Uaena_ | Eğitim & Kariyer konusunda 116 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Tak kulaklığı çık dolaş diyeceğim ama hem bu soğukta popiş donar hem de korona falan olursun. Şöööyle düzelteyim, tak kulaklığı -ama müslüm baba dinleme tabii- evi deli gibi turla, odaları falan dolaş. Biraz cam aç dışarı bak. Balkon varsa balkona çık (maalesef bizimki kapalı kdjdkd), neyse efeendime söyliyim güzel komik bir film aç izle çikoolağta ve cips eşliğinde. Avrupa yakası ve yalan dünya izlemek de iyi gelir, ha birde film olarak White Chicks -kendileri benim favorim olur da ehehe- izle. Rusya kedi yakalama operasyonuylada son kapanışı yap. Turp gibi olursun.
Yok öyle bir derdin var demedim ama olursa da olur kim ne karışabilir dostum takılmana bak :D
angelofthecity | Eğitim & Kariyer konusunda 496 görüş paylaştı.
Master
1 ay
En sevdigin seyi yap. Kendini simart Bir menu bir cips ya da ufak bir alisverisle Chat yap. KizlarSoruyor sayfasinda ask iliskileri konusuna yardimci ol ( fenomen alanin degildir umarim 🙈 ) 😇
Hiç takmadım herzaman napıyosam normal aynı devam ettim arkadaşlarla takıldık alışveriş ya da çalışıyosam işe gidiyodum😅
0|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Tamda bugün yasadım. Biter bitmez erkek arkadaşımı aradım kendime sövdüm ağlafım onunla beraber dersin hocasına sövdük beni sakinleştirmeye calıstı vs vs canım manit en yakın arkadasım olur kendisii
0|1
0|0
BlueCupcake | Eğitim & Kariyer konusunda 257 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Hemen kendime hamburger ısmarlarım tebrikler kötü geçirdim ödülü hak ettim.😄
sevgilin varsa istediğin pozisyonda vuruşma yaparsın beleşe ohh miss gibi hayat işte daha ne istiyon seks hem bedene hemde ruha çok iyi gelir kafan dağılır yaani :):)
Aslında soruya güldüm, içimden ben bütün gün ağlıyorum millet nasıl kafa dağıtırım diye soruyor düşüncesi geçti ondan, bu arada biraz fazla açık sözlü olabiliyorum 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
183Edit: Cam ve balkon işini abartma yine popişin donar, üşütürsün maazallah.
Çok düşüncelisiniz kardeşim benim üşümemem için :)
Soruyu tam okumadım ehehe sayısalcı olma mağdurluğu sana konuşmuş gibi oldum kb. Neyse artık kimin kötü geçtiyse lafımı dinlesin bir şeyciği kalmaz.
:) Sorun yok herkes alınsın üstüne o zaman :D
Popişle bir derdim var sanmayınız lütfen, zaten moraller bozukya biraz makara olsun dediydim.
Yok öyle bir derdin var demedim ama olursa da olur kim ne karışabilir dostum takılmana bak :D
Kendini simart
Bir menu bir cips ya da ufak bir alisverisle
Chat yap.
KizlarSoruyor sayfasinda ask iliskileri konusuna yardimci ol ( fenomen alanin degildir umarim 🙈 )
😇
Yok değil ama olsa da olabilirdi ablacım :)
Olsun iste yap bunlari... ✌
ortalık zaten bir sürü kaş ar dolu yaani :):)
Film izlemek vs.
Peki bunu gülerek söylemen :D
Aslında soruya güldüm, içimden ben bütün gün ağlıyorum millet nasıl kafa dağıtırım diye soruyor düşüncesi geçti ondan, bu arada biraz fazla açık sözlü olabiliyorum 😂😂
Ağlayınca geçiyor mu :)
Geçmiyorrr hüğğğ 😭
Yinede rahatlıyorum 😂
Rahatlıyorsan sorun yok :D