Şbp bu ülkenin çok ihtiyacı olan bir bölüm oşsada gerektiği gibi kullanılmıyor maalesef ben mimarlık derim ama hangisini seçersen seç okuması keyifli ama zordur. Kendini ispat edene kadar iş hayatı da zordur.
00 Yorumla
+1 yılMimarlık hep daha güzel gelir kulağa ama şehir bölge planlaması için çalışmak bence daha ilgi cekici olur yani etrafını sen düzenliceksin dusunsene
05 Yorumla
Soran+1 yılevet ama genelde mimarlar da onların yaptığı işi yapabiliyor
- +1 yıl
Öyleyse mimarlık daha mantıklı olur tabi
- +1 yıl
hepsinin ayrı diploması var:) hiç kimse birbirinin işini yapamaz bırak mimar imza atmayı şehir plancılarının karne sorunu var her plana bile imza atamıyor. ben yüksek şehir plancısı ve inşaat mühendisiyim aklınıza takılan varsa sorabilirsiniz
- +1 yıl
@pren7ses77 şu an tercih dönemindeyim de şehir bölge planlama düşünüyorum. ama insanlar 2 yıllık mı falan diye sormaya başlayınca soğumak üzereyim. ytü ve mimar sinan üni tutuyor. ama hala emin değilim mezun olunca gerçekten nitelikli işe yarar bir meslek sahibi olunuyor mu yoksa hep başka mesleklerin (mimarlık) gölgesi altında mı kalınıyor.
- +1 yıl
...
1) Mimarlik
2) Ic Mimarlik
3) Sehir planlama
Bence :)00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılplanlama kesinlikle. iç mimarlık hiç okumayın kamuda hiç alımı yok. Şehir planlama mimarlıktan daha üst düzeyde daha büyük projeler yapabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılMimarlık veya iç mimarlık
00 YorumlaMimarlık
00 Yorumla
+1 yılmimarlık diyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım