iş başvurusu için form dolduruyorum internetten garson olarak. bununla ilgili bir bölüm var da ne yazabilirim ortalama. :s çalışan var mı daha önce ne kadar alıyordunuz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurgerkıng self servistir garsonluk yapamazsın. 8 saat 27 tlye geliyor yarım gün çalışırsan eline hiçbir şey geçmez. Kasada dursan geri zekalı müşteriler insan değil uc kuruşluk urun alıyorlar diye dükkanı satın alıyorlar biraz sinirliysen veya duygusalsan yapamazsın, mutfak çok sıcak ve çok hızlı olman lazım, arka oda dedikleri lanet bir yer var çutu ve penlerin yıkandığı canını çıkartılar herkes birbirine iş yığar. Yine en cazibi dış lobide çalışmak masa ve yer silersin en azından kasada açık çıktı derdin olmaz. Ama çok rezil bir iş alanı. bir gün meyere parmak basmayı unutursan bütün günün çalıştığın boşa gider. Hiç önermiyorum. Müdürler egoist ve pislik ama arkadas ortamı iyi oluyor. Hangi bölüme girdiğinin bir önemi yok önce mutfaktan başlatırlar ama tuvalet de yıkarsın bulaşık da. Yarım saatlik mola dışında bir saniye bile oturup dinlenemezsin. İyice bir duşun derim. Çok rezil bir iş.
33 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim bilgiler için. mecburum ama yapacak bir şey yok. peki internettn başvuru yaparken vesikalık göndermek şart mı yoksa evde çektiğimizi göndersek oluyor mu onu düşünüyorum. biliyor musunuz acaba?
Cevap sahibi+1 yılNetten yapma başvuruyu bisuru bilgi verip bir suru kağıt imzalaman lazım, eğitime gönderecekler seni. Direkt bir bk şubesine git bence. Daha iyi yönlendirirler. Allah kolaylık versin canım.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim sağ ol.
ben şu an mc te part çalışıyorum çok zor şartları çok ağır ve prosedürde 4.75 saat başı yazıyo ama vergiler falan bir sürü şey kesiyolar 3 liraya bile gelmiyo ben partım ama fazla çalışıyorum mesai falan yapınca anca 500 550 civarı alıyorum migros markette çalış orası iyi burger de mc le aynıdır
02 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurgerde garson diye bir kavram yok kanka yeri gelir kasiyerlik yaparsın yeri gelir mutfak da çalışırsın lobi denilen yere bakarsın boş tepsileri toplamak masa silmek vs. Günlük vardiya planında nereye yazılmışsan yani ben çalışıyorum 4 seneyi doldurdum simdi yonetici konumundayım part time eline geçecek max ücret 400 450 civaridir 8 saat üzeri mesai olur 30 dk yemek molası 7.5 saat ama zordur prosedürleri çok fazladır en önemlisi hızlı çalışman lazım seri bir iş;)
12 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler.
Soran+1 yılşey ben internetten yapılan başvuruda yani şu sayfada
www.mcdonalds.com.tr/.../Restoran
fotoğraf bölümüne vesikalık mı göndermeli yoksa telefonumun kamerasıyla çekip göndersem oluyor mu acaba?
+1 yılNormal calisan 780 aliyo net biliyorum 1000 1250 falan diyolar ya yalan mesaiye kalirsan veriyolar onu
seninde alacagin ayda 400 extra da kalirsan taş çatlasa 500 o da zor07 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
Şehrin metrepolse git arastirma sirketlerinde calos guNluk 50 lira alirsin parttime calisma olanagi var
Soran+1 yılteşekkürler. araştırma şirketleri?
- +1 yıl
Evet araştirma sirketleri gizlisin iatanbuldaysan bir numara vereyim sana görüs?
Soran+1 yılaraştırma şirketleri nasıl oluyor onu anlamadım ki o. O
- +1 yıl
Anlatayim ;
bir ürün bir konu hakkinda halkin goruslerini aliyosun
mesela ülker yeni bir cikolata çesidi çikartti diyelim
onunla ilgili halkin goruslerini aliyosun
ni nevi musteri hizmetlerinde calisiyosun gibi dusun
gunde 5 gorusmeye 50 tl ben 6 ay calistim sana pinar hanimin yani sirketin patronunun numarasini vereyim gorüs
Soran+1 yılteşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
Burger değilde mc de calismistim ayni galiba şartları saat basi para aliyosun 4 lira yanilmiyosam
118 Yorumla
Soran+1 yılteşkkür ederim.
