Annem yıllardır tek tip kitap okur oda dini kitaptir ve hep mutsuz sizce doğrumu bu?

Annemin dini islam ve hergun yıllardır aynı kitabı okur hipnoz olmuş gibi. Geceleri bile okur Ama. . Normalde neşeli bir kadındı ama şu an mutsuz berbat durumda. Kitabı açıp okudum çok karamsar bir kitap devamlı tehtit içerikli bilen bilir. Öğüt tarzinda bir çok sözler var ama hep tehtid. Yani bu kadincagiz devamlı okuya okuya mutsuz iş güç görmez hale geldi. Nornalde belli olmuyor ama içini açtığımda baya kötümser olmuş mutsuz enerjisi somurulmuş hicbirsey yapan istemiyor psikilogdan randevu aldim. Geceleri yatmıyor gündüzleri kalmıyor kendisi emekli. Normalde bu kitabı okuyanın işlerinin iyi gideceği kutlu olcagi yazoyor ama ben görmedim böyle birşeyi. Daha bı tuaf yapıyor kaygılı , huzursuz zamanla kutlesiyor ve psikoloji bozuyor. bu kitabı okumak için leptop almış öğrettik hatta içine okusun diye nasıl kullanacağını ama iyi yapmadık belliki. Yani ben bu kitabı incelediğimde gervekten mutsuz edebilecek bir kitap ve sonucunda olduda. Sizler okudunuzmu ve dusunuyorsunuz.

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar hangi kitap sormussunuz aslında konunun içindeydi annem İslam dinine inanıyor ve okuduğu bu dinin kitabı.
Güncellemeler
1 yıl
İşine gelmeyenler kabul etmemiş kitabın ağır dugusal etkilerini. Buyuzden kabul etmiyorlar ben kimseye kabul et demiyorum. Yaşadığımız bir durum. Konuyu anlamak istemeyenler cevap yazmasın sileceğim mesajlarıni
Annem yıllardır tek tip kitap okur oda dini kitaptir ve hep mutsuz sizce doğrumu bu?