Merhaba. Soruda da belirttiğim gibi kriz döneminin bittiğini varsayarsak hangisi daha çok kazanır?
İnşaat mühendisi
Mimar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mimar, İç mimar olup filli boya bayisi açıp aynı zamanda bu dükkanda yapı malzemeleri satmak ve bu satışlar dışında kendi projelerinde de bu ürünleri kullanmak hepsinden daha çok kazançlı zaten işi ticarete döktükten sonrası gelir inşallah müteahhit olduktan sonra zaten kralı gelsin senden çok kazanamaz...
Ben mimarlık son sınıf öğrencisiyim. Ama kızım. Yani müteahhitlik falan yapamam. İyi kazanmak için nasıl ilerleyebilirim? Maddiyat benim için önemli. Çünkü çok sıkıntı çektim zamanında bu konuda.
Neden öyle düşünüyorsun müteahhit olmasan dahi yapı malzemeleri satan (boya, duvar kağıdı, mutfak dolabı, banyo dolabı vs) bir yer açabilirsin ha eczacılık ha boya bayisi mesela biri ilaç satar biri boya bunun cinsiyeti de yok yani...
Bu arada iç mimarlık değil mimarlık benimkisi. Yine de bu şekilde ilerlenebilir mi?
Ben İç mimarlık okuyorum ben böyle birşey yapmayı düşünüyorum ama mimar olsanda yaparsın yani niye yapmayasın
Anladım, teşekkür ederim...
Cevap
2Cevap
Normalde mimar diye biliyorum ama mimarın işini yapan bazı inşaat mühendisleri oluyor sağ olsunlar onları bilemiyorum. Herkes kendi işini yapsın lütfen en sinir olduğum konulardan biri :(
Çevrenizden mı görüyorsunuz yani nerden bilebiliriz hangisinin daha çok kazandığını
İnternetten 💁♀️. Ama aralarında en çok kazanan iç mimar olmalı. Şöyle ki yapılan işe göre değişiyor olmalı. Bir aralar mimarlığa çok heves salmıştım ordan bildiğim şeyler ancak kesinliğinden emin değilim üzgünüm.
@Melih_23 ve çok da eğlenceli meslek :(
@Melih_23 hahaha Allah kolaylık versin
Mimar
Çevreye bakar bu çevren varsa kazanırsın