- +1 yıl
Mc de part time başlatiyolardi haftada 4 gun çağırıyolar en az mesela son full olup 6 gun gidiyosun. kupe oje hiçbişey istemiyolar. Kartla giriyosun mesaiye dakikasina kadar hesapliyo parani. Girerken baya belge istiyolar saglikla ilgili Burgerde de öyle. Benim çalıştığım zaman bayramlara denk gelmisti aylik 900 küsür almistim 1 milyar alanda vardı. Aynen saati 4 lira az. Ama arkadaslar eğlenceliyse güzel oluyo. Yemegin ordan hergün Hamburger yiyodumm. Hamburger yapmak daha zevkli ama bn kasada duruyodum. Mc burgerden daha iyi
Soran+1 yılçok teşekkürler.
Soran+1 yılben tecrübesizim. kasiyer miydin yani? ben tecrübesizim beni de kasiyer yaparlar mı acaba? ya da garson? kasiyerlik için yaş sınırı koyuyorlar mı acaba?
- +1 yıl
Bende bir şey bilmeden girdim. Gösteriyolar öğrenirsin hemen. Gece Vardiyası alma bulasiklar Sana kalır sabah ya da öğlen git. Öğlen gittiğinde bile bir kaç parça yikatablirleer. Avmde gir. Diğer türlü masa bile toplarsin. Garson derken koşucu var kasiyer var bide hamburgeri yapan var. Kariyer olunca bişey yapmiyon ama gıcık insanlar gelebiliyo. Koşucuda kola patates dolduran. Bence hamburger yap.
Soran+1 yılteşekkür ederim. ben mc donals ve burger kinge web sitelerinden başvuru formu yolladım. doldurulması gereken kısımları hep doldurdum bir de daha önce çalışmadığım için özgeçmiş dosyası yollamadım ama açıklamalar bölümüne açıktan okuduğumu, tecrübem olmadığını, part time çalışabileceğimi yazdım yeterli midir? sen nasıl başvurdun. :/
Soran+1 yılonu nasıl seçiyosun öyle başvuruyu yapıyosun görüşmeye çağırıyorlar sana seçenekleri söylüyorlar orada mı seçiyorsunuz
Soran+1 yılçok teşekkür ederim. peki yaş sınırı var mıdır?
Soran+1 yıltamam çok teşekkürler.
Soran+1 yıltamam çok teşekkür ederim çok sağ ol yardımların için. internetten başvuru yapıyorum. olmazsa bir de gidip yüzyüze yaparım artık da yüzyüz gidip nasıl başvurcaz onu bilmiyorum. :/ nereye kime gidicez. :/
Soran+1 yılbir de ben öyle çirkin değilim ama çok da güzel çok bakımlı değilim sorun mu olur mu?
Soran+1 yılşey peki son bir şey soracağım. ben internetten yapılan başvuruda yani şu sayfada
www.mcdonalds.com.tr/.../Restoran
fotoğraf bölümüne vesikalık mı göndermeli yoksa bilgisayar kamerasıyla çekip göndersem oluyor mu acaba?
+1 yılGünlüğünü 30-35den sayıyorlar sanırım tam hatırlamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler.
+1 yılbende çok istiyodum ama çok yorucu fiyatı bilmiyorum :/
00 Yorumla
+1 yılSaatlik ucret alirsin asgari ucretten hesapla 30 gun bol 30a sonra 8e bol tamam işte
05 Yorumla- +1 yıl
Saatlik hesaplayip ona gor caliscaksan girersib ama ucreri dusuk baya az alirsin
Soran+1 yılteşekkür ederim. oraya internetten iş başvurusu yaparken evde çektiğim fotoğrafı gönderebilir miyim acaba yoksa vesikalık mı olmalı
- +1 yıl
Netyen basvurmadim giderek vesikalik vermistim sorarsin onemli değil zaten hata verir eger vesikalok istiyorsa
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
Rica :-)
400 den fazla bekleme
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBakkala çırak olsan daha iyi.
00 Yorumla nerdekine?
01 Yorumla
Soran+1 yılAnkara
450-500 alırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılmc de çalış
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim oraya da başvuru yapacağım aslında ikisine de yağacağım geri dönüp dönmeyeceklerini bilmediklerimden, o dönmezse o döner diye düşündüm.
Gizli Üye(30-35)+1 yılisrailin yapma ettme
04 Yorumla
Soran+1 yılçalışmak zorundayım.
Cevap sahibi+1 yılmax var mi turkiyede, orada calis, eger calisirsan o cocuklar kismen senin yuzunden ölecek:( baska islere bak
https://www.kariyer.net/Part-Time-is-ilanlari-t4 buraya bak isler var oyunculuk bile var:)
Soran+1 yılteşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılne demek
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Burger king de yarı zamanlı çalışmak için ne kadar ücret alınır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat