Biri kopyadan yakalanmıştı hoca ver kağıdını diye onla uğraşıyordu ben sadece fırsatı değerlendirip çantadan ders notlarını çıkardım 😂😂 Allah affetsin organik kimyayı da hiç sevmem. Fizik 2 finalinde de çantayı açık bırakıp masaya koyduydum😂😂 5 sene olmuş şimdi ne cesaret diye şaşırıyorum.
En çok kullandığım yöntem fonksiyonlu hesap makinesine kopya yazıp cekmekti. Ek olarak da küçük not kağıtlarına kopya yazıp pantolon paçasına toplu iğne ile ilikleyip sınavda bacak bacak üstüne atıp kopya çekerdim. Aynı şekilde gömleğin koluna da iliklerdim bir tane.
Dersi geçmek için mutlaka +70 almam gereken bir sınava önceki gecesinde çalışmak zorunda olduğum için hazırlanamadım. Bunu sınav günü hocama söyledim ve kopya çekmezsem o puanı almamın çok zor olduğunu söyledim. Sağ olsun o da benimle beraber tüm sınıfın sınavını 1 gün daha ertelemişti. Kopya çekmedim ama bu tavrım için teşekkür etmişti onu hiç unutmam. Ertesi gün de sınavdan 65 almıştım :D
11. sınıfta felsefeden çekmiştik, resimci gelmişti derse bu sınıftakilere taviz vermiş bizim de kulağımıza geldi sonra kadın geldi sınıfa herkes elinde telefon kitap ne bulduysa yazıyor. Ben de telefona yazdım bir şeyler bir de kendi cümleleri kattım kadın çakmasın diye yine de 81 aldım.
Çok çekmişimdir, diz üstü çizmlerimin içine saklardım ya da açık renkli etek giyiyorsam iç astarına ve ya bacaklarıma yazardım. O kadar latinceyi ezberlemek zor 🤦♀️
Ya bi kaç defa orta okulda yeltendim beceremedim😂 lise de de yaptım işte 3-5 bişeyler. Sağolsun arkadaşlarım kendilerine kopya hazırlarlardı ben demeden de direk söylerlerdi.
1. de Kopyayı hazırlarken müdür yardımcısı tarafından yakalandım ikincisinde fizikçi tarafından arkadaşımla yakalandık sınıfın 2. ve 3. sabıkalı unvanını aldık😂