Kpss p93 puanı lazım sanırım. Mülâkat yok dimi onda? Biri beni acil aydınlatabilir mi? Mülâkat var diyelim, ben 90 aldım ama mülakatta kötü yaparsam puanımı ne kadar etkiler? Arkadaşlar kısacası devlete mülâkatsız girmenin yolu kpss b grubundan hangi sınava girmek? 2 yıllık önlisans bölümünde? Düz memurlukta olur yeterki düzenli bi işim olsun.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Değerli Öğrenci Kardeşim Merhaba!
Umarım sağlığınız yerindedir, malum pandemi.
Sorunuza cevabım şu şekildedir:- - Birinci yöntem merkezi atama yani ÖSYM AİS üzerinden merkezi atamaları kontrol edeceksiniz sürekli olarak.
- - İkinci yöntem açılan alım ilanlarına bakacaksınız her gün, işe girene kadar bu süreç böyle devam edebilir.
Bu iki yöntemi denerken, evden veya dışarıda özel bir işe girebilirsiniz.
Tabi her iki yolda giderken mutlaka yüksek bir KPSS puanı olmalıdır.
Mesela en asgari 70 puan derler ama bence en asgari 85 almalı ki garanti atama olsun.
Mülakat konusunu pek bilemeyeceğim sürekli olarak değişim oluyor bu konularda.
İki yıl önce ilandan başvurduğum bir alımda mülakat vardı. Şimdi ise hala var mı pek bir bilgim yok. Merkezden atamalarda sanırım mülakat aranmıyor.
İş yaşamınızda başarılar dilerim.
Saygılarımla...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖnlisans KPSS'ye gireceksiniz sizin girebileceğiniz başka bir KPSS çeşidi yok zaten.
Daha sonra alacağınız puanla 3001 nitelik koduyla alım yapılan kadrolara başvurabilirsiniz. Bunlar memur, şoför ve bilgisayar işletmeni (sertifika almanız gerekiyor) kadrolarıdır ve bu kadrolar için mülakat gerekmez.
İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, bekçi gibi şeyler de var ama bunlar için mülakat gerekiyor, zabıt katipliğinde klavye testi de var.010 Yorumla
Soran+1 yılAy çok teşekkür ederim birtanesiniz 😊 Peki benim için işe yeni başlayan bir önlisans mezunu düz memurun ne kadar maaş aldığını söyleyebilir misiniz? Ben şu siteden baktım www.memurlar.net/.../ Derece 10, Kademe 1, Önlisans yaptım. Zaten genelde 4bin civarı bir maaş gösteriyor. Doğru dimi?
- +1 yıl
Evet 4 bin civarı olur
Soran+1 yılTeşekkür ederim :) Peki size son bir soru sorayım. Hangi 2 yıllık bölümden mezun olursam olayım düz memurluk için atama puanları aynı mıdır? Yani bölümüme göre değişmez değil mi düz memurluk için?
- +1 yıl
Evet bölümün önemi yok sadece ortaöğretim için ayrı, önlisans için ayrı, lisans için ayrı alım oluyor. 2001 kodu olanlar ortaöğretim, 3001 kodu olanlar önlisans, 4001 kodu olanlar da lisans öğrencisi kabul eder. Siz önlisans olduğunuz için sadece 3001 ile alan memurluğa başvurabilirsiniz.
Soran+1 yılMülâkat olmaması baya sevindirdi. Ben full kpss çalışıp puanı hallederim. Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Bilgisayar işletmeni sertifikası da alın mutlaka o da bir seçenek olsun sizin için.
Soran+1 yılOnu nereden alacağım hakkında bilginiz var mı?
- +1 yıl
Milli eğitim onaylı kurslardan
Soran+1 yılTeşekkürler ❤❤
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKpss p3
02 Yorumla
Soran+1 yılDüz memurluk mu? Peki mülakat var mı onda?
- +1 yıl
Yok tabiki , neden düz olsun canım , mühendisi avukatı Zırtı pırtı herkes giriyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne