+1 yılİşte kimseye iş imkanı sağlanmıyor, milletti askerliğe yönlendiriyorlar.. Ablacım otur iyi düşün. Benim kuzenim büyük bir hevesle istekle gitti şimdi o kadar pişman ki lanet olsun diyor.. şu an Van'da ve ilerleyen zamanda Azerbaycan'a göndereceklermiş, kendini kullandırmak istiyorsan git yani ama istemiyorsan sakın... Sakın yani
11 Yorumla
Soran+1 yılAblam iş yok ki hele bir de samsunda ne yapacam başka ne kadar kazanıyor?
En İyi Cevaplar
+1 yılUzmanlık mı?
Bence avantajları mesleğin oluyor kariyer sahibi oluyorsun, ayaklarının üzerinde daha sağlam basıyorsun, daha rahat gecinebiliyorsun.
Dezavantajları canın boynunda, tehlikesiz günün yok, sevdiğin kızla herzaman mesafe olucak yani evlensen bile mesleği bırakmadığın sürece yanında olamayacaksın. Kısacası sevdiklerinden ailenden hep uzaksın.13 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim yok zaten umrumdada değil
Soran+1 yılBu arada uzmanlık
- +1 yıl
Ben mesela dedim. Sen bilirsin istiyorsan yolun acık olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılOlabiliyorsan hiç bekleme derim ekmek aslanın midesine inmiş.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle reis hiç iş en iyi çòzüm bu gibi
+1 yılÖncelikle Askerliği bir iş olarak görmenelisin. İçinde kesinlikle azami derecede sevgi olacak aşk ile yapacaksın. Yeri gelecek eşinden , çocuğundan ailenden uzak kalacaksın. Yeri gelecek çok stresli olacaksın ve bunu ailene yansıtmayacaksın. İyi düşün ve kadar ver
00 Yorumla
+1 yılSivil hayatını unut.
15 Yorumla
Soran+1 yılSivil hayatım zaten yok reis 😂
- +1 yıl
Evlenmen de zor olacaktır
Soran+1 yılZaten evlenemiyorum reis 😄
- +1 yıl
Psikolojin iyi mi? Komuta altında ki insanlara eziyet edeceksen bu işe girme
Soran+1 yılEmin ol benden sağlam psikolojisi olan biri yoktur herhalde
+1 yılBence super fikir
14 Yorumla
Soran+1 yılBanada öyle geldi
- +1 yıl
Yani meslegin yoksa yapılır da ne bilim kardesim birikim yapicam diyosan olabilir öyle soyliyim ama.. özgürlüğünden ve ask hayatından da baya bi feragat edersin..
- +1 yıl
Benim astsubay arkadasm var ask hayatı hic yolunda gitmiyor mesela
- +1 yıl
Yani o tarz dusuncelerin yoksa ona gore karar vereceksin.. zor yani git orda yıllarca yesili giy al eline g3 devriye at dur
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer