Arkadaşlar nolur cevap verin asker olan abilerim bakabilir mi kaşımın kenarında 2 cm ye yakın dikiş izi var askeri sınava gireceğim bu yıl engel olur mu çocukluk hayalim çok istiyorum herşey den çok fazla yüreğimle nolur bakın abilerim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kanka 2 cmden birşey olmaz. Normalde 5 cm yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ama ailende fetöcülük vs varsa ya da vatana aykırı bir durum okulu okurken kaşındaki dikiş içini bahane edip snei okuldan atabilirler. Bir arkadaşımın öyle oldu kara harp 3. Sınıfa geçmişti ve ailesinden sorumlu olmadığı halde. Ve annesi açığa galindı boş yere hamiz yattı ve temize çıktığı halde komutanları okuldan attırdı ve onunda çenesinde 3 cm lik iz vardı. Kağıdına dikiş içinizi sağlık problemi olarak yazıp okulunu fesh ettiler
05 Yorumla- +1 yıl
Kanka ailem tertemiz karakollar işi bile olmadı bugüne kadar hatta amcalarım halalarım çoğu öyle sülalem düzgün gayet
Babamın işi olmaz öyle şeyle - +1 yıl
Fetodan kimse yok sanırım
- +1 yıl
Üni sınavı önemli değil fiziksel olarak da değil sözlüde değil sadece sağlıktan korkuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
+1 yılAbilerim asker polis cenderme
Polis olanın sağ elinde bütün parmaklarında dikiş izi vardı bişey olmadı118 Yorumla- +1 yıl
Ama benim yüz kısmında tek sorunum o işte sorsan onlara rica etsem
- +1 yıl
Tamam azcık bekle birinin nöbetisi vardı bugün soram :d
- +1 yıl
Teşekkür ederim (:
- +1 yıl
Rica ederim 2 santimden bişey olmaz dedi çok fazla eşkal belli etmiyorsa.
Ediyorsa Bide kalıcı makyaj yaptırsın dikiş yerine garanti olur dedi olduktan sonra makyajı sildirebilir dedi - +1 yıl
Ama 2 santim de eşkal belirlemezmiş çok derinse tanınmanı sağlıyorsa kalıcı makyaj yaptırabilirmişsinmiş
- +1 yıl
Yaram biraz çökmüş belli oluyor normal derecede
- +1 yıl
Doktora gitmeyi düşünüyorum iz hafifletiyolarmış
- +1 yıl
Yani görünüm azaltıyolar ama masraf fazla olucak sanırım
- +1 yıl
Hiç yok mu çevrende yeni asker polis olmuş kimseler falan abim ağzıma etmese fotoğrafını gönder ona sorayım bidaha dicem de bu kim diye dayak yerim bide gelince :d
- +1 yıl
Eskiden yara izi olanlar eleniyomuş şimdi öyle değilmişmiş polis olan da yeni oldu eldeki de eşkal belirleyici değil mi onun el komple iz
- +1 yıl
He yok len yok bişey olmaz valla jandarma olanın da yüzünde izler var şimdi aklıma geldi kavga etmişti olmadan önce muştayla suratına vurmuşlardı :d oda geçti o izden bişey olmaz yani
- +1 yıl
Vay be ben küçükken düştüm ama fiziksel yerde beni eleme gibi şansları yok ağırlık kaldırıyorum d. Baklavaları görünce omuzlarla boyumda yerinde beni sağa atar direk askerler zayıfken geçiyor ben bu halde mi olamıcam
- +1 yıl
3 tane Polis var da sormadım hiç emekli olmuş koca koca adamlar
- +1 yıl
Ama tanıdığım emekli bi subay amca var akraba değil ama asker tipi var falan demişti geçen yıl bende asker olucam zaten amca demiştim yardımcı olurum demişti amcamın da tanıdığı varmış içeride adamları varmış galiba kuzenim olcaktı vazgeçti ben vazgeçmem ama
- +1 yıl
Yaniiiii dobarlan bıragma gendini :d izlerden bişey olmuyomuş geçersin sen inşallah çok eyi bir subay olursun hayallerine kavuşursun🙏 bende polis olmak istiyodum ama boyum 155te kaldı uzatamadık hajjajs sen olursun inşallah şimdiden hayırlı olsun diyorum Allah ayağınıza taş değdirmesin 🌸
- +1 yıl
Vazgeçme tabi ya bak ben olamadım ama abimler asker derken bile çok gururlanıyorum kim bilir olmak nasıl gurur vericidir ☺️
- +1 yıl
Boy sorunsalı bence saçma yara izi kadar ama bu yıl kadın pöhlerimiz var sanırım 500 kadar
- +1 yıl
Aman bana nasip değilmiş demekki kabullendim artık üzülmüyorum eskisi kadar :d kadın askerleri görünce imrenerek bakıyorum sadece hahjs napalım artık bizede tamirci olmak nasipmiş 😂
Bende çok istiyorum, şuanda bi sağlık problemim yok ilerde çıkmaz inşallah. Eşit Ağırlık mısın, Sayısal mı
15 Yorumla- +1 yıl
Sayısal
- +1 yıl
Kara, Hava, Deniz ne istiyorsun?
- +1 yıl
Bende Kara istiyorum inşallah hayallere ulaşırız
Olmaz.
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz