Tak kulaklığı çık dolaş diyeceğim ama hem bu soğukta popiş donar hem de korona falan olursun. Şöööyle düzelteyim, tak kulaklığı -ama müslüm baba dinleme tabii- evi deli gibi turla, odaları falan dolaş. Biraz cam aç dışarı bak. Balkon varsa balkona çık (maalesef bizimki kapalı kdjdkd), neyse efeendime söyliyim güzel komik bir film aç izle çikoolağta ve cips eşliğinde. Avrupa yakası ve yalan dünya izlemek de iyi gelir, ha birde film olarak White Chicks -kendileri benim favorim olur da ehehe- izle. Rusya kedi yakalama operasyonuylada son kapanışı yap. Turp gibi olursun.
En sevdigin seyi yap. Kendini simart Bir menu bir cips ya da ufak bir alisverisle Chat yap. KizlarSoruyor sayfasinda ask iliskileri konusuna yardimci ol ( fenomen alanin degildir umarim 🙈 ) 😇
Hiç takmadım herzaman napıyosam normal aynı devam ettim arkadaşlarla takıldık alışveriş ya da çalışıyosam işe gidiyodum😅
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tamda bugün yasadım. Biter bitmez erkek arkadaşımı aradım kendime sövdüm ağlafım onunla beraber dersin hocasına sövdük beni sakinleştirmeye calıstı vs vs canım manit en yakın arkadasım olur kendisii
Aslında soruya güldüm, içimden ben bütün gün ağlıyorum millet nasıl kafa dağıtırım diye soruyor düşüncesi geçti ondan, bu arada biraz fazla açık sözlü olabiliyorum 😂😂
sevgilin varsa istediğin pozisyonda vuruşma yaparsın beleşe ohh miss gibi hayat işte daha ne istiyon seks hem bedene hemde ruha çok iyi gelir kafan dağılır yaani :):)