Üniversiteden hala mezun olamadım, düz lise çıkışlıyım. Kadın girişimcileri gördükçe bana da bir şevk geliyor, ben de yapabilirim diyorum ama nereden başlarım, neler yaparım, nasıl girişimci olurum hiç bilmiyorum. Bana bu konuda önerileriniz var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Turizm ve Otelcilik+1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılPolyannacilik yapmaya gerek yok. Girisimci olacaksan 2 yolun var. Ya entelektuel yatirim yapacaksin kendine , ya maddi yatirim. Iki yatirimda uzun vadeli. sabirli olacaksin. Risk almasinida bileceksin. Kaybedebileceginide kabullenmelisin. Kolay degil o yazildigi gibi kadin girisimci olmak.
Ha diyorsan nakit 50 milyon tl param var. Kendine guzel teknoloji sirketi kurabilirsin. Bir projen varsa kosgebe sunabilirsin. Ancak paran olsa bile girisimcilik cevre ister. Hayatta basarilar.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
6Cevap
+1 yılButik tarzı yerler açabilirler gadası
00 Yorumla
+1 yılAman girişimci olup napcan ya hep streste olursun olcakmı olmuycakmı diye. Germe kendini o kadar bitir ünini memur ol her ayın 15inde kafan rahat olsun
00 YorumlaBu kadınların hayat hikayelerine göz at sonra da en sevdiğin yönün neyse ona odaklan ve o yönünü geliştir
00 YorumlaAsıl meslegım ne önce bi hedefin olmali ne yapmak istiyorsun orneyin
00 Yorumla
+1 yılev yemekleri lokantısı aç mesela mantı kek gibi şeyler yap bunu yaperken ilkokul. ortaokul etrafına bir dükkan aç en az aylık 4000 tl giderler dahil
00 Yorumla
+1 yılİyi bir araştırma yapın ve yola koyulun. Tabikide yaparsınız
10 YorumlaBiyerde işe girip çalış para biriktir hastallk geçtikten sonra bi dükkan aç ticarete atıl
00 Yorumla
+1 yılBanada cesaret geldi ne yapsam
00 YorumlaButik
00 YorumlaTakı dikiş
00 YorumlaEl becerin var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılVar
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi