Ağzın çok iyi dil yapmalı , pazarlama gibi birşey sonuçta , ve bir bayan için çok zor bir meslek. Bir bayan arkadaşım medikal cihazlar üzerine yapıyordu bu mesleği , çok zorluk çekiyordu evliydi ve tanımadığı adamlarla akşama kadar haşır neşir olmak zorundaydı yemeğe bile çıkarıyordu , bunu fırsata çeviren doktor bozuntuları bile vardı. Kız güzeldi çünkü
Benimki de medikal cihazlar üzerine olacak. Pazarlama da daha önce geçmişim var. Fakat bu alan biraz daha farklı gibi. Yemek konusu baya popüler bu işte. Aslında şu asılma işi her yerde var, bilmiyorum şu zamana kadar ince bir şekilde sıyrıldım. Buna güveniyorum biraz da.
Klinikte reçete edilen ilaç miktarına göre prim aliyormusunuz. Onkoloji ilaçları pahalı mesela KML de kullanilan glivec 30 tb 3155 tl bundan bir günde 3 tane reçete ettirsen sana ne kadar prim gelir
sene 2008 5500 tl prim sma şu anda böyle primler yok ilaç fiyatları düştü çünkü. senin söylediğin hasta kotası olan ilaçlar ama kanser değil onlar organ nakli ilaçlarıdır. şu an yabancı firmalar para veriyor yine en kötü 2000 i bulur yeniler için.
reçete yazdırarak prim alamazsın hayaldir o ancak satış yaparsın eczaneye veya spot yaparsın prim almak için. spot ne diyeceksin anlatmıyım şimdi ama legal bişey değil aslında başkalarının hakkını yemektir spot yapmak. anlamadın sanırım :)
nasıl ya anlamaman gerekirdi o zamna şunu söyliyeyim aterosikloretik dislipidemide antiliplik ilaç ismi biliyomusun ahahah nasıl hava attım ama latinceyle
Arkadaş çok basit görmüş olayı. Satış yapabilmek ayrı bir yetenek ki ben daha önce genelde karşımda konuyla ilgili bilgi sahibi olmayan insanlara satış yaptım. Yani farklı alanlar. Şimdi doktorlar bu konuda illa ki ayrılıyor diğerleri konusundan. Soru şu ; Doktorlara satış yapmayı belirleyen faktör ne? ''Firmanın sunduğu imkanlar mı'' deyim sen anla?
uzman dr. lar bilgi ister senden kongreye yollarsın mesela reçete için. pratisyenlerle ikili ilişki ile gider bilimsel işlemez onlarda. yemeğe götürürsün mesela sağlık oacağına yemek düzenlersin. zaten önemli çalıştığın firma profili. saçma bir firmaysa otc denilen ilaç çalışırsın sadece eczaneye ama dev firmaysa reçete ağırlıksındır uzman çalışırsın çok bilgili olman gerek. tıp konusunda değil ama sadece tanıttığın ilaçın herşeyini çok iyi bilmelisin. bazı şeyler var burada yazılmaz özelden zorarsan işin bütün piçliklerini anlatırım tabi olacaksan mümessil yoksa gerek yok anlatmaya sırf meraktansa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Zor bir bölüm okuması ama iyi paralar kazandırır beyinin çok yorur ve erken yaşlanırsın
Cok gzl mslektr hersey firmadan karsilanir fakat biraz konsma ve ikna yeteneginin olmasi lazim
Zor meslek ordan ordaya dönüp duruyorsun
Olsun tek sıkıntı dönmem olsun :) Konuya hakim olamazsam ve satış yaptığım insanlar terlerse beni sıkıntı ama. Daha önce hiç terslenmedim ben.
Ağzın çok iyi dil yapmalı , pazarlama gibi birşey sonuçta , ve bir bayan için çok zor bir meslek.
Bir bayan arkadaşım medikal cihazlar üzerine yapıyordu bu mesleği , çok zorluk çekiyordu evliydi ve tanımadığı adamlarla akşama kadar haşır neşir olmak zorundaydı yemeğe bile çıkarıyordu , bunu fırsata çeviren doktor bozuntuları bile vardı. Kız güzeldi çünkü
Benimki de medikal cihazlar üzerine olacak.
Pazarlama da daha önce geçmişim var. Fakat bu alan biraz daha farklı gibi.
Yemek konusu baya popüler bu işte. Aslında şu asılma işi her yerde var, bilmiyorum şu zamana kadar ince bir şekilde sıyrıldım. Buna güveniyorum biraz da.
Yapabilirsen guzel bir geliri var
Umarım Leyli :D Para biriktirmek asıl hedefim çünkü bu iş uzun süreli değil gibi.
Uhhhuu ilk defa duydum kolay gele insallah alırlar
tutturursan zengin olursun
Halledersin guveniyorum sana.
Benim tibbi mumessorlk hakkinda bilgim yok
Bu ne ya gercek mi bu meslek :))
Gerçek valla ilacın piyasası var. Firmalara ayrılmış durumda ve hepsi içeriği aynı olan ürünleri benim firmam satsın diyor.
iyi iş, sürekli gezzz, parası da iyi
ben doktorum çekilin.
Ahah hoşgeldin :D
Sever misin rep rep leri?
uzun yıllar yapması cidden zor
ilk defa duydumama kendine güvn yaparsın...
Hayır, Daha iyi bişey bul :D
Başka Meslekmı yok :D
ben mümessilim sor bana
Klinikte reçete edilen ilaç miktarına göre prim aliyormusunuz. Onkoloji ilaçları pahalı mesela KML de kullanilan glivec 30 tb 3155 tl bundan bir günde 3 tane reçete ettirsen sana ne kadar prim gelir
sene 2008 5500 tl prim sma şu anda böyle primler yok ilaç fiyatları düştü çünkü. senin söylediğin hasta kotası olan ilaçlar ama kanser değil onlar organ nakli ilaçlarıdır. şu an yabancı firmalar para veriyor yine en kötü 2000 i bulur yeniler için.
reçete yazdırarak prim alamazsın hayaldir o ancak satış yaparsın eczaneye veya spot yaparsın prim almak için. spot ne diyeceksin anlatmıyım şimdi ama legal bişey değil aslında başkalarının hakkını yemektir spot yapmak. anlamadın sanırım :)
Anladım
nasıl ya anlamaman gerekirdi o zamna şunu söyliyeyim aterosikloretik dislipidemide antiliplik ilaç ismi biliyomusun ahahah nasıl hava attım ama latinceyle
Arkadaş çok basit görmüş olayı.
Satış yapabilmek ayrı bir yetenek ki ben daha önce genelde karşımda konuyla ilgili bilgi sahibi olmayan insanlara satış yaptım. Yani farklı alanlar.
Şimdi doktorlar bu konuda illa ki ayrılıyor diğerleri konusundan.
Soru şu ; Doktorlara satış yapmayı belirleyen faktör ne? ''Firmanın sunduğu imkanlar mı'' deyim sen anla?
uzman dr. lar bilgi ister senden kongreye yollarsın mesela reçete için. pratisyenlerle ikili ilişki ile gider bilimsel işlemez onlarda. yemeğe götürürsün mesela sağlık oacağına yemek düzenlersin. zaten önemli çalıştığın firma profili. saçma bir firmaysa otc denilen ilaç çalışırsın sadece eczaneye ama dev firmaysa reçete ağırlıksındır uzman çalışırsın çok bilgili olman gerek. tıp konusunda değil ama sadece tanıttığın ilaçın herşeyini çok iyi bilmelisin. bazı şeyler var burada yazılmaz özelden zorarsan işin bütün piçliklerini anlatırım tabi olacaksan mümessil yoksa gerek yok anlatmaya sırf meraktansa
kardesm sağlık mezunuyum mu sektörde çalışasım var özelden yazarmısın bilgi almak istiyrum...
Sana mesaj atacağım :)
aynı şehirdeysek ön ayak olurum girmen için de kısmet artık
Mesaj atılmıyor sana.
Şimdi gizliyim ama daha sonra takibe alacağım , fark edilmek istemiyorum.
ahaa yahu sanki seks konuşuyoz kim farkedecek niye gizli yaptın ki kendini neyse takibe al atarsın mesaj. gizlisin mesaj atamazsın tabi sorun sende :)
Hayır mesaj kutun kapalı :D
Sorun takibe almamda zaten hemen fark edilir :D Sen mesaj kutunu açsan ya :)
o kadar kızdan geliyoda mesaj sana mı hainlik yapıyo bu allam ya açık yav açık
Valla değil. Sadece takip edenler gönderebiliyor sana mesaj.
Takip edecem de gizliliğim çıkar ortaya :/ Kontrol etsene ayarlardan.
az önce baktım kız alrı üst takiba alacan al artık be gülüm ömrümü yedin
Tanrı beni kutsasın meeğğn.
kutsi :)
Olmadı yine?
yahu özelden mesaj attım sana baksana hatun
ben de tıbbi mühendislik diye okudum :D
Aklınız varsa acil tıp teknisyeni olmayın. d
Pazarlamacının tıp versiyonu.
Zor meslek.
İyi para alıyorlar ama çok gezenti olman lazım
malesef bilmiyom yeni açılmş bir bolum
Zor iş vallahi insan erken yaşlanıyor
Yeni gelen Ilaç tanıtımı yapiyon doktorlara...
İkna yeteneğinin çok iyi olması gerekir.
maalesef
bana ulaşırmısın konuşmamız lazım
genelde sexi ve çekici olurlar :D
parası iyi olsun yeter
hallederssin sen güveniyorum sana
Valla ilk defa duydum
Parasının iyi olduğunu duydum
Malesef yoh ben uni okuyamadim :(
Güzel bir kızsan harcanırsın
Reprezant'lık mı?
Hic gerek yok:))))
Harcarlar :)
zevkli bir iş
malesef
evet ben doktorum
Ne sorsam bilemedim şimdi.
Nasıl insanlar bunlar. Ne tavsiye edersin? Kovuyorlar falan yazıyorlar hakkınızda.
özele yazsana. yaşın ne mesela, ehliyetin var mı?
Hayır bilgim yok
kadın için zor
Daha yeni duydum
eve zor gidersin
İyidir iyii