İşletme Bölümü puanları ve önü açıkmı kapalımı bilgsi olanlar yardımcı olabilirmisiniz lütfen ya seneye sınava gidecem ve bu bölümü istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kpss çalışırım diyorsan mantıklı a grubu memurluklar iibf mezunlarına açık ama sıkı bir çalışma gerekli şu an Türkiye'de hangi mesleğin önü açık Sağlık gurubu haricinde? hukuk çok mu iyi oku oku oku bekle dava gelsin bir sürü avukat bir sürü hukuk bürosu artık şirketler avukatları bünyesinde çalıştırıyor cüzi ücretlere kim serbest avukatla çalışsın yani şu an Doktor, hemşire, polis, asker harici %100 yerleşme diye bir şey yok ne yazık ki.
01 Yorumla
Soran+1 yılPuanları nasıl yüksekmi
En İyi Cevaplar
işletme mezunuyum ben. işletme öyle bir bölümdür ki, tamamen senin kişisel performansına göre başarıya ulaştırır seni. eğer sıradan bir öğrenci gibi sadece derslerini vererek mezun olursan, sıradan bir memur olursun. lise mezunundan pek farkın olmaz. amma ve lakin kurslarla, stajlarla, part time full time iş ilanlarına yaptığın başvurularla kendini geliştirir ve alanında sivriltirsen, seminerlere, konferanslara, okul içindeki öğrenci kulüpleri aktivitelerine katılırsan, yani hem okul sınavlarını hem de hayat sınavlarını vermeye başlarsan, mezun olduğunda ortalama bir iş adamı kadar bilgi birikimin olur. özel sektörde yardırır gidersin. tabiki yabancı dil şart.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler
Puanı nasıl
Sana birhatıramı anlatayım önemini anlarsın Dokuz Eylül Üniversitesini kazandiğimdan İzmir e ilk gelmiştim hiçbiryer bilmediğimden taksi tuttum. Yolda giderken taksici hangi b. lümü kazandığımı sordu ben de EE mühendisliği dedi Taksici ben de Dokuz Eylül İşletme bölümü mezunuyum demesin mi (Gerçektir) Adı üzerinde o da taksi işletiyormuş.
214 Yorumla
Soran+1 yılMaliye nasıl
Soran+1 yılZor sayısalım yok
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHm maliye nasıl sizce
Soran+1 yılOyüzden stiyorum zaten. Puanları nasıl düşükmüdür
Soran+1 yılİnşallah sağol
bu bölümün önü her zaman açıktır, herkes işletme mezunu ama önemli olan yetenekli olmak. her zaman rahatlıkla iş bulabilir. hatta ileride sınavlarına çalışıp mali müşavirlik bile olabilir devam edilerek :)
07 Yorumla
Soran+1 yılPuanları nasıl yüksekmi
Soran+1 yılUşak istiyorum ben
Soran+1 yılİnşallah öyle olur;)
Maliye Bölümü nasıl peki
Soran+1 yılYa benm istediğim bölüm bu ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Her şey sana kalmış. Basit önü kapalı diyenlere bakma sen. Standart bir işletme mezunu olursan tabi ki işsiz kalırsın. Kendini geliştireceksin. Seminerlere katılacaksın. Üniversite kulüplerinde aktif rol alacaksın. İşletme müdürleriyle tanışacaksın. İşyerleri gezilerine katılacaksın. Yabancı dil öğreneceksin
00 Yorumlaardına kadar kapalı bu bölüm yiter ya işletme kaynıyor ortalık iğne atsan yere düşmüyor yiter yeminlen:D
02 Yorumla
Soran+1 yılPuanı kç peki
kapalı diyenlere bakma odtü boğaziçi İstanbul marmara mezunu olupta işsiz işletme mezunu olmaz kuzenim marmara işletmeden mezun şu an çok iyi bir şirkette
04 Yorumla
Soran+1 yılPuanları nasıl işletmenin yüksekmi
Soran+1 yılUşak istiyorum
Bogazici harici bes para etmez :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTüm bölümler için geçerlidir o ;)
+1 yılBoğaziçi olursa neden olmasın?
00 Yorumlakardeş git lc waikiki de çalış daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yıl;)))
+1 yıl18 yaşında değilsin yani
06 Yorumla
Soran19 yaşındayım
- +1 yıl
Bu sene niye girmedin?
Soran+1 yılOkulu bıraktm tekrar gircem
- +1 yıl
Benim kötü şehirdekilere tutuyodu 1 sene dha hazırlanacam ama yemiyo adam gibi çalış tavsiye sana
Soran+1 yılHazrlancam zaten puan kaçtı
- +1 yıl
250
+1 yılTürkiyenin yarısı işletme mezunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişletme 3. sınıftayım sakın gelme b*k gibi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben işletme okucam bu sene kaydolcam bakalım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilemiycem
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026