Yoktu diyenler acaba o kişinin ta kendisi miydi? :D Kopya çekmeyi herkes beceremez. Ben kendimi bu konuda iyi görmüyorum, ama vardır elbet ustalar aramızda :D
Okul hayatınız boyunca kopya çekmek konusunda yetenekli arkadaşlarınız var mıydı yoksa o kişi siz miydiniz?
Gerçekten kopya çekmeyi beceremiyorum. 😂 Garip olduğunu da kabul ediyorum Bana katkısı olmuyor.
Ancak başarılıydım ve benim yanımda oturup kopya çekmek için arkadaşlarım tartışıyorlardı 😂😂 Sen sadece kağıdını kapatma gerisi bizde diyenler yani. Artık yararlanmışlardır heralde. Kağıt değiştirme vs. öyle şeylere hiç girişmedim. Öyyyle 😅🥳
Lisedeyken çok kopya çektim, çekmediğim sene yokdı diyebilirim. Sıraya kopya yazdım, okul eteğime yazdım, kağıda yazdım, oturduğum sıranın altındaki zemine kopya yazdım, elime yazdım, arkadaşla sınav kağıtlarını değiştirdim, bir arkadaşının kağıdına baktım neler neler😅 bir defasında elime yazdım ama böyle nerdeyse sınavda çıkabilicek herşeyi yazdım o gün çalışmamıştım sınava hiç küçük küçük karınca gibi yazdım elime hoca kopya çeken var mı diye elinizi kaldırın demişti bende avuç içimi kendime doğru çevirmiştim yırttım😅 anlamadı hoca. Bir kız daha eline yazmıştı onu lavaboya gönderip elini yıkatmıştı😅
2 kez telefonla yakalandim. Onun disinda pek yakalanmadim. Masum yüzüm sayesinde disipline gitmedim.
Bir keresinde de daha sinav baslamadan gicik beden hocasi yerimi degistirip ogretmen masasina oturttu tabi ben de telefonla bir guzel kopya cektim sağolsun ismini su an hatirlayamadim
Yok çok usta değilimdir. Ama lisede yanımdakinden alıp tüm sınıfa yaymışlığım var😄 sesli sesli söylerdim. Hocada bir yerde bir fısıltı geliyor sanki derdi ama bulamazdı
Hiç kopya cekmedim eğitim hayatım boyunca. Kopya kâğıtları hazırlanmasına karşı değildim. Arkadaşlarıma hep soylerdim, yazarken zaten öğreneceksiniz. Hep hakli çıktığım yönler de oldum
İlkokuldayken şebeke kurmuştuk. Hoca sobayı yakmak için sınıfın anahtarını vermişti. Erkenden gider testlerin cevap anahtarını ezberlerdik yüksek not alırdık 3 arkadaş. 3 veya 4. Sınıfti
Kopyayı yazı tahtasına yazdık ve tahtayı ıslattıktan sonra sildik ve daha sonra üzerine ingilizce kelimeler yazdık ve hocaya önceki dersin ingilizce oldgnu söyledık. Sınav edebıyattı ve cok kolay kopya cekıldı
İlk kopyamı 2. Sınıfta matematik dersinde sorulan çarpım tablosunda çekmiştim çok da başarılı olmuştum defterin arkasından bakarak yapmıştım o gün bugündür kopya konusunda hiç başarılı olamadım