Yeni işe başlıycam. gerekli belgelerin olduğu bir liste verdiler. Adli sicil kaydı, sağlık raporu vs yazıyor. Bide Hijyen Belgesi yazıyor. Bu da nerden çıktı. nerden alıcam bu belgeyi ben. Bilen var mı
Cevabın nedir?
+1 yılHijyen testini sizlere en yakin halk eğitim merkezlerinden 30 tl karışıklığın da ve bu parayi ödedikten sonra hafta sonu 8 saatlik bir sinava girdikten sonra alabileceksiniz ve sinavda sorular cok basit ve kolaydir arkadaşlar bilginiz olsun bu arada 30 tl verdiniz zaman size fatura verilecektir bu faturayi iş yerinize verdikten sonra paranizi geri alacaksiniz ben aldim sizlerde ala bilirsiniz bilginize şimdiden çalışacak işinizde basarilarinizin devamını dilerim iyi çalışmalar ve iyi güler...
13 Yorumla- +1 yıl
Kaç günde verdiler belgeyi
halk egitim merkezlerinde kurslari duzenleniyor ardindan sana sertifika veriyorlar o sekilde. annem halk egitim merkezinde çalışıyorda ordan biliyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Öylemi.. O halde sorayim hemen. teşekkür ederim
- +1 yıl
Kaç günde verirler belgeyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılannemın iş yerındede ıstemıslerdı. Onu iş yerının ayarlaması gerekıyor. annemlere 1-2 gunluk gece kursu verdıler sonrada basıt bı test sınavına girdi.
01 Yorumla- +1 yıl
benim tamamlamam gereken belgeler arasında söylendi. teşekkr ederim :)
meb onaylı olmasına dikkat edin
alırken
halk eğitim merkezleri veya özel yerler veriyor00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
+1 yılonun kursu oluyo, ben kantinde çalışırken hijyen eğitimi almıştık. eğitim bitiminde sınav olduk ve sertifika verdiler..
06 Yorumla- +1 yıl
süre olarak ne kadar sürüyor pki bu eğitim?
- +1 yıl
2 şer saatlik 2 farklı grubun anlatımıyla sona eriyo..
- +1 yıl
bütün iller de vardr herhalde bu belgeyi veren? çok teşekkr edermm
- +1 yıl
işletmeler için var ama kişiler için var mı bilmem.. rica ederim
O belge yaklaşık 100 tl haco belgesi o bende var mesela
05 Yorumla- +1 yıl
pff gıda sektörü çok uğraştırıcı :/ para sorun değil ama inş benim yaşadığım bu küçük ilden alabilirim
- +1 yıl
teşkkrler :)
- +1 yıl
arkadaşın dediği fiyattan çok çok daha uygun fiyatlara yapıyorlar. ben polat akademi osgb diye bir yerden aldım gayet rahat bir şekilde alıyorsunuz her türlü sertifikayı. kişi başına göre teklif veriyorlar. ben tek kişi 55 tl ye almıştım ama hiç zorlanmadım. yanılmıyorsam sitesi
( polatosgb. com ) bir sürü bürokrasi işlemiyle zaman kaybetmeye gerek yok vereceğimiz yol parası zaman israfı cabası.
+1 yılfabrika düzenledi bize bunu çalıstıgın yerde verilmiyormu bu belge
013 Yorumla- +1 yıl
yeni açıldı vericeğini sanmıyorum. elime bir liste verdi bunları tamamla getr diye. bu da vardı arasnda
- +1 yıl
olsun ya yeni acılabilir ama kendisi versin bu konuyu şirkete sordunmu peki ya da onlar söylesin şirket bize iş yerinde dersi verdi belgeyi elimize almadık ama zaten şirkete giedecek
- +1 yıl
yarın arayıp sorcam
- +1 yıl
eskiden bunun yerine fabrikada 6 ayda bir portör gerekiyodu onun yerine bunu koydular
- +1 yıl
meslek ne sizin?
- +1 yıl
asıl mesleğim değilde etide çalıştıgım için başımıza geliyo yani hijyen eğitimi alerjen eğitimi falan filan üretim işçisiyim
- +1 yıl
hmm anladım. teşkkr ederm bilgiler için
- +1 yıl
rica ederim hayırlı olsun sizede gıda zordur :D
- +1 yıl
farkındayım zor :( yanlış meslek seçimi. ama artık yapacak bişey yok.. teşekkr ederm
- +1 yıl
bosver is olsunda :D bol bol yiyoz işte D:
- +1 yıl
:D :D :D
- +1 yıl
:DD
- +1 yıl
hijyenbelge. com adında bir site var buradan 40 tl ye alabiliyorsunuz hemde sınavlara felan girmeden halk eğitim merkezi ile uğramanıza gerek yok.
Bize de lazım oldu bu belge ya. Ceza kestiler bize.
01 YorumlaO neymis ya öyle :)
03 Yorumla- +1 yıl
anlayamazsınızzz :D
- +1 yıl
:D :D
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026