Sizlerin de bu konu hakkında tecrübelerinden yararlanmak isterim. Sizce bir genel müdür çalışanının, eski çalışanının göndermiş olduğu mektubu okur mu, Siz genel müdür olsanız okur muydunuz?

Okumaktan ziyade onlarla bazı aktivitelere imza atardım. Bunu da neden diyorum. Bağlı olduğum ismini buradan veremeyeceğim şirketin cio'su ya da Türkiye ayağının tek adamı diyeyim Türkçesi..
Bu bey her ay organizasyonlar, kahvaltılar talep eder ve bizlerle birebir görüşür. Kahve sırasında "nasıl içersin?" diye sorar. İşte bu zihniyetle davranan ve bunu tüm samimiyetiyle gösteren bir idari amirin personeli olduğum için "böyle gördüm, böyle yaparım." diyebilirim.
Mektuptan ziyade sesini duymak isterim. Çünkü onlar var oldukça bizler var oluruz.. Bunu benimser, bu çizgide hareket ederim. Böylece moral motivasyon, iş gücü, performansı çok daha verimli olur kanısındayım.
Benim başhekim olma hayalim var daha şimdiden sağlık sektörüyle alakalı her türlü platformları takip ediyorum. Her çalışanın görev tanımına hakim olmaya çalışıyorum, hastane içinde yaşanan sıkıntıların kaynağını anlamaya çalışıyorum, kimler neyden şikayetçi araştırıyorum. Benim gözümde bir gözümde iyi bir yönetici olmanın ilk adımı çalışanlarını çok iyi tanımaktır. Bu yüzden bir çalışan bana mektup yazarsa mutlaka okur bizzat cevaplarım.
Platformunu*
Bu ne ya saçma sapan yazmışım.
Benim gözümde iyi bir yönetici olmanın ilk adımı çalışanlarını çok iyi tanımaktır. *
Gayet güzel yazdın. Hayatında başarılar dilerim.
Uykum var doğru düzgün cümle kuramamışım ama ne demek istediğim anlaşılmış galiba. Size de hayatınızda başarılar.
Elbette anlaşıldı. Teşekkürler.
Cevap
4Cevap
Aşk mektubu değilse okurum🙂
Şaka" Tabiki okurum.
Okurdum. Eğer çoksa ilgili departmanlara dağıtırdım.
Okurum da aşırı uzunsa uğraşmam direk adamı yanıma çağırırım 😂😂
Hemen her şirkette okunuyor.
Okurum tabiki..
Okurum tabiki..
Okurum
Okurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?