2019da 370 puan almıştım sıralamam da sayısaldan 90bindi sizce 470 puana çıkabilir miyim 1 buçuk senede? Temelim var ama sınavda beceremedim. Hedefim 25-30 bin civarı? Ayrıca 90bin sizce kötü bir sıralama mı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kötü değil ama elle tutulur bişeyde gelmez
(Kendimde 106 k yim o yüzden )
Mezuna mı kaldın
2. kez
İlk seneler kaç gelmişti ve çalışmadan mı girdin?
12 . Sinif 195k say ilk mezun 105k say 24k esitagirlik
Pek çalışmadım gerçekten gerçi hala doğru düzgün çalışmıyorum
Eşit ağırlıktan giriyosun sanırım
Yok ya say : ))
Ben de 1 kez mezuna kalmıştım o sene sayısaldan 90k yapıp bir yere yerleştim şu an 1. sinifim ama tekrardan hazırlanmayı düşünüyorum. Sence dondurup tekrar denemeli miyim? Çünkü 90 bin benim için iyi degildi
Ne okuyosun
Odtü'de fen bilgisi öğretmenliği
Dondurup dondurmama hakkında bişey diyememde bence sınava tekrar hazırlan, öğretmenlik bence (BENCE) güzel bir meslek değil çok monoton, tekdüze, sıkıcı bama hitap etmiyor. Sürekli aynı şeyleri yapmak aynı saatte aynı ortamda
Hiç bana göre değil
Ama kendini iyi geliştirip isim yaparsan en azından ciddi paralar kazanabirsin
Odtü gibi bir ünidesin etrafında benden elli kat daha vizyonlu insanlar vardır onlardanda bişeyler kapmaya bak fikirlerini al, üniversitenin sosyal medya hesaplarini takip et kendi böl ve başka böl çoğu kişiyle sohbet etmeye çalış
Aslında yanlış tercih yaptım ya , ismi var diye bu okulu ve bölümü yazdım ama şu an pişmanım lisede hep diş hekimi olmayı istemiştim
90 binden 20-30 bine çekebilir miyim o beni düşündürüyo
Azmine bağlı ya , olmayacak bişey yok şu dünyada
Söylesem inanır mısın bilmiyorum , tesadüfün böylesi bir kiz arkadaşım 12de 90k civari yapti mezuna kaldi 20k çekti ama çok sağlam çalışıyodu
Ben de ilk sene 155k yapmıştım sonra mezuna kalınca 90k geldi ☹ pek bir başarı olduğunu düşünmüyorum
65k atlamışsın daha ne olsun şimdi bi 65 k daha atlasan 25k girersin
Yukarda okulu dondurmayla alakalı yazmışsın ya sence vakit kaybı mı dondurmak? Okulla beraber yksyi götüremem dersler zaten ağır, zor
Dondurmak ciddi sıkıntı ya bununla ilgili fikrimi belirtmezsem daha iyi olur senin fikrini etkilemek istemiyorum
ama sonuçta 1 yil gitmişsin hani dondursan sınava kalmış 4 ay, sende haklisin ikisi bir arada zor olur
Yani ne desem bilemedim ya bu konuda
Dondursan geri döndüğünde kaldığın yerden devam mi ders tekrari filan var mi yok mu, pek bilgimde yok o konuda
Ne anlamda sıkıntı?
Ben şimdi değil seneye dönemin basında yani eylül gibi 1 sene boyunca dondurmayı düşünüyorum
Sen bu yil değilde seneye mi sınava gireyim diyosun
Evet şimdi girsem bir şey yapamam hicbir şey hatırlamıyorum sonuçta
O zaman dondur seneye gir sınava ama çalışmaya şimdiden (hemde bugün planını yap-çok ciddiyim-) başla çünkü onca şeyden feragat edeceksin bari değsin.
Neden böyle ciddiyim dedin 😄
Bugün çalışmadın , yarinda çalışmazsın diğer günde çalışmazsın bu hep böyledir erteledikçe ertelersin
Ayrica çoğu şeyi unutmuşsundur o yüzden şimdiden başla
sen dershaneye gidiyo musun yoksa evde kendin mi çalışıyosun?
Dersaneye gidiyorum
Aslında evdede hazırlanılır belki daha iyi bile olur , sadece deneme sinavlarina gitmek yeterli olur bi dersaneye yazilirsin deneme için
Ama evde çok sıkılıyorum ben mahallemde filan pek yaşıtımda yok muhabbet edecek kimse yok o yüzden dersaneye yazildim
Ben de normalde gitmek istemiyorum ama evde 24 saat dedigin gibi sıkılmaktan korkuyorum
O yüzden şimdiden kendine yapacak bişeyler bul
Okuyacak kitap listesi yap
Bir ensturman seç öğrenmek için (kalimba tavsiye edilir , kardeşim aldi kolay bisey)
Kendine bikac yeni hobi edin
Spor salonuna filan yazilabilirsin haftada bir iki defa gidersin veya pilates için ne gerekiyorsa alabilirsin evde tek basinada yapilabilecek bisey
Bunlar bana göre değil filan deme aklina ne geliyosa yap yoksa sıkıntı
Evde delirebilirsin 😅
hayır 90bin iyi ama 50 bine ya da 25 falan çekersen mükemmel olur başarılar...
Özelden bana yazabilir misiniz takip ettim xper seviyem yetmiyo
neyi
Fena değil