Üstten ders alıp , yaz okulu ile birlikte en erken yarım dönem farkla mezun olunur ama bir senede bitmez.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şimdi ben durumu böyle açıklayim hanımefendi ben şu an 1 bölüm okuyorum bilgisaray programcılığı ancak mühendislik puanları çok yüksek bu yüzden olmuyor yani diğer dönem açıköğretime kayıt olcam 6 dersim sayılıyor ve üsten ders alınca felan yaz okuluna 5 ders kalıyor yani bu durumda DGS ye girebilir miyim bunu merak ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Üstten ders alıp , yaz okulu ile birlikte en erken yarım dönem farkla mezun olunur ama bir senede bitmez.
Şimdi ben durumu böyle açıklayim hanımefendi ben şu an 1 bölüm okuyorum bilgisaray programcılığı ancak mühendislik puanları çok yüksek bu yüzden olmuyor yani diğer dönem açıköğretime kayıt olcam 6 dersim sayılıyor ve üsten ders alınca felan yaz okuluna 5 ders kalıyor yani bu durumda DGS ye girebilir miyim bunu merak ettim
5 ders için şartlı olarak DGS yi kazansam girebilir miyim ya da versem felan nasıl olacak
DGS girersin ama tercih yapman için mezun olman gerekir yoksa sistem kabul etmez.
Peki 5 dersi verebilirmiyim sonra başvuru yapsam illa yarım dönem uzar diyorsunuz
Of ya keşke anternatif olsa 5 ders için 1 yıl da beklenmez ki
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!