Herkesin hayalini kurduğu memurluktan istifa edersem pişman olur muyum?

Ülkemizde bir çok kişinin KPSS sınavına çalışıp memur kadrosunda olmak istediğini biliyorum. Ancak ben yetiştirme yurdunda büyüdüğüm için bu hak tanındı bana ve ben küçüklüğümden beri hep hayal kurardım ve kendime ait Bilişim üzerine veya Danışmanlık üzerine şirket kurmak ve bağımsız ekonomik düzenimi sağlamak istiyordum. Emir almadan kendi işimin yönetimini sağlamak istiyordum. 6 ay önce şirketimizi kurduk ve çok da iyi gelirler elde ediyoruz ve 4 yıllık memurluk yapıyorum ve kendimi memur olarak görmüyorum ve huzurlu hiç hissetmedim çalıştığım ilk günden beri. Hep toplum görüşleri "pişman olursun, deli misin sen" tarzında görüş alıyorum ve pişmanlık hissi duyurdular resmen ve ne yapacağımı şaşırdım yani ben çocukluğumdan beri beyaz yaka memur hayali kurmadım ve sabit bir maaşa çalışmak istemedim ve şu anda bir araftayım ve istifa etmeli miyim diye tereddütteyim.
Bir yandan da şunu düşünüyorum 20 yıl mutsuz iş yapacağıma 20 yıl kendi işimi yaparım mutlu olurum diye düşünmekteyim. Peki ya sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
KizlarSoruyor Ekibi sorumun başlığını düzeltirken lütfen düzeltiğiniz yazıyı okur musunuz?
Hayalini kurduğunu nedir ya?
Böyle mi edit yapıyorsunuz siz?
Tövbe tövbe
Herkesin hayalini kurduğu memurluktan istifa edersem pişman olur muyum?