21 yaşındayım saglik meslek lisesi mezunuyum. Belediyeye bağlı bir huzuevinden iş teklifi aldım. Yaşlı bakıcı olarak asgari ücretle. Ama bir sıkıntı var 14 gün yatılı 14 gün izinli sistemiyle çalışılıyormuş pandemiden dolayı. sizce kabul etmeli miyim?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
41514 gün hiç bilmedigim bir yerde kalacağım. Ve yaşlılarla uğraşmak zor olur diyor herkes. Ve her oraya gidişimde suruntu testi vereceğim. İş yeri merkezde ben ilçede oturuyorum. Bayağı uzak iş yerine evim.1.30 saat kadar.
14 gün hiç bilmedigim bir yerde kalacağım. Ve yaşlılarla uğraşmak zor olur diyor herkes. Ve her oraya gidişimde suruntu testi vereceğim. İş yeri merkezde ben ilçede oturuyorum. Bayağı uzak iş yerine evim.1.30 saat kadar.
Paraya ihtiyacım yok açıkçası aç değilim açıkta değilim şükür ailemle kendi ayaklarımın üzerinde durmak istedim sadece. siz niçin gitme dediniz sebebini öğrenebilir miyim
Sen neden üniye falan gitmedin şimdiye kadar, kuzenim de sağlık mezunu iki yıllık da üni okudu şimdi atandı 1 senedir memur
Üniversiteyi okuyorum zaten açıktan. Hem okuyup hem çalışmak amacım
14 gün hiç bilmedigim bir yerde kalacağım. Ve yaşlılarla uğraşmak zor olur diyor herkes. Ve her oraya gidişimde suruntu testi vereceğim. İş yeri merkezde ben ilçede oturuyorum. Bayağı uzak iş yerine evim.1.30 saat kadar.
Ya boşta kalmadktansa bence iyi
Kanka cebinde para olmamasından iyidir sonra deme bak keşke kabul etseydim diye
Hangi şehirde?
Bursa
Bir yerden başlamak lazım. Yarın birgün belki kadro gelir. Arkadaşım böyle asgari ücretle başladı 10 yıl önce şimdi belediyede kadrolu ve 7000 TL maaş alıyor. 😏
Olsun ışsiz kalmaktan iyidir 1 yıl çalış tecrübe kazan sonra başka yere gec