- Eğitim & Kariyer konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence kısa ve öz cevap vermeye özen gösterin ama öyle bir soru gelir ki o zaman detaylı ama çok net bir cevap vermeniz gerekebilir. Gereksiz sözcük kullanmaktan kaçınarak gayet rahat, kendinizden emin bir şekilde bu tarz soruları teorik bilgiyi de katarak cevaplamanızı tavsiye ederim.
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim saolun🙏😊
- +1 yıl
Rica ederim sağ olun sizde :)
En İyi Cevaplar
+1 yılHer zaman dik dur. Sorulara açıklayıcı cevap ver. Bilemedigin soru olursa anımsayamadım diyebilirsin. Konuşurken el-kol hareketlerini en aza indir. Atasözü söylerlerse muhakkak bir fikrin olsun. Saçmala ama fikir söyle. Mesleği ne kadar istediğini belli et. Neden sen derlerse özlü bir sözle neden başvurduğunu belirt. Sonra da hayallerine kavuş.
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim.
Ben polislik mulakatina girdiğimde anlasilir acik bir dille ikna edici sekilde ve kendimi anlatacaklarimi karşımdaki kurula anlatabilme ve geçirebilme konusunda basarili olma amacindaydim ve basarili olmustum. Salona giris, cikis, hitabet, konusma onemli olan daha cok. Soruyu bilip bilmemen onemli degil diksiyona bakiyorlar genelde.
023 Yorumla- +1 yıl
Strese girecek birsey yok rahat ol ne kadsr rahat olursan o kadar iyimolur oyle de bi izlenim olusturursun hem karsindakilere hemde cevrendekilere. Sonucta suc vs yoksa rahat olur insan. O surec en azindan benim meslekte 1 sene 15 ay gbt sorgulaniyor harcamalarin yedigin ictigin gezdigin yerler paylasimlarin fotolarin kisacasi herseyin. Tabi bunlar sen akademideyken oluyor. Snrasinsa meslege basliyorsun 1 sene veya 15 ay da oluyor. Yanlis belirttiysem k. bakma meslege basladiktan 1 sene snra falan sorgulama oluyor. Zaten sonrasinda asalet tasdik oluyor ve kimliğin cikiyor geliyor ve polis memuru oluyorsun.
- +1 yıl
Kendini tanitirsin iste yerde bi cizgi isaret var oraaya geliyorsun gbt sorgulama icin kimlik veriyorsun dosyan sporun vs onunde oluyor zaten kendini tanitiyorsun isim soyisim anne baba isim soy isim kac kardessin meslekler neler vs snra zaten bir iki soru soruyor sorarlarsa kisisel sorular olabilir bunlar snra soru cektiriyorlar bilip bilmemen o. d snra soruyu okuyorsun onlara da numarasiyla birlikte sorunun ve cevapliyorsun bi kavlc sn bekleyip. Bilemesen bile yardimci oluyorlar ipuclariyal bilip bilmemen de sana kalmis ve onemli degil. Tavrına durusuna bakislarina herseyine bakıyorlar sonra zaten tm cikabilirsin tesekkurler dyorlar kimligi aliyorsun ve geri geri bas selamiyla cikiyorsun daha detayli. anlatacak olursam ohooo yetmez burasi.(bu arada cektigin soruyu cevapladiktan snra diger tarafta buluna bos masaya yere artik. neyse oraya koyuyorsun demeyi unutmusum)
- +1 yıl
Ayrica simdi burdaki asker arkadaslar linclemesin bildigimi sylemek istiyorum cevremde vardı cunku. 🙂 askeriye de egitim goren kadin personeller onca erkegin arasinda ve azinlikta olduklari icin ister istemez erkek gbi oluyor. Doğru veya yanlistir bilemem. Benim bi arkadasim vardir ondan duyup gorduklerim byle seylerdi.
Eğitim & Kariyer konusunda 437 cevap paylaştı. Kardeşim gittiğinde (erkek) takım elbise giymişti kadınlar nasıl gidiyor bilmiyorum. Soğukkanlı olman mülakatta çok önemli normal mülakattan farklı olarak saçma sorular gelebilir diye düşünüyorum 😂😅
07 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı.
u +1 yılbence bol bol çalış
00 Yorumla orada soruyu bilip bilmemene değil daha çok başlı altinda nasıl davrandığına bakılıyor hareketlerinde edepsizlik var mı. Veya gereksiz cümle kuruyor musun ona bakıyorlar
09 Yorumla- +1 yıl
Değil 😊 öyle değil Beyza hanım. Efendim diye söze başlayacaksin. 15.10.1995 Erzurum merkez de doğdum ilk okulu ve ortaokulu Erzurum Atatürk ilkokulunda okudum lise egitimimi Atatürk lisesdinde gördüm. Eğer okumuş san... Şu üniversitesi nin su bölümünden mezunum. 4 kardeşten ikicisiyim. Babam su meslekte annem ev hanımı. Arz ederim diyeceksin
+1 yılBu mesleği neden istiyorsun derlerse Vatan aşkı falan deme. Vatan aşığı aramıyorlar. Para için dersin 😂
137 Yorumla- +1 yıl
Uzman çavuş olacak arkadaşlarım vardı. Vatan aşkı diyenler elendi. Memlekette iş yok mecbur bu işi yapcaz diyenler geçti. Sen bilirsin 😂
- +1 yıl
Mülakatta bide senin duruşun bile önemli yani. Gözlerinden ateş çıkarabiliyor musun? 😂
- +1 yıl
Çok istiyorsun belli umarım geçersin. Ama bu kadar çok isteme olmazsa üzülürsün
- +1 yıl
Ankara 'da dayın yok mu ,😂
- +1 yıl
He bide odaya girince baş selamı ver
- +1 yıl
Rica ederim her şey gönlünce olsun kendine iyi davran
- +1 yıl
Torpil 😂
- +1 yıl
Malum partiden olması lazım 😂
- +1 yıl
Daha çok gençsin 😂😂
- +1 yıl
Aklın yaşı yoktur ama malum partiyi bilemedin 😂
- +1 yıl
Üstüne bastın ayağını çek ahahha 😂😂
- +1 yıl
Sorun hayaller zeloooo 😂
- +1 yıl
Benim hayallerde sıkıntı var uçuyolsr şu an jdjdjd
- +1 yıl
Artık çok geç kafam güzel hiç birini tutamıyorumm 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Yok iş bitmiş dersek olmsz 😂 henüz çok erken 😂
- +1 yıl
rqp_ylmz Instagram şurdan yazsana ya
- +1 yıl
Yazz burdan bildirim falan geç geliyor
Asgari işi çok zor görüldüğü gibi kesinlikle değil ve bir bayan için o ortam çok daha zor olabilir bilginiz olsun.
04 Yorumla- +1 yıl
Maşallah bilerek istiyorsan gerçekten istiyorsun demektir. Kpss gir belli bir puan ister düşük puanda olsa baraj sen yüksek almaya bak etkisi olur. Sözlü mülakatta amaç kendini ifade edebilmene bakıyorlar. Güncel sorular sorurlar önce seni rahatlatmak için kendini tanit derler. Yaşadığın şehirle ilgili bilgini tartarlar ve güncel önemli konular sorabilirler. Suriye . Operasyonlar operasyona verilen isim kim yürüttü. Ve genel kurmak başkanı kim Kara kuvvetleri komutanı kim vs bu tarz şeyler.
+1 yılmassalah🩷. Ama nazil hazirlanabilecegine dahil bir fikrim yok😆
11 Yorumla
+1 yılAskeri personel alımlarını da kpss ye bağladılar diye biliyorum
010 Yorumla- +1 yıl
Sözlü mülakat kısmını bilmiyorum ama kpss de istenmeye başlandı diye biliyorum
- +1 yıl
Artık üniversite mezunu işsiz milyonlarca insan var. Ve askeriyeye de yönelen çok var. Bi şekilde seçim yapmaları lazım. Bir yandan da kamuda tasarruf programı çıkardılar. Kamu istihdamına emekli sayısı kadar alım olacak
- +1 yıl
Onların haklı hiçbir yanı yok. Bütün milli serveti yandaşlarına yedirdiler
- +1 yıl
Hak veriyorsun ama
- +1 yıl
Asıl branşın ne
Genel kültür ve anlık olaylar önemli!!!
