Sizce hangisi daha iyi cerrahpaşa hocaları gidiyormus doğru mu? Birde benin için pratik önemli cerrahpasa da pratik cok yokmus
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çapa tıp daha iyi, cerrahpaşa’nın hocaları hep Bezmialem vakıfa geçtiler.
Cerrahpaşa’nın intörnlük senesi daha kolay olduğundan tusa hazırlanma süreçleri daha rahat oluyor, o nedenle tercihte puanı daha yukarıda son yıllarda. Normalde Çapa’nın puanı-sıralaması daha yüksek değerdeydi eskiden.21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ben de bu sebeplerden çapa yı daha önde tutuyorum ama her ikisi hakkında da kotu yorumlar var ister istemez ikisinden de soğuyorum ama çapa daha iyi geliyor bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu bunu bilmem ben cerrahpaşa yı tek geçerim onun yanına rakip tanımam
115 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılBen erzurumluyum hanımefendi benim kardeşimi erzurum 15 yıl tedavi edemedi cerrahpaşa ya götürdüm 7 ayda iyileştirip bize verdiler onun için ben cerrahpaşayı tek geçiyorum herkese de öneriyorum
Soran+1 yılGecmis olsun ama ben egitim olarak okul olarak soruyorum sizin durumunuz tabiki cerrahpasayla etkili ama daha cok doktoruyla ilgili sanırım
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle teşekkür ederim Allah razı olsun ama cerrahpaşa tıp fakültesinden doktor dışında başka mesleklerde çıkabiliyormu
Soran+1 yılTıp fakültesinden sadece doktor çıkıyor her üniversitede böyle ama cerrahpasa da başka bölümler de var diye biliyorum
Cevap sahibi+1 yılHmm ben orta okul mezunuyum bilmiyordum
Soran+1 yılOlabilir tabiki 😊
Cevap sahibi+1 yılAma genede cerrahpaşadan vazgeçme diyorum ben tabi bu senin düşüncen ama
Soran+1 yılBilmiyorum bakalım son kararım ne olcak ama şu an çapa daha güzel geliyor bana bakalım hangisi olacak rüyamda cerrahpaşa gördüm belki de orası olur ben çok inanırım rüyalara merhaba 😂
Cevap sahibi+1 yılAaa sende benim gibisin demek bende fırıncıydim birgün rüya gördüm ve şimdi şoförlük yapıyorum
Soran+1 yılNe gördün
Cevap sahibi+1 yılFırından çıkmışım eve giderken telefonum çalıyor ve bir tur şirketi benimle görüşmek istediğini söyledi bende görüştüm işi kabul ettim önce minibüs sürdürdüler sonra yarim otobüs sürdürüyorlardı uyandım ve ogün ise gitmedim bir tur şirketine başvuruda bulundum kabul edildim biraz zor oldu ama oldu şimdide koca otobüsü sürüyorum
Soran+1 yılÇok iyi bende inanıyorum böyle şeylere hayırlısı olsun kolay gelsin
Cevap sahibi+1 yılAynen çok inanıyorum ben
Cevap sahibi+1 yılAllah razı olsun
+1 yılCerrahpasa ayrılmıştı sanki
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Fsm ye mi katıldı nasıl oldu o
Soran+1 yılBilmiyorum sadece İstanbul üniversitesine bağlı iki tıp fakültesi var cerrahpasa artik ayrı bir uni gibi oldu vs diye biliyorum
Cerrahpaşa
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(30-35)+1 yılOddu tıp
08 Yorumla
Soran+1 yılBilkent tıp gelse orayı seçerdim
Cevap sahibi+1 yılOnu bende seçerdim maalesef KTÜ seçtim
Soran+1 yılHangi bölüm
Cevap sahibi+1 yılElektrik mühendisliği
Soran+1 yılBaşarılar
Cevap sahibi+1 yılSize de
Soran+1 yılteşekkür