arkadaslar cevre muhendisligi nasil? maaslari nedir okuyan calisan var mi yorum istiyorumm
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Muhendislikler arasında çok iyi olmayan bir bölüm. Is imkanı kısıtlı geleceği var deniyor ama turkiyede kimse çevreye onem vermez declet desteği de fazla yok zaten avrupa standartları uygulansa is imkani oldukca artar. Ben okumuyorum ama bildigim bunlar. ben endustrideyim
14 Yorumla- Soran+1 yıl
iyi degil yani:/
- +1 yıl
Is imkanı cokta yok. Satış mühendisi diyorlar o tarz islerde calisanlar var daha önce hidrofor (su pompası) fabrikasında çalıştım orda cevre muhendisleri satış muhendisi adi altinda çalışıyordu satış yapıyorlardı ama cok iyi derece ingilizce biliyorlardi. Ve oyle yerlere girmekte bir şans.
- Soran+1 yıl
anladim. devlete girmekte zor:/
- +1 yıl
O alanda torpil bulabileceksen oku iyi yerlere gelirsin is bulursun ama is bulmak hep torpile kalmış
En İyi Cevaplar
onu bilmiyorumda mezun olurken şunları çekmiştim çiçek falan yaparlar sanıyordum bende ulan inşallah kızlar buradan çıkmaz asfasdfasf
https://i.hizliresim.com/32Y540.jpg
https://i.hizliresim.com/REoA57.jpg
https://i.hizliresim.com/pvBAQr.jpg00 Yorumla
- +1 yıl
tecrübeli çevre mühendislerine max. 3000 TL veriliyor (uç değer) (tecrübene göre ya da getirdiğin işe göre değişiyor. satış departmanı iyi para kazanıyor maaş +prim) yeni mezunlara min. 750 TL veriliyor.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
satis departmani nasil oluyor
- +1 yıl
bilmem internetten baktım :d
- Soran+1 yıl
:)) sagol yinede
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
Alah yardımcın olsun ama çok birşeye yaramıyor olanakları kısıtlı. Kendine daha farklı bir bölüm seç. Eğer okuyorsanda herşey ünv. ibaret değil değişik şeylerd düşün. Çünkü ünv. sonrası hayat yeniden sıfırdan başlıyor çoğu insan için
06 Yorumla- Soran+1 yıl
kimi iyi kimi kotu diyor. sansa bagli biraz sanirim
- +1 yıl
bence hiç umudun olmasın ki kırılacak hayalinde kaybedecek zamanında olmasın. Herşeye açık ve farklı ol. Hayat ünversiteden ibaret değil. Bende ünv. okudum çok iyi bir puanda aldım ama adaletsizlik bu işte. Ünv. okusanda birşey olmuyor sınavdaki en iyi puanı alamayınca. Allah yardımcımız olsun
- Soran+1 yıl
hangi uni den mezunsun? bolumun ne merak ettin
- Soran+1 yıl
pek bilmiyorum is imkanilarini :( insallah bulursun:(
Gayet iyi maaşı var. Devlete de hemen atarsın 4 bin maasta rahat alırsın.. Piyasada ozel sekilde de çalışır ve gayet iyi ücretleri var.. Cok ta guzel bölüm
011 Yorumla- Soran+1 yıl
gercekten mi? dier arkadaslar farkli seyler soyluyor :(
- +1 yıl
Millete ne bakıyorsun. Hepsi saklıyor burada herkes tıp öğrencisi oysa butun işsizler okumayanlar burada )) hayatları yalan üstüne kurulu googleden iki kelimeye bakan millet.. Eski ev arkadasım oluyordu. Mezun olduk o çalışmaya başladı ben yüksek lisansa ama hala beraberiz gayet guzel cok iyi bir bölüm... Hangi unv bu
- Soran+1 yıl
anladimm. sende cevre muhendisi misin? arkadasin devlette mi is buldu?
- Soran+1 yıl
oyle mi cok iyi. maasi nasil peki? ben bir arkadasim icin sordum 80 puan aldi o da kpss den.
- Soran+1 yıl
cok iyiymis. sakincasi yoksa nerde calisiyor. bakanlikta filan mi?
- Soran+1 yıl
ozelden yazsam?
- Soran+1 yıl
ya da calistigu kurumun direk adini degilde genel soyleyebilirsenizde olur:(
İnşaat mühendisleriyle genelde aynı fakültede olup çok dikkat çeken kız yoğunluklu bölümdür, mühendislerin canıdır severiz tüm çevrecileri, inşaatçı olarak :)
01 Yorumla- Soran+1 yıl
bu da farkli bakis acisi
Annene cocuk ne okuyor diye sorulduğunda heycanla mühendis dediği. Aaa oylemi masallah masallah ne mühendisi? Cevre mühendisi. Hiimm iyi iyi tabi guzel okusun cocuk deyip gevsek gevsek cevap alinan bolum
03 Yorumla- Soran+1 yıl
:)) muhendislik ama tirt mi diyorsun:(
- Soran+1 yıl
anladim. is olsunda statusu cokda onemli degil
- +1 yıl
Çevre mühendisliği okuyorum şu an 4. sınıf, iş imkanı çok ama okulu bitirmek sıkıntı
020 Yorumla- Soran+1 yıl
is imkanlari nasil? devlet daha iyi demi her yonden
- +1 yıl
İş imkanı çok yani şöyle ki, devlete girersen içme suyu veya atıksu arıtım tesislerinde iyi bir maaşa çalışabilirsin, özelde çalışmak istersen birçok ÇED raporu hazırlayan şirketler var, yani her türlü iş bulunuyor o yönden bir sıkıntı yok
- Soran+1 yıl
devlete girme zor mu peki? maaslari ne tam olarak?
- +1 yıl
senin aklında ne kadar bir maaş var? Devlete girmek için kpss gerekli çok zor olmasa gerek ama ilerde çok değerlenecek bir meslek, henüz devrini yaşamadı ileride çok değerleneceği için hemen başlamak gerek yoksa ilerde puanlar yükselince kimse giremez
- Soran+1 yıl
anladim ilerisi var yani. minimum 3000 olmali diyorum maaso
- +1 yıl
7bin lira alanda duydum 17bin lira alanda duydum benim hedefimde en az 4 bin
- Soran+1 yıl
vayy o rakamlar devlette mi?
- +1 yıl
genelde özelde daha çok para var, hem iş öğrenmek için bir süre özelde çalışmak daha mantıklı
- Soran+1 yıl
evet devlet bu kadar para vermez bencede. ozel riskli degil mi?
- +1 yıl
ne kadar risk olabilirki çok ciddi paralar dönüyor
- Soran+1 yıl
garanti degil her an cikabilirsin isten diye dedim ama :/
- +1 yıl
korkuyla yaşanmaz
- Soran+1 yıl
hem ozelde o maaslari almak icin epey tecrube gerekir sanki:/
- +1 yıl
kaç yaşındasın? ve o yaşta neden bu kadar parayı önemsiyorsun
- Soran+1 yıl
parayi kim onemesemez ki. bir arkadasim icin soruyorum 25 yasinda
- +1 yıl
para herşey değildir, ama çevre mühendisliği para konusunda iyi olacaktır, biraz kafayı kullanarak çok iyi yerlere gelinebilir
- Soran+1 yıl
oyle tabiki. sansla da alakali. sansimiz bol olsun;)
- +1 yıl
ya da paramız bol olsun :)
- Soran+1 yıl
haha:) aynenn:))
- +1 yıl
:) öyle
- +1 yıl
Kaldirim muhendisi givi bsy :)
02 Yorumla- Soran+1 yıl
yani :/
- +1 yıl
Bos gezenin bos kalfasi gibi bisey