Öncelik her zaman eğitim fakültesi mezunlarına verilir. Eğer atanamayan öğretmenler yoksa başvuran elbette yapabilirsin. Sıranın sana gelmesi durumunda sınıf öğretmenliği alanına verirler. Yani ilkokullarda ücretli öğretmenlik yapabilirsin.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani sınıf öğretmenliği mi verirler? Başka hangş derslere girebilirim
Sosyal bilgiler de belki verebilirler. Yani mezun olduğun alanla ilgili bir branş olduğuna kanaat getirirlerse. Eğer mezun olduğun alanla ilişkilendirilebilecek ders yoksa sınıf öğretmenliğine verirler sadece.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öncelik her zaman eğitim fakültesi mezunlarına verilir. Eğer atanamayan öğretmenler yoksa başvuran elbette yapabilirsin. Sıranın sana gelmesi durumunda sınıf öğretmenliği alanına verirler. Yani ilkokullarda ücretli öğretmenlik yapabilirsin.
Yani sınıf öğretmenliği mi verirler? Başka hangş derslere girebilirim
Sosyal bilgiler de belki verebilirler. Yani mezun olduğun alanla ilgili bir branş olduğuna kanaat getirirlerse. Eğer mezun olduğun alanla ilişkilendirilebilecek ders yoksa sınıf öğretmenliğine verirler sadece.
Anladım teşekkür ederim
formasyonun varsa meslek liselerinin muhasebe ve finansman alanı bölümlerinden bazılarına girebilirsin.
Formasyonum yok da , halkla ilişkiler lisans mezunu hangi derslere girebilir? Ücretli öğretmenlikte
formasyon yoksa hiç birine :)
Ama diğer bölüm mezunları yapabiliyo formasyonsuz
Eğitim bölümü mezunu olanlar yapabilir onların diplomasi formasyon yerine geçiyor çünkü bölümlerinde eğitimini alıyorlar.
Anladım teşekkür ederim