Şu an belediyede çalışıyorum.
Türkiye temelli gelecek olsam bir iş bulabilir miyim?
Yani buradaki diplomam ve iş tecrübem Türkiye’de iş bulmama yeterli mi?
Türkiye temelli gelecek olsam bir iş bulabilir miyim?
Yani buradaki diplomam ve iş tecrübem Türkiye’de iş bulmama yeterli mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Niye geliyorsun ?
İşsizlik, adaletsizlik, huzursuzluk, duymak için mi? Gelme bu ülke de hayat yok şu an.
Ben burda belediyede çalışıyorum.
Ama bura biz muslumanlar ve yabancılar icin gittikçe sıkıntılı olacak. Şimdi daha iyi günlerimiz diyebilirim
Çıkarılmadıkça dönme
Bence ülkece şu an en zor dönemleri yaşıyoruz
bana kalıcı bir sözleşme verdiler işten çıkartamazlar beni ben istemedikçe. Bakalım hayırlısı olsun imkanım olsa gelmeyi çok istiyorum ama ayaklarımın üzerinde durmak icin bir işim olması lazım
Kalıcı olarak önermem.
Sıfır. Arkadaş var muhasabeci kaç yıldır ve bütün işleri o yönetiyor birinin yanında asgari ücret alıyor
Kendimi geçindirim hazırdan yemeyim yeterli ben işimi seviyorum Şu an bekarım oyuzden sabit giderlerim yok
Ne diyeyim ülkede mezun çok. Gel 6 ay bir ara iş dene
Burası türkiye torpillin adamın varsa yaşarsın yok yoksa eyvah haline
Hiç gelme ablacım piyasa çok kötü muhasebeci olarak para kazanamazsın burada
Abla beni de al yanına evcil hayvanın bile olurum 🥲
Ik denk dat je met Nederlandse taal al heel ver komt vooral in İstanbul
Türkçesi :)
İk heb eerder bij een callcenter gewerkt wil niet in tr dat werk doen. Mijn kennis is naar Konya gegaan en ze heeft alles geprobeert maar uit eindelijk callcenter’da çalışıyor. Ze had hier in nl kappers opleiding gedaan maar dat vindt ze niet meer leuk. Maar logistiek werk bulamadi
Ik dacht ook gelijk aan callcenter, maar begrijp dat je dat niets vind. Als je Duits en Engels kan, kan je eventueel ook les geven.
Voor de rest je weet de situatie in Turkije denk wel werk vinden is sowieso heel moeilijk voor iemand die in Turkije woont laat staan voor iemand buiten Tr
İk ben echt van de cijfers. Mijn nl is zelfs niet zo goed yani het schrijven. İk heb een vaste contract werk bij een Gemeente maar vindt het hier niet meer prettig. Op werk wordt ik gewaardeerd daar ligt het niet aan maar merk dat iedereen racistisch wordt. Ik ben hier geboren en getogen maar ik zie hier geen toekomst meer in langere termijn. Nu wilt het tuurlijk niet zeggen dat het in tr beter zal zijn maar denk dat het veel prettiger is om te wonen
Ik begrijp je volkomen hetzelfde heb ik ook. Momenteel studeer ik rechtsgeleerdheid aan de uni en ben ook van plan om hierna in tr te gaan wonen
Ik zal gewoon proberen om ergens te solliciteren en als je op gesprek gaat zeg je dat je in nl bent geboren en dat je nederlands spreekt, dan wordt je wel aangenomen
Gurbetciyim fraňsadan siz neden Türkiye'ye yerlesmek istiyorsunuz? Bende böyle düşünüyorum sizin gibi ama siz neden
Türkiye'de torpilin yoksa Hollanda da kaaalll
Amcam var emlakçı burdan gitme diyor birsey ayarlarız ama sanmıyorum ayarlayabileceğini
Hollandacan yeter, sekreter olqrak bile bulursun.
Bulursun tabiki ama gelmeni tavsiye etmem
Bulabilirsin kolaylıkla
Cok kolay bulur bende hollandadan geliyorum hollandacamiz yeter havadan kaparlar bizi
ne şans ya hollandada. hangi vatandaslıktasın?
Turk ve Hollanda vatandaşı
Şu anda felemenkçe ve ingilizce de bildigine göre dil kısmını kullanabilirsin. Ama diploman var mı ya da okudugun universite? bunlarla bazı yerlere basvurabilirsin. istedigin alan nedir?
Burda muhasebeciler aç aç
Gitme bence
Kijk prive