Arkadaşlar seneye lys ve ygs ye giricem hedef koymam lazım sizce hangisi?
Cevabın nedir?
+1 yılklnikte diş hekimi asistanligi yaptim o bölümü okuma gibi bir fırsatım olsaydı asla okumazdjm gelirden çok giderleri var sahipleri doktor zaten malzemeler çok pahalı yanında çalıştırdıkları doktora da nefes aldirtmiyorlar pis iş birde milletin ağız kokusu falan köpek gibi çalışıyorsun yanı hepsi keşke eczacı okusaydim diyor
10 Yorumla
Tabiki de dis hekimliği adı ustunde hekim eczacılık esnaf ısı gibi gelir her zaman bana.. Hastalarla o doyumu yasamak istiyosan dis hekimliği derim canimm
06 Yorumla
Kesinlikle diş derim ama şöyle bişi var genelde bizim bölümde el yeteneği konusunda kızların geneli diyelim biraz zorlanıyorlar bunlarıda göz önüne alman lazım diş yazarken sadece teorikte bitmiyor olay final sınavlarına girebilmek için ana derslerin pratik sınavlarından geçmek lazım
01 Yorumla
Benim babam eczaci bak eski defterleri actin:) eger ailenin durumu iyi ise eczacilik oku sonra eczane acarlar sana. eger maddi durumu yok ise ya da fedakar biri isen dis hekimligi seç
04 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
20Cevap
+1 yılBunu bize sormamalısın işi yapacak olan sensin senin becerilerini biz bilmediğimiz için en iyi cevabı kendin verirsin ve her işin kendine göre zorlukları var her türlü kendini geliştirmek zorunda kalacağın için bence iyi düşün
13 Yorumla- +1 yıl
o zaman maddi duruma bakacaksın eğer ailenin geliri varsa eczacılık oku sana bir dükkan açarlar gül gibi yaşarsın ama dersen açamam ben masraflı kesinliği yok git diş hekimliği oku devlet garantili.
+1 yılEczacılık. Milletin ağız kokusunu mu çekecen dişcilkte :D
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEczacilik avon gibi oldu artik , 3-5 kurusla ceviriyolar yenu acanlar eskilerebakip guvenmeyin
Dis veya mimarlik o siralamalarin en iyi bolumleri01 Yorumla
+1 yılEczacılık öldü kanka yeni düzenlemeyle. Diş hekimliği daha iyi.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılwalla diş hekimliği konusunda benim gibi hastalar gelecekse hiç deneme derim, ağzımın içinde sinekler kol geziyor :D
20 YorumlaDis hekimligi, eczaciligin gelecegi yok artik esnaf gibiler bana gore
10 YorumlaIşlek bir yerde bir eczane açsan kralsın valla maddi durum yoksa diş oku
00 Yorumladiş hekimliği eczacılık çok zor güveniyorsan yaparsın
00 YorumlaEczacılık daha eğlenceli ve zevkli olabilir
25 Yorumlakesinlikle diş hekimliği
00 Yorumlaeczacılık daha mantıklı :D
12 Yorumla
+1 yılEczacılık Tabiki Gelecegi Var.
15 Yorumla- +1 yıl
Diş Hekimliliginde Var Ama Cok Tefarruatlı Eczacılık Okursan Diplomanı Bile Kiraya Vereblirsin.
- +1 yıl
Yaa İlerde Hersey Farklı Olur Tabiki Ama Sen Eczacılık Okursan En Az 2 Bin Tlye Diplomanı Kiralarsın Ailene Vakit Ayırırsın Diş Hekimliginde Herkesin Agız Kokusunu Cekecegine Kendi İşini Yaparsın.
+1 yılEczacılık daha ideal.
10 Yorumla
+1 yılDis kazanipta eczacilik yazan gormedin anla durumu
13 Yorumla- +1 yıl
tıp kazanıp da eczacılık yazan bir sürü insan gördüm ben ama :D
diş hekimliği kesinlikle
00 YorumlaEczacılar bakkala döndük diye ağlıyo diş bence
00 Yorumla
+1 yıleczacılık agız kokusu cekılmez :P
10 Yorumladiş kapasiten varsa diş
00 YorumlaVeterinerlik
01 YorumlaDiş hekimliği.
03 Yorumla- +1 yıl
Eczacılığın ben pek geleceğini göremiyorum, Hekim olursanda farmakoloji (ilaç) sektöründe çalışabilirsin. Eczacılık esnaflık gibi bir şey. Çok istiyorsan Diş hekimliğini bitirip eczacı diploması kiralayıp eczacılıkta yapabilirsin. Hekimlik her zaman bir adım öndedir. Ben şahsen tıp alanında bir bölüm okumak arasında kalsaydım bu mutlaka hekimlik olurdu tıp, diş ya da veteriner ama önce hekimlik.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEczacılık ta güzel para var
10 Yorumla
+1 yıldiş hekimliği
00 YorumlaDiş hekimliği
00 YorumlaDiş hekimliği derim
03 Yorumla
+1 yıllise sona mı geçtin?
012 Yorumla- +1 yıl
bende sona geçtim çalışıyorum baya ders bende diş hemkimliği için ters akıtıyom :D Anadolu lise misin?
- +1 yıl
seveceğim meslek olduğu için gidiyorum diş hek. :)
- +1 yıl
sen ne yapıyon :)
- +1 yıl
başladınmı çalışmaya :)
- +1 yıl
süper LYS den başlasaydın bari
- +1 yıl
tamam iyi yapmışsın ben LYS bitti deneme çözüyorum YGS de ilk konulardayım dershanede 410-460 arası puanları gidip geliyor :D
+1 yılEzcacılık :)
10 Yorumla
+1 yılDiş hekimliği
00 YorumlaDiş hekimliği tabiki
00 Yorumlatabii diş
00 Yorumla
+1 yılDiş hekimliği
00 Yorumla
+1 yıldiş tabiki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz