+1 yılTercümanlık okuyorum. Vize haftasındn yeni çıkmış biri olarak okuma diyorum hahahahahahahahaha
07 Yorumla- +1 yıl
Rusça okuyabilirsin.. Rusça tercümanlık okuyorum ben zor ama halledilir
- +1 yıl
İspanyolca aynı zamanda olabilir ve japonca
- +1 yıl
Ben rusça okuyorum ama bölümde rusça ağırlıklı olsa da ingilizcede görüyoruz... Hatta şu an ingilizce haber çevirileri yapıyoruz.. Aynı zamanda üçüncü sınıfta üçüncü dil seçebiliyoruz ispanyolca aldım ben haberin olsun
- +1 yıl
Şöyle İngilizce tercümanlık her yerde var ama rusça tercümanlık sadece İstanbul'da var ve özelde var devlette rusça tercümanlık yok
En İyi Cevaplar
Sevgili arkadaşım. Artık ülkemizde olduğu gibi ingilizce 2. Dil olarak kabul ediliyor. Ayrıca bundan 4 yıl sonra fransızcanın çok on planda olacağı 'ndan bahsedilme durumu var. Sana söyleyebileceğim fransızca yeni yeni iletmeye başladı. Ama çok zor bir dil. Ben 3 senede öğrendim.
14 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok. Fransızca eskide kaldı. Arapça, çince ve Rusça varken garip garip telaffuzlarla uğraşmak ahmaklıktır.
Birde ek olarak almanca var tabii - +1 yıl
Dünyanın en güçlü dilleri ilk 5 sırası
1. İngilizce
2. Çince
3. İspanyolca
4. Fransızca
5. Rusça
Dilbilimciler Fransızca nın ilk 3' e girmesini bekliyorlar, yani bence Fransızca eskimedi fakat Rusça' nın da ileri gideceğini söylüyorlar. İki dil de heyecan verici fakat karar veremiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu hangi alanı istediğine göre değişir, sana birkaç örnek vereyim...
Lojistik = Çince
Turizm = Rusça
Siyasi = Fransızca
Gastronomi = İtalyanca
Teknoloji = Japonca
Zaten İngilizce bildiğini varsayarak bunları örnek verebilirim. Alanın başka ise yanıt verebilirsin20 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılElbette Almanca. Mühendislik firmaları şirketler arası yazışma dili olarak Almanca bilen elemana ihtiyaç duyuyorlar.
00 Yorumla
+1 yılİngilizce İspanyolca çince ve Arapça.
Hangi alanda çalışmak istediğine göre seç dili.10 YorumlaDünya ciddi anlamda Çin pazarına kayıyor. Çince işe yarar gibi.
00 Yorumla
+1 yılİngilizce Almanca ya da Çince
diye düşünüyorum
Çince gerçekten zor öğreniliyor..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİtalyanca bir aşktır 💖🇮🇹
10 Yorumla
+1 yılİspanyolca bilen çok olsa da öğretebilen az sayıda anadan 5. Sınıfa kadar ispanyolda ögrendim sonra bilfene gittim ispanyolca yoktu almanca devam ettim ISPANYOLCAYA İHTİYAÇ VAR
00 Yorumla
+1 yılArapça, rusça, ingilizce.
00 Yorumla
+1 yılEnglish
02 Yorumla- +1 yıl
Almanca ya da rusça olabilir
Rusça İngilizce Fransızca yaygın
00 Yorumla
+1 yılalmanca
00 Yorumla
+1 yılÇince
00 Yorumla