eger önümüzdeki senede kazanamazsam benim için hayat biter ): psikoloji istiyorum ama matematiğim çok iyi değil çok korkuyorum kazamayacağım için var mı bu sene psikoloji kazanan nasıl bir yol izmeliyim nasıl bir çalışma ):
Cevabın nedir?
senin için kitap önerebilirm ve çözemedğin soruların olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. şu kitapları öneririm matematik'i sağlamlaştırman için temel yoksa antremanlarla matematik sonra
Sıradısı analiz yayınları tamamı çözümlü soru bankası (mat 1 mat2 geo)
Final yayınları tamamı çözümlü soru bankası (mat 1 mat2)
Kulvar yayınları tamamı çözümlü soru bankası (mat 1 mat 2 geo)
Yöntem yayınları tamamı çözümlü soru bankası (mat1 mat2 birleşik)
Güvender yayınları tamamı çözümlü soru bankası (mat 1 mat2)
Mat dünyası yayınları tamamı çözümlü soru bankası
öncelikle en azından antremanlarla matematik ve sıradısı analizi bitirmeni öneririm. bu ikisi oldukça büyük katkılar sağlayacaktır sende farkedersin gerçi temel atarken çözemedğin sorular olursa kaç tane olursa olsun farketmez elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.00 Yorumla
Ben bu yil kazandim. Oncelikle hayat biter deme hic bir sey senin hayatndan onemli degil bunu aklina sok. derslerle ilgili sorun varsa mesj atablrsn
03 Yorumla
Soran+1 yılgelmiyo mesajım
- +1 yıl
Bende psikoloji bölümü okumayı çok ama çok istiyorum. Bu sene kazanamayacagım sonuclardan belli tm 3 puanım 300. Seneye tekrar deniyeceğim. Sen nasıl kazandın? Bu matematiği nasıl hallettin :( tek sorunum matematik.
+1 yılBen bu sene kazandim psikolojiyi it gibi calisacaksin tatlim
03 Yorumla
Soran+1 yılmesaj atabilir miyim
- +1 yıl
Tabi
- +1 yıl
Hangi üniversite? Ve nasıl kazandın :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
günü gününe çalışmayla olacak , arkadaşlarla gezmeye ara vereceksin. Diziler, filmler vs. bırakacaksın hatta televizyonu kaldırma şansınız varsa çok iyi olur. Facebook, twitter gibi sosyal ağlara çok az girmen gerekli vakit nakittir :) ( pdr 3. sınıf öğrenciyim )
10 Yorumlahayat biter deme hemen yav ölüm kalım değil bu hiçbişey zor değil sen inan çalış azimli ve hırslı ol kendiliğinden gelecektir diye düşünüyorum..
00 Yorumla
+1 yılEvet zor ama çok zor değil. Çalışman lazım ben kendim çalışıp ilk senemde kazandım. İstediğinde başarırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani bilemiyorum bir psikolog ile görüşmen iyi olur. Hastalık olduğunu kast etmiyorum tabi. Bunu detaylıca anlatırsan onlar daha detaylı bilgilendirir seni
00 Yorumla
+1 yılİnşallah kazanırsın canım
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler insallah
+1 yılİnanmadan basaramazsin
00 YorumlaYo cok kolay İnan ve basar
00 YorumlaÇok zor çok.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi