Siz ya da bir tanıdığınız burada okuyan ya da mezun olan var mı? Nasıldır anlatır mısınız birazcık acep? :D
Cevabın nedir?
+1 yıltanıdığım yok ama kampüs güzel vakit bulursan iyi eğlenirsin. bide sizin bölümde erkek olmuyor genelde öyle bir sıkıntı var diğer bölümlerden takviye yaparsınız artık bir ton var zaten mühendislikte gariban :D
01 Yorumla- +1 yıl
Aman erkekler zaten sorun :P
+1 yılSana yardim edemiycem ama bir ODTÜ hayrani olarak buraya yorum yapamadan duramadim. ODTÜ yerine tıp tercih ettigime bazen üzülmuyor degilim. Ağlamiyorum canimmm gözume toz kacti sadece
17 Yorumla- +1 yıl
ODTÜ hayranlığı bambaşka, ama ağlama ağlama işinde uzman doktorlara ihtiyacı var bu ülkenin. Ben senin yerine gezerim oralarda. :P
- +1 yıl
ODTÜ deyince benim çanakkale mi kücümseyemem be. Bizde de deniz var en azindan ögretmenim
- +1 yıl
İnanın Çanakkaleyi halen gezemediğime yanıyorum.
- +1 yıl
Yunan mitolojisine bile gecen troyasiyla tarih barindiran bir sehir elbet çanakkale. Ne kadar kücuk olsada gezmeye deger efenim
- +1 yıl
Bir kuzenim var orada gideceğim gideceğiim. Teşekkür ederim bay doktor.
- +1 yıl
Iyi günler dilegimle by
- +1 yıl
Teşekkür ederim, iyi günleer
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha hazırlığım ama sor bildiğim bir şey varsa yardımcı olayım bölüm hocaları diyorsan hiç Prof yok 5 doç var ona rağmen herkes odtü diyor. Zaten hedefin direk bu meslekse ya boün ya ODTÜ yaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
soruyorlar hangi üniversitede okuyorsun cevap verirsin odtü diye havalı bir şekilde etrafdan ooo helal bravo gibi sesler çıkar bölümünü sorarlar böyle geveler kekeler cevap veremessin , öyle bir bölüm işte
26 Yorumla- +1 yıl
Bence o şekilde yapanların zaten gitmemesi gereken bir bölüm, ne öğretmen olur onlardan ne öğrenci.
- +1 yıl
O çevrede bence çoğunlukla çekemeyenlerden kaynaklanıyor. Adam o bölümde o alanda kendini geliştirmek isteyip ingilizce okumak istemiştir zaten okul öncesinde ingilizce bir boğaz içi bir odtü almıştır puanınıda gitmiştir paşa gibi. Yani azımsanacak bir puanı da yok.
- +1 yıl
çok iyi özetledin bro
- +1 yıl
Eheheh teşekkür ettim
bu seviyeden odtü zor çıkar be
09 Yorumla- +1 yıl
öyle dememek lazım şimdi herkeste seviyesiz değildir herhalde :D
- +1 yıl
Siteye yeni girmiş olmama rağmen onu bende fark ettim, fazlasıyla varlar.
- +1 yıl
İnsanları bir kötüleme bir dalga geçme ön planda ki gizli kullanıcı denilen şey de olunca.. Tabi şu saçma gerçek dışı sorulardan bahsetmeye gerek bile yok.
- +1 yıl
Ben severim muhabbet etmeyi, teşekkür ederim ayrıca :) Umarım hepimiz.
- +1 yıl
Tamamdır
ingilizce mi anasınıfı falan
05 Yorumla- +1 yıl
İngilizce
- +1 yıl
anaa kimki arkadaş olalım :D
- +1 yıl
Benim Xper yetmiyormuş sen atarsan sevinirim
+1 yılKuzenim var mimarlık ta
03 Yorumla- +1 yıl
Varsa okul öncesinden arkadaşı azıcık bilgi alır mısın benim yerime?
- +1 yıl
Ne tur bilgi
- +1 yıl
öğretmenleri, zorluğu, yararlanabildiği imkanlar falan yani her türlü bilgiye ihtiyacım var şu an.
vardır belki sormak lazım
03 Yorumla- +1 yıl
Bulursak iyi olur :D
- +1 yıl
tabi öyleleri de çıkabiliyor sonradan bozulmuştur :D
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026