Hayalini kurduğunu nedir ya?
Böyle mi edit yapıyorsunuz siz?
Tövbe tövbe
Merhaba, memurluğun ülkemizde pek çok kişiye oldukça cazip geldiği doğrudur çünkü bayram seyran fark etmez, pandemi olmuş başka bir felaket olmuş hiç fark etmez, maaşınızı hep günü gününe ve eksiksiz bir şekilde alırsınız. Tatillerde paranız kesilmez, izin haklarınız daha güvendedir ve özel sektörde çalışan diğer meslek gruplarına göre işiniz nispeten daha rahattır. Ülkedeki işsizlik oranını da gördüğünüz zaman kendinizi şanslı hissedersiniz bu bakımdan. Fakat bazen insan aynı monotonluktan sıkılır, farklı bir maceraya atılmak ister ve farklı bir şekilde hayatını çizmek ister artık. Bunda bir sakınca yoktur ama size tavsiyem, yeni bir maceraya atılırken bu konuyu enine boyuna ve öncesini, sonrasını maddi ve manevi olarak hesap ederek bir karar vermeniz yönünde olacak. Konuyla ilgili beğendiğim bir video var. Onu da izlemenizi tavsiye ediyorum. Başarılar dilerim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
https://www.youtube.com/embed/vfT3tduWiSEMerhaba,
Memurluk mesleği günümüzde insanların en büyük hayallerinden biri haline geldi. Memur olmak için çabalayan insanları gördükçe bu işten istifa etmek istemeniz etrafınız tarafından yargılanabilir.
Günümüzde memurluk mesleğinin sağladığı avantajlar insanlara çekici gelebilir. Fakat bir işte mutlu olamadıktan sonra sadece maaş ve çalışma şartlarından dolayı bu mesleği icra etmenin çok da doğru olmadığını düşünüyorum.
Hayatınızı etkileyebilecek bu önemli kararı veririken öncesini ve sonrasını her şeyi iyice düşünerek hareket etmenizi ve çevrenizdeki insanların söylediklerine fazla takılmamanızı tavsiye ederim.
abi bak şimdi bence istifa etme ikisini birlikte yürüt çünkü belirli bi geliri yok çok kazana bilirsin ama bata da bilirsin ve iler de evlenip yuva kuracaksan bu çok zor olur ikisini birlikte götürürsen daha iyi olur bencee ben olsam öyle yapardım
Cevap
4Cevap
Bence su ekonomik sıkıntılarin oldugu bir dönemde pek mantikli durmuyor. Pandemi sonrası daha mantikli olabilecek bir sey. Her yer rasgele acilip kapatiliyor
Eğer bir şirket kurduysan ve gelirin memurluk gelirinden fazla ise ileride hedeflerin var ve başarılı olacağını hissediyorsan bence istifa et.
Hayallerinin peşinden git.. severek yaptığın işte belkide baya yükseliceksin? Çok doğru demişsin 20 yıl mutsuz olmayı seçemezsin
Pisman olmazsin. Ztn severek yapmiyorsun, diger isi daha cok seviyorsun. Baskalari birseyler soyluyor diye sevmedigin iste calismaya mecbur degilsin.
Knk 2 senedir memur olmak için bekleyen biri olarak şunu söylemeliyim ki istifa etme ne güzel kadron var maaşın iyi onu geçtim emekliliği var daha ikramiye felan alcan (bu devirde emekli olunmaz gerçi) neyse fazla konuşamayacam.
Ee hergalde ya bak ben 1 seneye memur olcam istifa edersen salaksındır
haklısın ve bence biraz daha dişini sıkıp para biriktir kankam ve istediğin işi rahatlıkla yapabilirsin o zaman
Memurluk hayali kuran vizyonsuzdur bu arada
Ama memurluk senin hayalin.. onun değil
Ayy pardon ben bu yorumu yanlış yere yazmışımm 😃 nasıl oldu bu ya😂 oruç kafası mı artık yoksa KS donuyodu o ara omu yaptı bilemedim 😄
Gizli biri yorum yapmış ona yapcaktım ama şu an fark ettim yorum yap tuşu onda yok yani ona yorum yapamiom.. demek yanlışlıkla snnkine bastım 😂😂😂
Olursun
Olursun