Annem okuduğum okulu ve bölümü küçümsüyor. Herkes bilindik bölümleri mi okumalı?

Marmara üniversitesinde ekonomi okuyorum. Arkadaşlarımdan tıp, mühendislik, diş hekimliği okuyanlar var. Hiçbir zaman sayısal veya o mesleklere ilgim olmadı. Ki üniversite sınavında da başarılı bir sonuçla o okula ve bölüme girdim. Annem her seferinde sen neden böyle bir meslek kazanamadın gibi şeyler söylüyor. Böyle dediği için çok ilgili olduğunu faln düşünmeyin. Hayatım boyunca ailemden 1 kişi bilr bana ödevlerin sınavlarım hakkında soru sormadı. Eksik olduğum bşr şeyi görünce tamamlamaya çalışmadı. 1 kere dershaneye gönderdiler onu bile günde 100 kere söylüyorlar. Artık kendimi çok yetersiz hissediyorum. Doktor, avukat olmayacağım diye salak mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
O kadar güzel şeyler yazmışsınız ki düşüncelerimden utandım. Herkese tek tek teşekkür ederim. Liseden beri istediğim bölümü okuyorum çok mutluyum, umarım ki çok başarılı bir insan olup annemin bu düşüncelerini değiştirebilirim. İyi ki varsınız bunu çok samimi ve içten söylüyorum. Tekrar tekrar teşekkür ederim
Annem okuduğum okulu ve bölümü küçümsüyor. Herkes bilindik bölümleri mi okumalı?