+1 yılBen okuyorum. Kampüs hem büyük hem şehir merkezine yürüme mesafesi. Kışları gar gış gıyamet (3g) Mart 15ten sonra havalar ısınır bahar havası kampüsü sarar :) iyi bir arkadaş grubun varsa tamamdır :) hocaları her üniversitede olduğu gibi iyisi de var kötüsü de. Havaalanı olması direkt uçuşların olması büyük avantaj. Şehir de 2 büyük avm var. Kafe kültürü gelişmiş. Ramazanda gece 1 e kadar herkes dışarda kışları 11de soğuğun etkisiyle evlerine giren bir halk. Bu arada erzurumun yerli halkı misafirperver, gördüm. Bu kadar övdüm dışardan geldim okumaya yani Erzurumlu falan değilim. Başarılarrr
21 Yorumla- 4 ay
Abi bende bu sene Eylül 2026 inşallah Allah'ın izniyle gidicem. İstediğim bölüm aklımda 3 tane var ;
1) halkla ilişkiler ve tanıtım
2) radyo ve televizyon
3) yeni medya ve iletişim
Bu 3 bölüm de bu Üniveristesi için iyi mi Uygun mu. Ayrıca iletişim fakültesi ve Almanca öğretmeni okuyan kız arkadaşım var Atatürk üniveristesi kazım Karabekir fakültesi de ya bende iletişim fakültesi olacam iletişim fakültesi ve kazım Karabekir fakültesi yakın mi birbirlerine onu görmeye gidebilir miyim okulda
Uistedigim universte. dilerim basarolili olursun arastirdim biraz kams cok buyukmu3 mune kapisi vqr kartalmi sahinmi bilmiyorum bir kapisi var cok guzel hava cok soguk olurmus kisin sicak memleketten gidiyosan dikkatli ol ayrica siyasi gorusleride asiri turkculermis universte guzel diyorlar kokluymus vikipedi amca yardimci olur tarihi bilgi acisindancokda akademisyen varmis
01 Yorumla- 4 ay
Abi Kürtleri seviyorlsr mi ırkçılık yoğun mu orada
+1 yılben değilim ama az çok duymuştum, kışın deli soğuk oluyo bayağı kabarık fatura vardı arkadaşta :D
bir de kampüsü çok büyükmüş, ve kaliteli bir üniversite.
insanları yobaz diye duydum, herkes öyle değildir tabi :).04 Yorumla- +1 yıl
yurtta kalıcam ya :D evet kampüs baya büyükmüş :)
- +1 yıl
insanları yobaz diye birşey yok. inanmayın o tür şeylere aksine erzurumun yerli halkı tam tersine kibar ve naiftir. sağdan soldan erzuruma dolanlar karaliyor erzurumu
- +1 yıl
Bilmiyorum oruç tutmayanlara saygıları yok bulsalar döverler, tutucu insanlar vb... diyenler çok, ama zaten başta da belirttim duyduğum bu yönde, doğruysa bile arada iyileri vardır elbet.
- 4 ay
Bende İzmir de yaşıyorum yurt da kalacam Erzurum Atatürk üniversitesi gidicem bu arada gerçekten güzel mi. Kampüs? Ayrıca iletişim fakültesi ile kazım Karabekir fakültesi yakın mi birbirlerine
okuyorum orda ama pekte soru cevaplayasım yok açıkçası. d
04 Yorumla- +1 yıl
peki pişman mısın değil misin sadece bunu söyle :D
- +1 yıl
teşekkürleer
- 4 ay
Abi tel spdu İzmir'de yaşıyorum ve Erzurum buraya radyo ve televizyon bölümü veya yeni medya okumaya gelmeye değer mi Üniveristesi bölümü kampüs vs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılbiraz eski bir konu ancak bir Erzurumlu olarak Erzurum halkı ile ilgili algıyı kırmak için KS hesabı açtım, öncelikle Erzurum halkı yobaz! Erzurum halkı muhafazakar! Erzurum halkı Atatürk düşmanı! özellikle en son dediğime değinmek istiyoruz yazarken kendim bile güldüm Erzurum vatandaşı kadar Atatürk'e sempati duyan bir halk yoktur, AAA NE DEMEK CHP %10 ALIYOR OLUR MU ÖYLE ŞEY! Arkadaşlar burası siyaset yeri değil ama kısaca Demokrat Partinin kurulmasında da Atatürk etkili olmuştur yani bir siyasetçi değil liderdir, Erzurum halkıda hem Enver Paşayı hem de Kemal Paşayı sever. Diğer konu Erzurum halkının yobazlığı şimdi şöyle bir durum var Erzurum'da zamanında köylerde okula gidilemiyordu, kundakta bebekler ölüyordu (maalesef o dönem yobaz denilen halk ölürken insanlar sağ sol kavgası yapıyordu ;( ) bu nedenle Erzurum halkı baya hasar aldı yobaz diyemeyiz ama dindarlar, üstüne bu kültür eksikliği binince böyle bir durum almış ama emin olun bu devirde bu konuyla ilişkin zarar görmezsiniz. Teşekkürler!
