Zor mu diye sordum ama daha kabul edilmedim bile.. internetten birsürü başvuru yaptim sizce geri dönüş yaparlar mi? internet başvurularina sıklıkla bakiliyor mu? Ve başlarsam bile part time çalişmak istiyorum onu nasi ayarlayabilirim:/
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba.
BİM Birleşik Mağazalar Zinciri genelde ilanlarını Kariyer. Net üzerinden veriyor. İnsan kaynakları uzmanları ise bu başvuruların tamamına bakmıyor. Çünkü alım yapacakları zaman veri tabanında hazır olan CV'lerden yapıyor. Bu nedenle işe alımlar biraz daha uzun sürebiliyor.
Çalışma şartlarına gelirsek de, Migros, CarrefourSA gibi mağazalar kadar profesyonel bir ekibe sahip değiller. Kurumsallık anlayışları biraz daha farklı. Ama çalışmak kolay mı, zor mu ona çalışanlar karar verebilir. Herkesin taşıyabileceği yük başkadır.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılA101de 1 sene çalıştım hemen hemen şartlar aynı fakat bim in daha fazla aldığını duymuştum maaş olarak fakat kurumsal her zaman iyidir şok tam kurumsal değil bim ve A101 kurumsal şirketler. Şokta da 1 ay çalıştım çıktım şehir değişikliği sebebi. Kendi mezun olduğum işi yapamayınca okul kredisi ödemek için mecburen çalıştım 1 yıl A101 de, müşteriler nazlı, asi, bazısı saygısız, cebinde 50 lira vardır gelir marketi alıyor havasına girer, poşet parasını sanki sen alıyorsun gibi kasa da laf sokar, kimi isyan eder neden kasa açmıyorsunuz diye bilmez tonla iş var yetişecek ürün var açılacak rafa anlamaz 5 dk beklese sırada ödü kopar. Parasıyla seni satın aldığını zanneder çoğu. Sabırlı olursan ve kasa da ki saçmalıkları takmazsan parası iyidir bim ve A101 in, iyi ve güvenilir Bi personelsen de maaşını da alırsın her bayram ikramiyeni de erzak yardımını da hediye çekini de verirler personellere değer veren kurumsallardır ikisi de. En azından A101 öyle. Sabırlı olup işini yapıp evine gidersen pes etmezsen ne kadar çalışabilirsen sana yarardır kimseye aldırma, kendini ezdirme işini duyarlı yap dikkatli ol kimseye güvenme yeterli. kasanda açık çıkarma, kasana kimseyi geçirme bunlar önemli bu kadarı yeterli. Bol şans
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNetten yeterli derece de geridönüş almayabilirsin A101 ve bim e elden götür cv ni daha faydalı olur emin ol yakın bikaç yere bırak hatta hepsine
- +1 yıl
Allah belasını vermesin a101in ve müşterilerinin diyorsun kısaca yani 😂 4 senedir de ben çalışıyorum deposunda birgün kurtulcaz inşallah. :)
Cevap sahibi+1 yıl@Volkan0738 inşallah
Merhaba,Aslında Bimde çalışmanın zor olup olmayacağı konusu çalışmak için başvurduğun markete göre değişiklik gösterir.
Elamanın az olması, marketin düzeninin tam kurululamamış olması çalışanların daha çok çaba sarf etmesini gerektirir. Ama olumlu yönden bakmak gerekirse de belirli maaş içerisinde ve marketinde belli bir düzeni varsa elbette çok kolay bir iştir diyemeyiz ancak bu ve benzeri işlerde bu kadar olması ideal.00 Yorumla
+1 yılA101 de çalışıyorum ben ama deposundan girmek zor değil ama çalışma şartları gerçekten yıpratıcı hem mağazada hem depoda işe alma konusunda personel işi bırakmadan kotayı aşmiyorlar belirli sınırlamaları var şirketler içinde mağazanın birinden başvuru yapabilirsin bildiğim kadarıyla ya da bir mağaza çalışanına sorup detayları öğrenmen işini kolaylaştıracaktır. Antalya'da felansan yardımcı olmaya çalışırım.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
21Cevap
Hiç bir iş yerine zor mu diye sorulmaz ürkek ve ısı yapamayan imajı yaratirsin. İlk başlarda dene bir hevesli olmazsan zaten kabul edilmeyi geç cikarilirsin. Ben çok zorlandım ama hevesliydim. O yüzden beni bırakmadılar. Marketler alışana kadar zor.
