Kurumsal şirkette üst yönetime stok şikayet maili atınca işten atılma riski olur mu?

Mağaza müdürünü , bölge müdürüne +ik departmanı yani en üst yönetimin de olduğu şekilde stok konusunda uyumsuzlukların olduğu mail attım. O sırada eski bölge müdürü işten ayrılmış. Eski bölge müdürü çıkmadan bizim mağaza müdürünün kulağına benim üst birimlere mail attığımı söylemiş ama kimseye sakın anlatma çaktırma demiş. Yeni bölge müdürü eski bölge müdürünü sevmiyor. İçerde birkaç şey dönüyor. Yeni bölge müdürü her şeyi bana anlat diyor. Anlatmaktan değil ama anlatınca ortalık karışacak gibi duruyor. Bu işlerin karışık olmasından dolayı beni şutlarlar mı bu kadar şeyi karıştırdığım için. He eski bölge müdürünün özel bir maili mağaza müdürüne direkt paylaşması noktasında bir kanıtım yok direkt olarak ancak mağaza müdürü hemen o gün mağazada olmayan saçma sapan 2 ürünü kendi üzerinden satışını yapıyor falan. Bu bir kanıt oluşturur mu haber uçtuğuna dair. Ürünlerin olmadığını biliyorum ben

Soru başlığında atarsam demiş ama ben maili attım yapay zeka soruları düzenliyor

Güncellemeler
3 ay
Guncellendi
Kurumsal şirkette üst yönetime stok şikayet maili atınca işten atılma riski olur mu?