00 Yorumlakampüs güzel ama yıllar önce ordaydm yolda tacize ugramadan sadece bir gun yurudum bir sene boyunca allah yardımıcn olsun geçiş yapmaya calış derm
00 Yorumla
4 ayAbla bende bu sene gidicem inşallah. Bu arada 29 yaşında mısın Üniveristesi gidiyorsun helal olsun 🙏🏻♥️
00 Yorumla
+1 yılRahat ol sen çok güzel günler ve arkadaşlıklar edineceğine eminim. Soğuk şehir evet ama sokakta kalıcak halinde yok herhalde :) şimdiden hayırlı olsun
00 Yorumla
+1 yılvar olmaz mı :D hangi bölüm. buyur bakalım :)
09 Yorumla- +1 yıl
kimya teknolojileri, nasıl bir yer ya ben baya uzaktan gelicem de
- +1 yıl
ne açıdan nasıl bir yer :) nerden gelcen
- +1 yıl
bursadan. her açıdan
- +1 yıl
Öncelikle soğuktur ama bursadan alışıksındır biraz da olsa. Üniversitenin kampüsü 10 numara 5 yıldız. sosyalleşebileceğin ufak tefek şeyler var kampüs içerisinde. 2 tane sinema var cafeler var bowling bilardo salobları var. üninin içindeki yurtlarda kalırsan okula ulaşımım çok rahat olacaktır. ki zaten erzurumda her yerden üniversiteye ulaşım rahat. Çoğu yerden yürüyerek bile gelebilirsin. ucuz bir şehir öyle aşırı pahali değil. yemesi içmesi hem ucuz hem temizdir. bazen yapacak birsey bulamayıp canın sıkılabilir ama bu bir gerçek. büyük bir şehir ama çok yoğun bir caddesi var. adı Cumhuriyet caddesi. istediğin her şeyi orada bulabilirsin. alışverişinden yemeğine yurdundan eğlencesine kadar. üniversiteye de yakın ayrıca :) başka unuttuğum birsey var mı bilemiyom aklına takılan birsey varsa sorabilirsin.
- +1 yıl
çok teşekkür ederim yaa herşeyi açıkladın valla sağol
- +1 yıl
rica ederim ne demek :) unutmadan kışın kayak öğrenmelisin ya da buz pateni falan :) kış ve kış sporları memleketi malum :)
- +1 yıl
biliyorum ya sıkıntı yok :D
- +1 yıl
doğru bursadan geliyodun dimi pardon daldım bilmen büyük avantaj kışın çok eğlenirsin çooookk :D
- 4 ay
Abi bende İzmir'den gelecem Erzurum'a Atatürk üniveristesi okumaya bu sene Eylül 2026 da. Sana soruları olacak ;
1) İzmir'de mi olusam yoksa Erzurum mu daha iyi üniveristesi kampüs vs bu arada okucağım bölüm iletişim fakültesi olacak henüz karar veremedim?
2) bu arada aklımda 3 bölüm var : radyo ve televizyon, halkla ilişkiler ve tanıtım, yeni medya ve iletişim bölümü bu 3 bölüm bu Üniveristesi okumaya değer mi iyi mi?
3) Atatürk üniveristesi nasıl? Avantajları ve dezavantajları?
4) bu arada aktiviteleri var mı Atatürk üniveristesi de? Varsa neler?
5) futbol sahası var mı Atatürk üniveristesi de?
6 ) İzmir'den geleceğim için KYK yurdun kalacam. Okula gitmek gelmek ulaşım nasıl?
7 ) kampüs nasıl büyük mü?
Abi çok doru sorduk lütfen hepsini cevapla 🙏🏻
+1 yılHangi bolum?
03 Yorumla- +1 yıl
kimya teknolojieri
- +1 yıl
İste bole ipnelerde var bu unide
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası