Oğlumun öğretmeni lisans çıkartmak istiyor 150 tl ücreti var çok gereklimi bilmiyorum lisans olunca ne oluyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGerçekten bunu anlatmamız gerekiyor mu? Oğlun lisanslı olarak spor yapıyor olacak ve sence bunun ücreti önemli mi ve gerçekten lisansın ne işe yaradığını bilmiyor musun?
13 Yorumla
Soran+1 yılAma oğlum 9 yaşında hateketleri bile düzgün yapamıyor daha üç ay oldu müsabakaya çıkmayacak
- +1 yıl
Öncelikle 9 yaşında olması spor için en ideal yaş. Hareketleri bile düzgün yapamıyor demek bir anne için de güzel bir söz değil. Daha çok yeni ve yapacak. Müsabakaya çıksın veya çıkmasın, oğlun bu sporu severek yapıyorsa ve lisans istiyorum diyorsa çıkartın. Müsabakalara çıkmıyor olsa bile şöyle düşün, oğlun kendini lisanslı bir sporcu olarak görecek ve psikolojisine olumlu etkileri olacak.
Soran+1 yılEvet aslında kilo vermesi için yazıldı oraya 9 yaşında illaki daha iyi olucak öğrenecek sadece doğrusunu öğrenmek istedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Lisans resmi müsabakalara çıkmasını sağlar. Ayrıca üniversite zamanı geldiğinde BESYO okumak isterse başvuru yaptığı okullarda kabul edilmesinde de rol oynar
00 Yorumla
+1 yılSpor müsabakalarında lisans olmadan oynatamaz. Yoksa tribünde senim yanında seyretmek zorunda kalır.
04 Yorumla
Soran+1 yılOnu biliyorum ama daha küçük ve üç ay oldu müsabakaya çıkama
- +1 yıl
Hazırlık yapıyor.
- +1 yıl
Paramı yok?
Soran+1 yılOf hayır ya yaptırırım ne olucak
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHangi branşta. Resmi müsabakalar için lisans şart
03 Yorumla
Soran+1 yılKickbox da ama zaten küçük aslında kilo versin diye yazdırmıştık hareketleri pek doğru yapamıyor yani ringe çıkacak değil lisans neden gerekli mantıklı açıklama bekliyorum
Soran+1 yılErken olduğunu düşündüm birde lisans yenileniyormu
- +1 yıl
Lisans bir kere çıkar ama hersene yenilenir. Her yıl bağlı olduğu kulüp bunun içşn bağlı olduğu federasyona bedel öder
Beden eğitimi öğretmeni olmak isterse iyi olur
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılKorkmadan yaptir.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım