Ben ağız ve diş sağlığı mezunuyum bu gidişle bu atamalarla ben atanamicam. Yeni güncelleme ile artık ağız diş sağlığı DGS ile hemşireliğe geçiş yapabiliyormus geçiş yapsam mı kalsam mi DGS zor mu onu da bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılHemşireliğe karşı bir ilgin varsa ve okumakta kararlıysan geçiş yapmanı öneririm. Çünkü; hemşirelikte kpss atamaları çok fazla.. Dgs sadece türkçe ve matematikten oluşuyor. Özel üniversiteye de gitme şansın varsa daha kolay geçiş yapabilirsin.. Lisansını tamamlayıp kpss'ye girersin daha sonra.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılDgsyle tamamladım hemşireliğe geçen sene. şöyle diyim geçmek için 1 ylını feda etmen şart değil ama mat1 konularına hakim olmalısın.özetle 52 mat 8 geometriden toplamda 40 üstü yaparım dersen buyur gel sınava :)
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılArtı dgs hakkında tüm bilgileri verebilirim. sorular konular kitaplar vs
- +1 yıl
Bir kaç sorum vardı sorabilir miyim
Cevap sahibi+1 yılTabi sor
- +1 yıl
Zor mu
Cevap sahibi+1 yılÇok değil. Yksden daha kolay onu söleyeyim. ben yaptım herkes yapar yani. ygsde 400 bindeydim 2017de şimdi hemşirelik okuyom. uzun sormanı bekliyodum kısa sordun
- +1 yıl
Aslında çok soracak soru var kaç net yaptın
Cevap sahibi+1 yılToplamda 42.5 matematik 6 net türkçe yaptım obpem 64tü. telegram kullanıyosan orda aktifim daha hızlı cevaplarım ve dgshemşirelik gruplarıda telegramda bilgin olsun. herkes birbirine soru soruyor. hemşirelik isteyenler genelde orda oluyo dgsden.
- +1 yıl
Evet telegram var ama nasıl kullanılıyor bilmiyorim
Cevap sahibi+1 yılyani telefonunda varsa eğer. uygulamaya gir. biliyosundur telegramda telefon numarası yerine isimden ekleme yapılır. Kişilere gir @ripmyhemsire bu benim. Burdan grubun linkini atarım. ya da kullanıcı adını sen verirsin eklerim. uygulamada solda 3 çizgi var oraya basınca resminin altındaki senin adın oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
+1 yılDgs sinavlari hakkinda pek bilgim yok ama yukselmeye bak devamli🙂aslinda sagkik sektorunde hep açik vardir derler 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor hele hemşireliğe geçiş daha da zor soruların yarısından çoğunu yapman isteniyor özelllikle mat
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle de denilmez ki ama şimdi
+1 yılKnk ben hemşirelik öğrencisiyim ünide geçiliyorsa geç ama dersler zor hele online hiç anlaşılmıyor ama geçebilirim diyorsan geç neden olmasın
02 Yorumla- +1 yıl
Sende ovuyon mu gomuyon mu bilemedim
- +1 yıl
Jdkdkdjekejej Geç knk hangi meslek zor değil ki geçiliyorsa geç güzel meslek
+1 yılTabikide
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri