kpps gir belediye personel alım ilanları takip et yapabileceğin işlere bak hangi belediye olursa olsun torpil bul , bulamazsan yinede başvurunu yap çağırılacaksın ve sana ne yapman gerektiğini söyleyecekler büyükşehir belediyesi daha fazla maaş verir ilçe belediyelere de başvurabilirsin allah yolunu açık etsin
32 Yorumla
Soran+1 yılöncelikle teşekkürler hepimiz inşallah amin. yalnız ben kpss girmek istemiyorum çünkü evlenince çalışmayacağım. toplam 5-6 yıllık bir çalışmadan söz ediyoruz o yüzden kpss düşünmüyorum ki girenler bile uğarşıyor yıllarca ben sözleşmeli personel için sormuştum soruyu hangi birimde görev alabilirim ne zaman başvuruluyor diye?
- +1 yıl
başvuruları kendin takip ediyorsun , kpss girmeden hiçbir kurumda işe başlayamazsın , çalışacağın birim için bir alt puan belirlenir o puan ve diğer özellikler bulunursa başvuru yaparsın , sözleşmeli personelden kastın memur ise şu anda sözleşmeli pers. son kadro alımından sonra var mı bilemiyorum benim bildiğim yok onun yerine kiralık memuriyet diye uyduruk birşey geliyor hayır memur değil büro pers vs. sözleşmeli işçi olarak diyorum dersen oda belediye şirketleri ile ilgili alım ki bunun için kesinlikle torpilin olması şart , senin yapabileceği iş masa başı ve yazı işleri gibi belediye sarayında yapılacak işlerdir üniversite mz. olduğun için daha yüksek maaş alırsın , 5 yıl diyorsun öyle uzun bir zamanki ne olacağı belli olmaz sen yinede bu gün için plan yap belkide çalışmaya devam edeceksin , sen her halükarda girmeyi düşündüğün belediyeden tanıdık birini mutlaka bul ve bu işlerle ilgili onunla irtibat sağla
+1 yıl-eğer tanıdık varsa kolayca bir yere girebiliyorsun.
Benim en iyi bildiğim bu, en azından gördüklerimden yola çıkarsam tanıdık çok şeyi değiştiriyor.
cut.24 Yorumla
Soran+1 yıltanıdıklar var ama bunun bir etkisi var mı? kpss şart değil mi?
- +1 yıl
Bana belediye de bilişim yeri önermişlerdi, hatta yerim hazırdı, söylüyorlardı, he desem başla diyeceklerdi.
Bilemiyorum yani :)) - +1 yıl
Tanıdık olsada çok zor kardesim kadro acık olması lazım 👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende lisans mezunuym bnde belediye istiyorum. ama ne yapmam gerektiği hakkında en ufak bir fikrim yok
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıltorpil ve hükümmette hangi parti varsa peşinde koşturacaksın.
mesela ben denedim girmeyi olmadı. lisans mezunu olan ben, lise mezunu bir adamla konuştum öğretmenlik yapıyormuş.
ben giremedim dedim. kimi tanıyorsun ki dedi.
kimseyi deyince.
adam ak parti ordu millletvekili akrabam dedi. boşuna uğraşma 10 dil bilsen yine almazlar.
o yüzden dayın varsa olur bu işler.02 Yorumla
Soran+1 yılbenim sorum Kpss şart olup olmadığı? sözleşmeli olarak çalışabiliyor muyuz yani? ve hangi birimlerde ama tüm arkadaşlar ısrarla torpilden bahsediyor o kısmını sormuyorum işin :)
Cevap sahibi+1 yılkpss falan yok varsa da yüksek alsan da daha yüksek alan girdi deyip dayın olmadığı için giremiyorsun işte.
+1 yılarkadaslar ben suanda belediyede taseron olarak calısıyorum... torpil denmek istenıyorsa yuksek bir torpilim var... ama ben kadro almak istiyorum... ben düz lise mezunuyum... üniversiteye girdim 240 puan aldım ama tercih yapmadım... ortaogretim kpss ine girdim 73 puan aldım... ben kadro alabilirmiyım? veya almam icin gereken ne? bunun herhangi bir yolu varmı? diyorlarkı teknık bolum okuman lazım... ama bunun herhangı kısa yolu var mı... tesekurler
00 Yorumla
+1 yılBen bugün belediye baskanın yanına gittim uzaktan akraba sayılırız kendisyle iş istedim tabi ilk özel kalemiyle görüstüm özel kalem benım agzımdan cıkan baskanın agzından cıkandır dedi ozman bana iş verin dedim binada temizlik ispark felan kadro dolu deyip bana park bahce süsleme işini önerdi yani su dayınız olması gerek belediyede
10 Yorumla
+1 yılkpss ye gireceksin
ingilizcen süper
beledeyide ne işin var ya07 Yorumla
Soran+1 yılKpss hariç almıyorlar mı? ingilizcem anadilim gibi biraz almanca ve rusçam da var ama özel sektör çok ağır şartlarda. çok uzun saatler mesai ben yapamam malesef :(
- +1 yıl
YDS ye gir. puan kalsın
- +1 yıl
özel sektörüde ney agır?
sen ing bildigin icin uluslarrası bir şirkette 9-6 ve hafta sonu izinli calışırsın - +1 yıl
o kadar dil var kpss dde ne işin var anlamıyorum ya
- +1 yıl
saatler uzun falan degil
devlette de 8:30 17:30 calısıon
Soran+1 yılbenim görüştüğüm birçok yer kurumsal yerlerdi ama 6 gün çalışma ve en az 9:00 - 19:00 arasıydı. öyle bir yer yok iki üç bilmeme rağmen :/
- +1 yıl
görüştügün yerde ne iş yapacaktın ki?
dogru yerlere basvumamıssın
tercume büroları bile 5 gün
bence en güzeli kitap cevirip satmak
+1 yılkardeşim ben diyorumki artık hepsi torpil olmuş artık eline alacaksın 5 milyar adamına veerceksin ondan sonra işine gireceksen sabah 9 da belediyede çalışmaya başla akşam 5 te bırak tertemiz koltukta oturuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek şart akp li olacaksın ya da öyleymiş hissi vereceksin
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyalanmı l*n am... cık
+1 yılYalakaları alıyorlar galiba.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSozlesmeli alip sonra kadro istiyolar galiba
11 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım? bu konulara uzağımda biraz. ben uzun yıllar çalışmayı düşünmüyorum. kpsssiz çalışmak istiyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılTorpilin yoksa boşuna uğraşma :/
00 Yorumla
+1 yılTorpil *
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne