Hangi kaynaklardan bilen var mı? Sağlık mülakatında genelde neyden eleniyorlar. Spor mülakatı için nasıl bir egzersiz uygulayabilirim (mekik şınav 400 m koşu)
Ne demek her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ❤️ Not: patlayıcı güç patlayıcı kuvvet falan bir sürü ismi var hepsi aynı şey videodan videoya hareketlerde değişe bilir aynı olay. Not2:Bu antrenman 2 yıl önce bana gym hocası söylemişti. Biliyorsun dur da uyarı olarak yazacağım YASAL UYARI: MSÜ sitesinde yazmıyor sanırım ama diğer sitelerde MSÜ spor hatta dur link vereyim bu arada sitelerin de yazıyormuş tam olarak sınav böyle olacak aynı şekilde bunun nasıl yapıldığını doğru şekilde anlatanlar var YouTube'de
Ben varya ponçik 😂 ne demek lafı olmaz merak ettiğin soru varsa buradan bir yerden dürt cevaplarım (biliyorsam) hee gene yutupta bıyıklı sakalsız genç biri var maks 25-26 yaşındadır (sakal yok bıyığı protez gibi 😄) o da cevap veriyor şöyle böyle onun dışında zibilyon tane kişi var cevaplayan hadi sana başarılar dilerim. Hadi eyvallah.
Saçma değil adjeriyede böyle sorular var hatta tüm soruları bil seni sınav edenler tipini beğenmedi diye de bırakıyorlar askerîye giriyorsunuz Subay astsubay falan boş kişileri mi alsınlar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Spor için Patlayıcı güç antrenmanı YouTube de videoları da var ya da gym hocaları bul onlarda hazızlaya bilir.
ay teşekkür ederim <3
Ne demek her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ❤️ Not: patlayıcı güç patlayıcı kuvvet falan bir sürü ismi var hepsi aynı şey videodan videoya hareketlerde değişe bilir aynı olay.
tam olarak sınav böyle olacak aynı şekilde bunun nasıl yapıldığını doğru şekilde anlatanlar var YouTube'de
Not2:Bu antrenman 2 yıl önce bana gym hocası söylemişti.
Biliyorsun dur da uyarı olarak yazacağım YASAL UYARI: MSÜ sitesinde yazmıyor sanırım ama diğer sitelerde MSÜ spor hatta dur link vereyim bu arada sitelerin de yazıyormuş
sen varyaaaa <3 teşekkür ederim çok yardımın dokundu
Ben varya ponçik 😂 ne demek lafı olmaz merak ettiğin soru varsa buradan bir yerden dürt cevaplarım (biliyorsam) hee gene yutupta bıyıklı sakalsız genç biri var maks 25-26 yaşındadır (sakal yok bıyığı protez gibi 😄) o da cevap veriyor şöyle böyle onun dışında zibilyon tane kişi var cevaplayan hadi sana başarılar dilerim. Hadi eyvallah.
yaz bana özelden anlatayım , karışık biraz ama oturur yerine zamanla yavaş yavaş :D
kaynak bulsam alıcam birkaç tane
Sözlüde şansına artık ne hazırlanması bizim bi tanıdığa arkandaki duvar ne renk diye sormuşlar bilemedi elendi
mantıklı bir soru olmuş. dikkat yeteneği ölçülmüş
Bence saçma
Saçma değil adjeriyede böyle sorular var hatta tüm soruları bil seni sınav edenler tipini beğenmedi diye de bırakıyorlar askerîye giriyorsunuz Subay astsubay falan boş kişileri mi alsınlar?
Bende zamanında hazırlanmıştım çok iyi anlarım derdinden 😊
Kitabı var ben sipariş edicem az sonra
aa bende hazırlayanım
Hazırlayan mısın djdjjd :D
Sözlüde neler soruyorlar
Çok üzgünüm maalesef
Hayat sana güzel
noldu?
Uğruna çabalayacak bir şeyin var
her zaman çalışkandım.
Okey boomer