21 Yorumla
+1 yılEvimin altı şok market orada ki çalışanlara bakınca gayet rahat bir iş diye düşünüyorum maskeler çene de birbirleriyle 10 metreden bağrışıp kahkahalar atıldığı bir ortam yani 😀😀 ve bazen muhabbetleri bölünmesin diye birşey sormaya çekindiğim dahi oluyor 😜
10 Yorumla
+1 yılBildiğim ve duyduğum kadarıyla zorlu iş çift vardiya yapıyorsun depoya mal filan boşaltıyorsun tabi bazen veya ayda indirim için broşür filan dağıtıyorsun yaz kış demeden yani Allah yardımcıları olsun.
00 YorumlaHer işin zorluğu var ama bim de zor yani hem kasiyer oluyorsun hem rafcı hem depocu. Migros daha rahat cunku kasiyer depocu falan ayrı. Bimde her işe koşturuyorsun.
30 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılMerkezde bir bim ise hiç girme derim ama kuytu köşelerdeyse olabilir rahat edersin
10 Yorumla
+1 yılBimde parttime çalışmak mı başka hayalin var mı? 12 saat sürtüyor iş yerleri afedersin ama durum o
00 YorumlaBilmiyorum ama zor kasiyerlerden ve çalışanlardan duyduğum için
20 Yorumla
+1 yılpart time almazlar, online basvuruya ise magazaya gelip iş basvurusunda bulunanlar bitince bakarlar
00 Yorumla
+1 yılbiraz zor baslarsin internetten ise subelerine gitsen daha iyi form brak
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3b cevap paylaştı. Bilmem hiç çalışmadım çok başvurdum marketlere ama almadılar
00 YorumlaKrall bim gibi yerlerde acayip seri olman lazım en önemli şey SKT son kullanma tarihi girince anlarsın biraz değil baya stresli
20 YorumlaHer işin kendine göre zorluğu vardır sen bu zorlukların üstesinden gelebilirmisin cevap sende
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahahah bu iyiydi
+1 yılBisürü insanin dırdırını cekeceksin yani hepsinin ayri derdi olacak. 😁
10 YorumlaKolay iş yoktur önemli olan işi benimseyip seversen zor iş yoktur
10 Yorumla
+1 yılInşaatta çalışan amelenin marketteki şubesisin anla yani
00 Yorumla
+1 yılDiğer işlere göre kolay. Yüksek ihtimal kasiyer olursun zaten
00 Yorumla
+1 yılŞok iş olarak daha hafif öneririm müşteri az daha rahat kurallar var
03 Yorumla- +1 yıl
Siz nerde oturuyonuz bizim burdakinde öyle birşey yok 😂
Zor olmayan iş var mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılİllaki her işin zorluklari vardir da ben çok zormu anlaminda sordum çünkü baya kötülüyo çalişanlar sürekli mesai yapiliyo mola yok vs
- +1 yıl
Hamgı işçi calıstıgı yerin güzel oldugunu söyler ki masa bası iş hariç tabıkıde sen insanlara uyma bak ekmeğine kal mesaine zaten karsılıgını aldıktan sonra mesiymiş o bu lu göze gelmez buna inan bak İstanbul'da minibüs soförlüğü yapıyorum günde en azı 15 saat calısıyom yoruluyorum ama ben işimi severek yapıyorum severek yaptığım için ben işten zevk almaya bakıyorum sadece yorgunluğu takmıyorum bile
- +1 yıl
Masabaşı iş de sanıldığı kadar kolay değil, stres takip ve hesap kitap işleri. Görüldüğü gibi değil...
+1 yılHiçten iyidir
Gir işte00 YorumlaTüm emekçi arkadaşlara kolaylıklar dilerim...
00 Yorumla
+1 yılBim neden kabul etmedi tecrübe mi istiyor
10 Yorumla
+1 yılKolay iş mi var
10 YorumlaEvet çok ağır mış
10 Yorumla
+1 yılÇalışma saatleri dengesiz
00 YorumlaEn büyük sorun insanlar
00 YorumlaHayatının hatasını yaparsın
01 Yorumla
+1 yılBi tanıdık olmadığı sürece zor
00 YorumlaPersonel konusunda en rahat olan şok