. Tabi bunun içinde iş imkanı gibi sorunların olmaması gerekir.
Sizinde şu an seçmek isteğiniz mesleğin çok zor olduğunu düşünmüyorum. Fakat bu durumu kendiniz değerlendirmelisiniz. Yani herkes size meslekler hakkında bildiklerini ve yahut tavsiyelerini verebilir fakat son karar sizde. Ve hayat yolunda adımlarınızı atarken kendiniz gelecekte mutlu olabilcekseniz elbette seçmenizde yarar var. Başarılar dilerim. ❤
Hayır ben subay olmak isterim şahsen subaylığın önü açık orgeneralliğe kadar astsubaysa başçavuşluğa kadar bence subaylık daha iyi ABD ye gitmezsem askerliği ya bedelli yaparım ya da yedeksubay olarak
Astsubaylıktan subaylığa geçiş var mı ki
Uğraşamam
Cevap
4Cevap
Hayır astsubaylar uçamıyor
Rahatlık olarak evet ama karaharp olup skorsky pilotu olabilirsin
Kadın subay çatışmaya girmez
İmkanı olan varsa okusun bence
Ne kadar bekliyosun yeni baslayan için?
Asgari ücretle ev geçindirmeye çalışan onca kişi var. Sen 6 bin lirayı az görüyorsun. Ya hiç işe girip çalışmadın hep baba parası yedin ya da düşlediğin dünya çok farklı.
ben olsam denizci olurdum daha guzel yurtdişı gorevleri oluyor
Simdi girsem kazanırım 😒
Okunur neden olmasın ama çok iyi bakmalısın
Kendine
Evet isterim