Önünün açık olduğunu düşünüyor musunuz? Bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
bir hekimin özel muayenesinde iş bulabildiysen çok şanslısın demektir. daha nezih olur çalışma ortamın. en beteri devlette çalışmaktır. maaş olarak değil. çok daha yoğun olursun, daha çok sorunlu insanlarla karşılaşırsın, ondan. özel hastaneler de iyi bir seçenek olabilir. ama bunu yapmak isteyeni çok... işletme mezunları kadar mezunu var neredeyse.
00 Yorumla
- +1 yıl
Sağlık bolumleri arasında ataması en çok olan 1. Bölüm diyebilirim ama bir okadarda yorucu bir iş benim arkadaşım devlete atanmıştı ama bazen 24 saat nöbete kaldığı bile oluyor özel hayat sosyal hayat vs sifirmis ama ataması güzel
02 Yorumla- +1 yıl
Oha gerçekten nöbet var mı
ne kadar da bir - +1 yıl
maaşı ne kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
- +1 yıl
Özellikle pandemi döneminde çok fazla istifa oldu ve dünya sağlık örgütü asi bulunmasına rağmen bu günlerin 3 yıl devam edeceğini söyledi. Sağlık sektöründe iş bulma imkanin önü açıldı diyebiliriz fakat spesifik olarak bu bölümün ne iş yaptığını bilmiyorum tam olarak. 😅
13 Yorumla- +1 yıl
Kayıt yerinde ki insanlar oluyor ya, bi de hastaneyi aradığımız da telefona çıkanlar.
- +1 yıl
Bence saydığım nedenlerden ötürü önü açık fakat bu hayatını birebir etkileyecek radikal bir karar. Derinlemesine araştırma yapmakta fayda var. ^^
- +1 yıl
Benim için uygun duruyor ama dediğin gibi ne kadar araştırsam o kadar iyi.
- +1 yıl
Boş ver Tıbbi Sekreterliği. Gel benim gibi Paramedik veya Anestezi Teknikeri ol :)
Önü daha açık bana göre.24 Yorumla- +1 yıl
Olabilir
- +1 yıl
Paramedik Ambulans ve hastane acili başta olmak üzere birçok alışveriş merkezi, özel sektörde çalışabiliyor.
Anestezi teknikerleri de Özel ve devlet hastanelerinde çalışıyorlar işleri hastane içinde ve nöbetleri belli olduğu için bir nebze daha rahatlar.
Ama ikisinin de Önlisans KPSS puanları yüksek.
Atama var ikisinde de. - +1 yıl
Tıbbi sekreterliğin az mı alımı var yani
- +1 yıl
Önlisans sağlık bölümlerinin önünün açık olduğunu düşünmüyorum
12 Yorumla- +1 yıl
aaa neden
- +1 yıl
Bende ilk ve acil yardım okuyorum çok yüksek yani puanı sizinkini Bilmiyorum ama genel sıkıntı var diye biliyorum
- +1 yıl
Kamu atamalarını, iş ilanlarını vb şeyleri araştırırsan eğer ülkemizde ne kadar bu meslekteki kişiye ihtiyaç var konusunda daha sağlıklı bir fikre sahip olursun.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Şöyle ki tabiki sağlık asla kapanmayan bir alan sürekli yeni klinikler açılıyor bu yüzden iş bulma şansın yüksek ama şimdi bu yeni yapılan şehir hastanelerinin bir kaçı yap işlet devrete göre yapılıyor ve kısmak için paradan mesela çoğu doktora sistem öğretiliyor tıbbi sekreter alınmıyor tabi ilerde buna iyice yönelirler mi bilmem
20 Yorumla - +1 yıl
Çalıştığın kuruma göre degisiyo meslek olarak yogun ve yipratici heleki hastanelerde acilde falan calosicak olursan
12 Yorumla- +1 yıl
Önü açık olmasi önemli diğerleri mühim eğil
- +1 yıl
değil
ilk kez duydum, havalı ve güzel duruyor , geleceğin mesleklerinden gibi, hayırlısı olsun
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bir arkadaşım atanmıştı... Odası falan da var, mutlu görünüyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Maaşı ne kadar
- Cevap sahibi+1 yıl
Maaş olarak bildiğim en düşük memur maaşı 4-5 bin arası. 3 bin falan değil mesela. Ben bu kadar biliyorum
- +1 yıl
internette 3.700 yazıyor
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Önü kapalı meslektir çünkü ameliyata girerken hemen açmazlar hastanın ameliyat olacağı yeri.
00 Yorumla - +1 yıl
tam bilmiyorum da duydugum kadarı ile acikmis
00 Yorumla - +1 yıl
Sağlıkla ilgili mesleklerden uzak dur
03 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Sağlıkçıyim ve zaman kaybi. Personelle ayni maasi aliyoz okumaya gerek yok
- +1 yıl
Önü açık mı benim için o önemli
memurluk gibi düşün
10 YorumlaDeğill çevrem öyleeee mutsuzluktan ibaret
00 YorumlaHemsir gibi galiba
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Selamlar,
Hiçbir mesleğin bir diğerinden daha önemli veya önü açık olduğu söylenemez.
Her meslek onu yapan kişinin karakteri, bilgisi, becerisi ama en önemlisi ahlakı ölçüsünde değer kazanır. Avukat vardır müvekkilinin adaleti bulması için gece gündüz uğraşarak, canını dişine takar.
Avukat vardır müvekkilini sadece para kaynağı olarak düşünür ve onun yaşamını sıkıntıya sokacak durumları önemsemez. Suçsuz yere ceza alsa bile bunu sadece bir iş gibi düşünür.
Öğretmen vardır dersinden kaçar ve öğrencilerini angarya olarak görür. Öğretmen vardır öğrencileri daha iyi yetişsin diye bıkmadan usanmadan anlatır ve öğretir.
Bir meslekte "önün açılması" için üzerimize düşen görevleri doğru yapmamız gerekir.
Eğer tıbbi sekreter olarak size gelen hastaların şifa bulması, onların işlemlerinin en basit ve kolay şekilde halledilmesi, sorunlarının çözülmesi amacınız olacaksa; gün içinde şifa bulmak için yanınıza gelen acı ve korku içindeki insanların en çabuk ve etkin şekilde rahata ulaşmaları doğrultusunda elinizden geleni yapan biri olacaksanız önünüz açık olacaktır.
Eğer tıbbi sekreterlik mesleğini çalışmadan kazanma idealiniz varsa, gelen hastalardan sürekli şikayet edecek, işlerini gereksiz yere zorlaştıracak. Zaten acı içindeki insanları türlü şekillerde bunaltıp sadece kendi rahatınızı düşünecek şekilde bir tıbbi sekreter olacaksanız; önünüz kapalı olacaktır.
Her mesleğin temel amacı insanları mutlu etmek ve sorunlarını çözmektir.
Mutlu edip, sorun çözdükçe sizde mutlu olursunuz ve sorunlarınızda değişik şekillerde çözülür.
Toparlarsam hiç bir meslek "ideal" veya "geleceğin mesleği" değildir. Meslekleri faydalı kılan onları yapan insanlardır.
Sevgiyle yapılan yemek tatlı. Öfkeyle ve bencillikle yapılan yemek acı olur. Burada mesele yemeği yapan aşçının bilgisi değil, mesleğini yaparken içinde bulunduğu duygusudur.
Sorunuza görüşümü istediğiniz için teşekkür ederim.
Sevgilerimle.