4 gün sonra bu işle ilgili mülakatım var tam olarak ne yapiyorlar ve bu işi yapan arkadaşlar var mi aranizda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTakılma cok sıcak kanlı insanları seviyorsan gelen gecenle sohbet edip konuşuyorsun. bütün gün özgürsün, karışan eden yok. Sadece diyalog ortamını , insanlarla konuşmayı seviyorsan süper iş. Ben sadece primle benzeri işte çalıştım o yordu beni , satış yapamazsan para yok olayı vardı resmen yav#siyorduk millete ne serefimiz , ne gururumuz kalmıştı , sabit maaş artı primse , konuskansan zevkli is
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİşin çok zor bu işler tabiri caizse p# c işi. Ama ben sevmiyorum p# çim ondan böyle hiç tanımadığım insana direk konuşurum tanisirim. Ah sana artışı aşırı olur özgüvenin müthiş olur ,,,, dene bence... İlk zamanlar çok zor gelecek sonra çok zevk alırsın. o işten ayrilinca o kadar çok özgüvenin oluşur ki hayatın boyunca ıssız kalmazsın staj gibi düşün 2 ayda olsa çalış. çok acilican emin ol
Cevap sahibi+1 yılSevmiyorum değil seviyorum
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılBankadaysan kredi kartı sat diyecekler sahada ya da şube de gelen müşterilere sigorta paketi sat diyecekler her türlü ikna edip satış yapmanı isteyecekler. Ona göre prim verecekler. Satamazsan da işten çıkarırlar
12 Yorumla- +1 yıl
Bireysel satış temsilcisi de banka içinde isen gelen müşterilere bir şey satman istenecek. Sigorta paketi, Kredi kartı, kredi verelim dersin. Adı üstünde satış temsilcisi yani her türlü ikna kabilyeti lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
+1 yılAtıyorum banka adına çalışıyorsa gezerek bankanın ürünlerinin satışını yapar.
02 Yorumla- +1 yıl
başka şehirlerde mesela, izmirde müşteri temsilcisisindir, manisa aydın merkez ve ilçelerine gönderiyorlar.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 854 cevap paylaştı. Plaza adı satış temsilcisi, halk adı ise pazarlamacı. Hedef tutturmaya çalışırsın ve 3 kuruşa çalışırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBankami bnde katılmıştım mülakatta kaldim
114 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeni tanımaya çalışıyor satış yapabilirsin diye kendini anlat falan derler işle ilgili ne biliyorsun falan diye yoklarlar
Cevap sahibi+1 yılBankami
Cevap sahibi+1 yılSizinki
Cevap sahibi+1 yılBnde katıldım sahada satış yapıyosun elinde çanta dolasiyosun
Cevap sahibi+1 yılBen çok istemiştim ama elendim malesef bankacılık mezunuyum olmadı ama
Cevap sahibi+1 yılBj dene ama belki seversin
Cevap sahibi+1 yılAnladım yani deneyebilirsin istersen ben okadar istedim ki şansım gulmedi
Cevap sahibi+1 yılAynen o konuda haklısın insanlarla uğraşması zor bnde şu an kasiyerim çok zor yani insanların kolesiymisiz gibi davraniyolar
Bir ürünü müşteriye satmaya ikna etmek işte
00 YorumlaBulaşma
02 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası