Okuduğum bölümü bırakmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Çocukluk hayalimi gerceklestirdim üç yıl önce diş hekimliğini kazandım. İlk iki yıl güzeldi zordu ama bir sekilde üstesinden gelmeyi başarabildim. Ama bu yıl tam bir kabusa döndü ne ödevleri yetistirebiliyorum, ne de ders notlarımı yükseltebiliyorum. Hocalara bir sey begendirmek icin nerdeyse haftanin 2-3 günü sabahlıyorum. Her gün yorgun kalkmaktan bıktım. Kendime de hic zaman ayıramıyorum. bir de bölümün her ay yüzlerce liralik borcu beni cok depresif hale soktu. Simdi biraz rahatladim demistim 34 pdf dosyasi atmislar bir sürü ödev vermisler ben ne yapacam artik kafayi yiyecem.

Ha bir de sosyal hayatım hiç kalmıyor kendime. 23 yaşıma geldim daha hiç kız arkadaşım, ortamım olmadı. Hiç gençlik yaşayamadım. Bu gidişle bir halt olmaz galiba benden. Ömrümüz okulda gececek, hicbir fiyakası, anlamı olmayan bir hayat bıktım. Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Gençler hepinize teşekkür ederim. Benim kız arkadaşımın olmamasının nedeni tipimmiş onu öğrendim. Okul değiştirsem de bir şey fark etmeyecekmiş yani. Para kazanmam daha faydalıymış, genel kanı buymuş kızlar arasında.
Okuduğum bölümü bırakmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?