Mesela helikopter kazasında ölen İran C. baskaninin ismi neydi?
Buna benzer bir çok şeyi gözden gecirmen gerekir07 Yorumla- +1 yıl
3 ayrı dalda toplam 47 adet ders gördüm... üstüne 72 hafta temel eğitim, yurt dışında da 22 hafta eğitime tabii tutuldum... yani 4 yıl içinde çocukluğumdan beri hayalini kurduğum özel kuvvetlere girebildim. 6 yıl boyunca dağ dağ, ülke ülke görev yaptım. Toplam 10 yılda ne babamın cenazesine gelebildim nede hayat kurabildim... neyse... gönlünden geçiyorsa, yürekten yaparım diyebiliyorsan zaten Allah sana verir... genel kültür hakkında sana birşeyler aticam, ulaşmaya calisiyorum
+1 yılTorpilin varsa cevap veremesen bile geçersin ama torpil yoksa zor benim ark 8 kere denedi herşeyden geçti sözlü mülakatta torpil olmadığı için 8 kere elendi torpil şart
07 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı olsun hakkınızda ama bu ülkede yapılacak meslek değil çok zor kıymetiniz olmuyor içine girince daha iyi anlarsınız tabi ama bence bidaha düşünün
- +1 yıl
Haklısınız zaten parası için yapılacak bi meslek değil gönül işi bu ama herşeyden önce kadınsınız ileride anne olursanız ya da anneyseniz şu an daha zor oluyor evlilikte filan düzeniniz olmuyor sıkıntısı çok derdi bitmiyor herşeye rağmen insan deniyim gene de diyo ama siz bilirsiniz içimde kalmasın diyorsanız yapın ama mesleğe girdikten sonra yapmak istemezseniz belli mi tazminat ödüyorsunuz öyle bi yanı var
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah
En önemlisi sakin kalmak temel nokta bu sakin kalamazsan bildiğin Emin olduğun yerdede panik yaparsın
00 Yorumla
+1 yılProva yapmak çok önemli. Orijinal cevaplar düşünmelisin o da çok önemli. Bir arkadaşından yardım etmesini isteyebilirsin prova için.
00 Yorumla
+1 yılYanına birini al o sorsun sen cevapla ama oradaymış gibi
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMülakat demek torpil zor valla
05 Yorumla- +1 yıl
inşallah olur güzel yerlerede gelirsin
- +1 yıl
Rica ederim
Bana yaz ben sana PDF atayım soru pdfsi
01 Yorumla
+1 yılTam subay kadın tipi var
010 Yorumla- +1 yıl
Olur inş ailede var mi asker
- +1 yıl
Çok iyi o yardımcı olur teknik olarak hemde manevi olarak
- +1 yıl
Ya onu sen bilcen kendini tartcan
- +1 yıl
Dzkk olur inş çok rahat ya da hava
- +1 yıl
Hava kızlar için uygun
+1 yılYoutube de daha faydalı videolar var
00 Yorumla
+1 yılMSÜ sınavına girdiniz mi?
01 Yorumla- +1 yıl
MSB DHO, HHO, KHO mmu , JGK mı , JSGA mı hangisinde subay ya da astsubay olarak başvurdunuz?
+1 yılMalum partiye gidip kayit olarak
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılyaarraanızııı yerim komutanım de
03 Yorumla- +1 yıl
yalakalık önemli :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılKpss puanın var dimi?
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılSinav nerde
05 Yorumla- +1 yıl
Asker bir yakınım oldu az cok biliyirum yaşamlarını
- +1 yıl
Ozelden yazabilir misn
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyna karşısında
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılselam ne haber
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOtomatikmen kaldın zaten boşuna hazırlanma
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTorpilin olmadığı sürece bir hiçsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok çalışmalısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsanirim evet
00 Yorumla