Herkesin aklında bi meslek vardır sayısalım çok kötü o yüzden sözel bölümlere yoğunlaşıyorum gastronomi düşünüyorum mutfağa ilgim var hayal gücüm geniş fikirlerim fazla bu bölümü bitirip çalışmak için yurtdışına gitmek istiyorum sizce nasıl olur yurtdışında çalışmak veya yaşamak sizin planlarınız nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eğer gerçekten istiyorsan yapamıyıcağın bişey yok canım bence hedefine kitle ve yürü bende hukuk istiyorum onun üzerine çalısıyorum kafada bitiyor bence neden dünyanın en iyi şeflerindem biri sen olmayasın ki yaparsın bence ❤️❤️
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür edediim kalbin çok güzel burada yorum yapan diğer beyni boşların aksine umarım sende çok başarılı olursun 🎈😍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
+1 yılGercekten yemeklere değişik tat katanları seviyorum, karıştırmayı seviyorum 😍😍😍 yolun açık olsun inşallah
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim🎈
- +1 yıl
👍👍👍👍👍
Ay canım bende Mars'a gitmek istiyorum gastronomi okuyup. Canım çık o hayal dünyadan burası Türkiye.
04 Yorumla
Soran+1 yılPardonda ne alaka burada meslek sahibi olup yurtdışında yaşayan yüzlerce vatandaş var buranın türkiye olması insanın istediği şeyi almasına engel değil.
Soran+1 yılİsimlerini bildiğine göre ben değil sen izlemişsin başaramadığınız veya başarmaya çalıştığınız şeyleri bir başkası yapınca bu kadar kıskanmayın senin böyle bi yorum yapmanın başka bi nedeni olamaz çünkü herhalde ailende sana aynı şeyleri demiş ki kafanda yer yapmış bu düşünceler günümüzde 70 yaşındaki adam okuyor veya 2 parmaklı bir birey resim yapıyor insanlar ölümcül hastalıkları yeniyor yani insan isterse herşeyi yapabilir bunu kafanın bi köşesine koy 😅
- +1 yıl
Canım sana kolay gelsin ama yurt dışına çıkmak isteyen sadece türkiyeden 25 milyon kişiyi aşman gerek ki bunlar milletvekili çocukları zengin insanların çocukları. Amerika Almanya şey demiyor yani ayyy gastronmi okuyan biri lazımmm acill demiyor. Tıp hukuk gibi şeyler okusan neyse de gastronomi de şansın %1 yani.
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla olur mu olur benimde planım aynı şu an gastronomi için hazırlanıyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılEğlenceli bi bölüm bence
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle mutfağa da ilgim var zaten. Söylemesi ayıptır elimde lezzetlidir 10 parmağımda 10 marifet hesabı :D
Soran+1 yılİnşallah başarırsın 😅
Cevap sahibi+1 yılİnşallah, birbirimizin başarısına tanık olalım gel hem de ders arkadaşı oluruz yks için :D
Soran+1 yılNasıl olacak😂
Cevap sahibi+1 yılProfili açayım sen ulaşırsın :D
Ülkede chef olmayan bi ben kaldım heralde
03 Yorumla
Soran+1 yılİstersen olursun oturmakla olmaz bu kadar olan insanlar oturup olmadı emek vererek biryerlere gelebilirsin sadece gastronomi değil öğretmen, avukat, doktor bunların hepsi emekle olacak şeyler gastronomi alanında birsürü öğrenci var hepsi boşamı kürek çekiyor ne saçma konuşuyorsunuz 😅
Soran+1 yılBilemem
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler