arkadaslar ben psikoloji okumaya baslicam bu sene ve onunla birlikte bir bolum daha okumak istiyorum aciktan. ne olabilir acaba. okudugum bolumede katki saglicak bir bolum olmasini istiyorum
Cevabın nedir?
+1 yılben 5 sene önce odtü psikoloji bölümünden mezun oldum. Bence bunu düşünmen için erken gidip bir ortamı gör, bir ilk seneyi atlat sonra karar verirsin ama benim tavsiyem başka bölüm aramak yerine erasmus yapman. yinede tercih senin. Bu arada erasmusa gidersen ki ben hollandaya gittim, dil anlamında ve oradaki eğitim ile kendini çok fazla geliştirme imkanın olur.
00 Yorumla
Ne gerek var elinde diplomadan başka ne işine yarıcak açıktan okuduğn bir bölüm
00 Yorumla
psikoloji gibi bir bölüm okuyosun işte daha ne istiyorsun valla yeter bir durun ya bizimde bir yolumuz açılsın
00 Yorumla
Sosyoloji, istatistik
Ama açıköğretimde istatistik bölümü var mı bilmiyorum01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
Çocuklara ilgisi olanlar çocuk gelişimi okuyor diye duydum ama ikisi yan yana ne kadar sürdürülebilir ve sizin ilgi alanınıza uygun bilmemekle birlikte araştırabilirsiniz. Bölümünüzün hocalarından bu alanda destek alabilirsiniz. Sektörel ihtiyaçlar hangi alanda mesela ergen ve çocuk psikolojisi icind ebulundugumuz dünyada önemli bir alan gibi geliyor bana. Sonraki alacağınız eğitimlerle birleşince size ne oranda katkı sağlayacak iyi araştırın
00 YorumlaSeksoloji derdim de o sosyolojiden yuksek lisansti sanirim :(
00 Yorumla
+1 yılİkisini aynı anda. nasıl başaracaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmaya calisicam
- +1 yıl
Bende ilahiyat okuyorum açıktan psikoloji okumak istiyorum ama ilahiyat çok zor ilahiyata yönelirken psikoloji nasıl geçecem korkusu var :( genelde üniversiteyi yeni kazananlar açıktan da okumayı düşünüyor ama üniversite gidince dersleri görüp vazgeçiyorlar ama bölümün kolaysa yaparsın ya
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 305 cevap paylaştı.
5 ayPsikoloji okuyan kızlar çok hoş
00 Yorumla Sosyoloji derim ben. Gel beraber okuyalım bu sene.
00 YorumlaSosyoloji
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım