Ben İstanbul'da yasiyorum Güvenligim is ariyorum ve bu sitedeki ilanlari gordum de aramak istiyorum guvenilirmi karar veremiyorum bilgisi olan yazabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)8 ayHayır hayır hayır. Asla sahibinden. com'daki iş ilanlarına güvenmeyin asla çünkü çoğusu ya dolandırıcı, ya sömürmeye köle arıyorlar, ya sapık ya da psikolojisi bozuk insanlar oluyorlar geneli. Bir ara sahibinden. com da bulduğum bir işte çalışmaya gittim ve bana aynı gün iş başı vermişlerdi, ayrıca burası So... g adlı bir Kore restoranıydı yani arkadaşlar. Neyse ben burada böyle ilk gün çalışmaya başladım falan ve garson olarak girmiştim sözde fakat bana hem komilik yaptırdılar, hem temizlikçilik yaptırdılar, hem bulaşıkçılık yaptırdılar ve üstüne de mutfak işlerini de yaptırdılar (üstüne mobbing de cabası😡), bende o gün akşam hemen ayrıldım işten ve bir daha oraya asla gitmedim. Bu arada sahibinden. com da başka bir ilan daha bulmuştum Nevada coffee iş ilanıydı ve hemen ilan sahibini aradım ve bana dedi tamam yarın gel, bende dedim tamam. Bir kaç dakika sonra telefon çaldı işte bana dedi ki; burada falanca bir hanımefendi olacak onunla görüşeceksiniz iş başvurusu için ve bende yine tamam dedim, kapattım telefonu. 15 dakika sonra yine aynı telefondan arandım ve bu sefer telefonu hoparlöre almıştı şahıs ve sesim yankı yapıyordu anlaşılıyordu sesimin hoparlörde olduğu ve bana aynen şöyle söyledi; "Sen yarın gelme bizimkiler senin yerine eleman bulmuşlar, uğrama buraya". Dedi bana ve ben şok oldum 😂. Yani tanımadığım ve yüzünü bile görmediğim ve keza onunda benim yüzümü görmediği bir insan beni hem aşağılamaya çalıştı hemde sesimi hoparlöre alarak, baskın baskın konuşarak ego kasmaya çalıştı yani 😂. Her neyse, uzun lafın kısası, bu siteden ve bu tarz fırıldakların bol olduğu sitelerden uzak durun çünkü burada ilan veren şahıslar genelde profesyonellikten uzak, terbiyesiz, küstah, sapık ruhlu ve aşağılık karaktersiz insanlardır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu iş işi şans işi
bana uzayda bulursun demişlerdi...
kendim buldum 10 yıl çalıştım Yönetmen oldum sonra kıllık olsun istifa ettim ardından sınava girdim memur oldum 6 yıldır da çalışıyorım toplam da tek başıma 16 yıldır çalışıyorum o uzayda bulursun diyen kişilerde ortalık da yok :)))10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
+1 yılİşveren hakkında internetten araştırma yapmadan görüşmeye gitmeyin.
20 Yorumla
+1 yılBen sahiden. com daki iş ilanlarından da nefret ediyorum🤨
11 Yorumla- +1 yıl
Ne oldu
+1 yılBence güvenme pandemi döneminde kimse iş vermez is-kur dan iş ara derim
15 Yorumla- +1 yıl
Iskurda ilan yok
- +1 yıl
İş kurda ilan yoksa başka sitelerdeki iş ilanlarına itimat etme tuzak olabilir tavsiye etmiyorum karar yinede senin
- +1 yıl
Tamam vazgectim
- +1 yıl
Ama guvenilir var yani elaman. nt felan kariyer olsun indeed
- +1 yıl
Lütfen yanlış anlama düşüncemi seninle paylaştım pandemi dolayisiyla zaten iş yerleri kapalı açık iş yerleri belli
yani güvenilirdir. Dene çok kötü bir şey değil denemek...
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet güvenilir Anadolu yakası mi Avrupa yakasi mi
03 Yorumla- +1 yıl
Avrupa
- +1 yıl
Güvenilir iş ilanlari
- +1 yıl
Bilemedim
Hayır güvenme onlara
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 578 cevap paylaştı. Görüşmekte fayda var
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Arkadaslar sahibinden. com daki is ilanlari güvenilir mi sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat